Συμπτώσεις οι ταινίες στην TV με ίδιους ηθοποιούς και ίδια ώρα Προβολής;

@ΟΙ συμπτώσεις με ταινίες του ξένου-κυρίως Αμερικάνικου- κινηματογράφου στα κανάλια μας με τους ίδιους ηθοποιούς και την ίδια ώρα προβολής μας έχει κουράσει και ο προγραμαμτισμός τους μάλλον θυμίζει άλλες εποχές. Διότι απλά είτε συννενοούνται μεταξύ τους, είτε ο ένας αντιγράφει το πρόγραμμα του άλλου λες και απουσιάζει η φαντασία. Στο star ο Μέλ Γκίμπσον και στο mega αν θυμάμαι καλά πρωταγωνιστούσε ο ίδιος εξαίρετος ηθοποιός. Στο ένα με το 'Φονικό όπλο' και στο άλλο με την 'Ανεξαρτησία των Η.Π.Α' που εξιστορούσε την θηριωδία των Αγλλων κατά των ιθαγενών λες και οι 2 μεγάλες δυνάμεις λησμόνησαν την Ιστορία τους. Το αναφέρουμε τούτου διότι το φλέρτ υπάρχει ακόμα και με συμπαραγωγές. Αν λοιπόν οι ΗΠΑ θέλουν cinema ξεκάθαρο και με ιστορική άποψη ας μην ξεχνούν ότι η Ιστορία μιλάει...
@Η κυβέρνηση δηλώνει έτοιμη να δημοσιεύσει στο ΦΕΚ τον οριστικό ψηφιακό χάρτη συχνοτήτων, αφού ολοκληρώθηκαν οι σχετικές διορθώσεις. Το επόμενο βήμα είναι η κατάθεση ως τον Σεπτέμβριο του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία αδειοδότησης, αλλά και η κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) για τις τεχνικές προδιαγραφές τηλεοπτικού εξοπλισμού (ψηφιακοί δέκτες και τηλεοράσεις με ενσωματωμένο δέκτη).
@-Ο Χρήστος Πασαλλάρης ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του ως αρθρογράφος στην Real News του Νίκου Χατζηνικολάου την Κυριακή 28/06... "Εποχικές" ρεπόρτερ για το star channel με πρώτη και καλύτερη την "κουνελού" Ζέτα Θεοδωροπούλου.....O Βασίλης Μπόνιος εντάσσεται στο δυναμικό της εβδομαδιαίας εφημερίδας "Το Άρθρο"....Τρέχει και δε φτάνει η Βατίδου για να εξασφαλίσει το τηλεοπτικό της μέλλον. Αυτή την περίοδο προσπαθεί να πείσει το κανάλι του ALTER να την εντάξουν σε κάποια ζώνη ως πανελίστρια, μέσω της "κολλητής" της που έχει γίνει τους 2 τελευταίους μήνες κάτοικος Μπουρναζίου.
@Μετά τον Γιώργο Αυτιά ο ALPHA από ότι φαίνεται χάνει έναν ακόμα πολύ σημαντικό παρουσιαστή και αυτός δεν είναι άλλος από το Νίκο Μάνεση. Σας είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες, όταν όλοι σας έλεγαν για τη μεταφορά του Μάνεση στην καθημερινή πρωινή ζώνη, πως ο παρουσιαστής δεν θέλει το καθημερινό πρωινό και πως αν δεν του δώσουν το Σ/Κ οι Γερμανοί θα επαναδιαπραγματευθεί...
@Κάνει τη… δύσκολη -γιατί μάλλον θελει να στηρίξει τα συμφέροντα του το ζευγαράκι- στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 η Τατιάνα Στεφανίδου, καθυστερώντας όσο μπορεί την ανανέωση του συμβολαίου της! Η παρουσιάστρια τα έχει βρει σε όλα με το κανάλι του Αμαρουσίου για διετή συνεργασία, αλλά περιμένει πρώτα να δει τι θα γίνει με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις αυτή την περίοδο με τον σταθμό.
@Τις αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Τεγόπουλος [TEGr.AT] που συνεδρίασε την Παρασκευή (26.6.2009). Μετά την παραίτηση του αντιπροέδρου της εταιρείας, Διονυσίου Αυγουστινιάτου και την αντικατάστασή του από την Αγλαΐα Σκλάβη, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας έχει ως εξής: Αθανάσιος Τεγόπουλος, πρόεδρος, Αγλαΐα Σκλάβη, αντιπρόεδρος, Ελένη Τεγοπούλου, διευθύνουσα σύμβουλος και μέλη οι: Μαριάνθη Τεγοπούλου, Ευάγγελος Τάτσης, Βασίλειος Τσαμπόκας, Πλάτων- Ζαχαρίας Μαυρομούστακος, Χρήστος Ζερεφός, Δημήτριος Παπαδημητρίου.
@Την πρόταση της διοίκησης για διανομή μερίσματος 0,03 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2008 ενέκρινε η γενική συνέλευση των μετόχων των Αττικών Εκδόσεων. Το καθαρό μέρισμα που θα διανεμηθεί στους μετόχους μετά την αφαίρεση του φόρου 10%, ανέρχεται σε 0,027 ανά μετοχή.
@ΣΑΛΟΝΙΚΙΩΤΙΚΑ: Τα όχι καλά νούμερα τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου της ΕΤ3 τη φετινή χρονιά κάποιοι εντός του καναλιού τα χρεώνουν στην παρουσιάστρια Ηρώ Πέτσα, η οποία ωστόσο δείχνει να μην ταράζεται. Στους διαδρόμους των γραφείων της λεωφόρου Στρατού παίζει δυνατά για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου τη νέα σεζόν και το όνομα της Χριστίνας Καλημέρη (φωτ.). Άντε να δούμε ποια θα επικρατήσει στο τέλος.
@**Μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο τη δωρεάν μετάβαση στην Αθήνα και την παρακολούθηση της μουσικής βραδιάς του παγκοσμίως αναγνωρισμένου dj και μουσικού παραγωγού Tiesto διοργανώνει για 40 τυχερούς ακροατές του ο Star fm 97,1. Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι νικητές θα ταξιδέψουν με το πούλμαν του STAR FM, το οποίο θα φύγει το πρωί του Σαββάτου 4/7 και θα επιστρέψει αμέσως μετά το τέλος του event στη Θεσσαλονίκη!
** Στα στούντιο του 9,58 fm της ΕΡΤ3 θα… εισβάλουν από σήμερα δέκα δημοφιλείς dj's της Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνοντας να ταξιδέψουν τους ακροατές του σταθμού στα δικά τους μουσικά μονοπάτια. Το ραντεβού θα δίνεται αρχής γενομένης από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουλίου από τις 2 μ.μ. έως τις 4 μ.μ στο πλαίσιο της εκπομπής "Κάτι παίζει", που παρουσιάζουν η Ελένη Κουρτίδου και ο Θανάσης Γωγάδης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…