Προσφορές και DVD στα περίπτερα με άρωμα σπόρ..

@ΜΕ προσφορές κυλά και αυτή η Κυριακή απο τις εφημερίδες σούπερ μάρκετ. Εχουμε και λέμε: Στο Βήμα (Κυριακή)παίζει μουσική με House of sand and fog (Τζένιφερ Κόνελι, Μπεν Κίνγκσλεϊ, η Ελευθεροτυπία με CD με τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, αλλά και Ελευθεροτυπία (Κυριακή)με Ένα σκάφος που πλέον θεωρείται μέγα τεκμήριο,το Πρώτο Θέμα (Κυριακή)με Friends (6 επεισόδια του 2ου κύκλου)αλλά και μεCD με τραγούδια του Χατζηγιάννη και επειδή μας πόνεσαν μας δωρίζουν και Ένα αυτοκίνητο, και το αποκορύφωμα η Real News (Κυριακή)ένα CD με τραγούδια του Σφακιανάκη και η ταινία Για μια χούφτα δολάρια (Κλιντ Ίστγουντ. Καλά δεν πάμε στα σίγουρα..
@Στη σύσταση πενταμελούς επιτροπής η οποία θα διαβουλεύεται με τον Χαράλαμπο Μπιλίνη που έχει ορισθεί εκκαθαριστής των εταιρειών που έλεγχαν τις εφημερίδες, τον ραδιοφωνικό σταθμό και το portal του ομίλου Ελεύθερος Τύπος (ΕΤ) προχώρησαν οι εργαζόμενοι.Η επιτροπή αποτελείται από 3 δημοσιογράφους, έναν τεχνικό κι ένα διοικητικό στέλεχος. Ένας στόχος είναι η διαχείριση της συχνότητας σε μια μεταβατική περίοδο με την προσδοκία να υπάρξει επιχειρηματικό ενδιαφέρον.
@Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού στην γ' προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ... Προσφορές έκαναν Nova και Conn-X TV...H ΕΡΤ πήρε τα δικαιώματα και είναι το φαβορί για την εκτός έδρας αναμέτρηση... Έτσι, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τους δύο εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού πάντα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτόν του Ολυμπιακού. Πλέον το ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις των "αιωνίων", κάτι για το οποίο είναι αναγκαίο να περιμένουμε τις κληρώσεις των αντιπάλων τους.
@Με την υπέροχη κωμωδία του Γούντι Άλεν “Ακαταμάχητη Αφροδίτη” αποχαιρετά τα Σαββατόβραδα του Ιουνίου η “Χρυσή οθόνη”, η κινηματογραφική ζώνη της ΕΤ3, εγκαινιάζοντας παράλληλα το νέο αφιέρωμα που επιμελήθηκε ο Αλέξης Δερμετζόγλου και εστιάζει στους κορυφαίους αμερικανούς σκηνοθέτες.
@ΤΑ πρώτα επεισόδια της σειρά 4 στο Μεγάλο Κανάλι είχαν θετική ανταπόκριση. Καλά είναι τα νέα από το... μέτωπο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται τελευταία. Εκτός του ότι τα γυρίσματα της νέας του σειράς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, τα πρώτα επεισόδια της σειράς «4» έχουν φτάσει ήδη στα χέρια των υπευθύνων του Mega και η... χαρά τους δεν περιγράφεται.
@Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε πως οι εφημερίδες αρχίζουνκαι αντιλαμβάνονται πως υπάρχει πρόβλημα. Σα να σταματούν να κρύβονται στρουθοκαμηλικά και να βγαίνουν στην επιφάνεια ταπροβλήματα όλων τους. Ο Ελεύθερος τύπος λέγεται πως είναι μόνο η αρχή. Πολλές εφημερίδες αντιμετωπίζουν προβλήματα και σύντομα θα ακούσουμε αρκετές αλλαγές. Περικοπές η Real News, περικοπές η Καθημερινή, διακοπή της κυκλοφορίας του καθημερινού Βήματος και πολλά άλλα αντίστοιχα που μόνο καλό δενφέρνουν στο χώρο.
@ΠΟΛΥ ξεκατίνιασμα αλλά και ατάκες με στιγμές των καλλιτεχνών- ιδίως για το ξεπερασμένο μοντέλο Βίσση και Βανδή- αποτέλεσαν και φέτος τα Mad video music awards 2009 με μόνη θετική εξαίρεση την παρουσίαση του Θέμη Γεωργαντά που κάποτε έγραφε σε γνωστά περιοδικά και τον είχαμε γνωρίσει. Απο εκει και πέρα οι θεσμοί μάλλον αυοτακυρώνονται όταν στις απονομές βραβεύεται η μια πίσω απο την άλλη για τραγούδια που μιλούν για τις...'τσούλες όλης της Γης΄. Στην πυρά βρε παιδιά όπως λέει και το άσμα, αλήθεια όμως για ποιόν ή ποιούς το κυκλοφόρησε; Και είναι στίχος αυτός;

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…