Γιατί αδιαφορεί για τις ταινίες Sci-fi η Ελληνική TV;

@ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά απο καιρό ο ΑΝΤ1 καθώς οι υπόλοιποι αδιαφορούν, επαανφέρει ταινίες επιστημονικής φαντασίας αναγνωρίζοντας ότι το φανατικό κοινό τους είναι αρκετά μεγάλο στην χώρα μας προβάλλοντας χθές το Star Trek Nemesis με τον εκπληκτικό Πάτρικ Στιούταρτ που είναι ένας απο τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. Μάλιστα στο εξωτερικό τέτοιες σειρές γνωρίζουν μεγάλη άνθηση όπως και το άλλο αγαπημένο μου Batllestar Galactica που έβλεπα μικρός με τον Ρίτσαρντ Χατς και Ντέρκ Μπένεντικτ στο ρόλο του Απόλλο και Στάρμπακ. Απο τα ονόματά τους όπως καταλάβατε βαφτίστηκαν αργότερα γνωστές αλυσίδες καταστημάτων και δυστυχώς τέτοιες σειρές περιμένουμε χρόνια να δούμε στην Ελληνική TV..
@TO ωραίο της υπόθεσης είναι ότι οι ταινίες και σειρές sci-fi έχουν δικαιωθεί σε πολλές προβλέψεις τους. Στο Στάρ Τρέκ ακούστηκε για πρώτη φορά η Αντι-ύλη, το διλύθιο, οι οθόνες αφής τύπου Surface, οι κονσόλες χειρισμού που υιοθέτησε αργότερα το Minority report, το tricorder στον Ιατρικό τομέα που σήμερα είναι γεγονός, αλλά και τα ειδικά γυαλιά για τυφλούς που ονομάστηκαν Τζόρντι προς τιμήν του ήρωα της σειράς. Υπάρχουν και άλλες προβλέψεις που αφορούν την Αστρονομία, τα βαρυτικά πεδία, αλλά κυρίως την φιλοσοφία ζωής πέρα απο το πλανητικό μας σύστημα. Πιστεύω ότι πολλές απο αυτές θα επαληθευτούν στο Μέλλον...
@Πολλοί αναζητάτε συνεχώς στο google νεότερα για το αναμενόμενο site της Σεμίνας Διγενή MediaSoup και είπα να ρωτήσω να δούμε πότε ανεβαίνει τελικά. Το MediaSoup καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ανοίξει μέσα στη βδομάδα. Για να το δούμε..
@Τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στο Mega Channel ακούγεται πως πήρε ο Λάκης Λαζόπουλος, που, όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, συμφώνησε να συνεργαστεί με το κανάλι της Λεωφόρου Μεσογείων από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη μάλλον έπαιξαν τα τελευταία δραματικά γεγονότα στον ALPHA, όπου η γερμανική ιδιοκτησία εφαρμόζει το μέτρο της εθελούσιας εξόδου....
@Η Έφη Κυριάκου ήταν η κοπέλα που αναδείχτηκε Playmate 2009 στον ομώνυμο διαγωνισμό που διεξήχθη τη Δευτέρα (25/5) και παρουσίασε η εκθαμβωτική Ελεονώρα Μελέτη. Τους υπόλοιπους τέσσερις τίτλους κέρδισαν οι Χρύσα Δρακάκη (Super Star 2009), Εύα Δελλή (Playgirl 2009), Σοφία Μήτρου (Αναπληρωματική Playmate 2009) και Νέλλη Καραμάνη (Miss Playboy 2009).Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 21χρονη Έφη Κυριάκου συμμετείχε σε τέτοιου είδους διαγωνισμό, αφού το είχε κάνει και το 2008 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, χωρίς ωστόσο κάποια επιτυχία...
@Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί για δεύτερη φορά η καθημερινή και πολύ πετυχημένη εκπομπή του Alpha "Κάτι ψήνεται". Από Δευτέρα οι παίκτες που θα διαγωνιστούν για το έπαθλο των 1.500 ευρώ παρουσιάζοντας ένα εύγεστο και με γούστο τραπέζι θα είναι οι Μαρία Πανάγια, η άλλοτε παρουσιάστρια του καναλιού TV Θεσσαλονίκη Λουκία Περόνε, ο Στέλιος Τζίκας, η Νάνσυ Σπύρογλου και ο Αλέξανδρος Κατσαμπέκης.
@Από την νέα τηλεοπτική περίοδο το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο Μαρία Μπακοδήμου και Φώτης Σεργουλόπουλος θα βρίσκονται στο δυναμικό του STAR. Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο των δύο παρουσιαστών θα είναι για τρια χρόνια. Περισσότερο ρεπορτάζ σε επόμενες αναρτήσεις.
@Ανακοινώθηκε η νέα μηνιαία ραδιοφωνική έρευνα της ΑΕΜΑR-ΒΑRΙ για τη χρονική περίοδο 11.5.2009- 7.6.2009 (προηγούμενη μέτρηση 30.3.2009- 10.5.2009) για τον Νομό Αττικής. Στα ενημερωτικά ραδιόφωνα την πρώτη θέση (και στο σύνολο) διατηρεί ο Σκάι με 10,6% και τη δεύτερη ο Real FΜ με ποσοστό 4,8%. Ακολουθούν ο Αntenna με 4,7%, ο Αlpha με 3,8% (άνοδος 0,7%), η ΝΕΤ (2,6%), ο Flash (2,3%) και ο City (2,2%). Στα αθλητικά ραδιόφωνα παρατηρήθηκε μικρή πτώση. Ο ΝovaSport σημείωσε 6,2% (πτώση 0,6%). Ακολουθεί ο ΕΡΑ Σπορ με 5,6% (-0,4%), ο Sentra FΜ με 1,9% (πτώση 0,4%) και ο Αrrena Radio με 0,6% (πτώση 0,3%).
@Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για να μπουν οι τελευταίες υπογραφές των τηλεοπτικών συμβολαίων που εκκρεμούν. Στο Μega τα ανοιχτά μέτωπα είναι ελάχιστα καθώς ο σχεδιασμός του προγράμματος έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς και οι συμφωνίες έχουν κλείσει εδώ και καιρό. Την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να μπουν και τυπικά οι υπογραφές στο συμβόλαιο ανανέωσης της συνεργασίας του κ. Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον σταθμό, όχι για τη θέση του παρουσιαστή του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος αλλά για διετή συνεργασία με ρόλο πλέον στη βραδινή ζώνη και μάλιστα μετά τα Χριστούγεννα.
@Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009, πρώτη στην προτίμηση του αναγνωστικού κοινού, στην Αθήνα και τον Πειραιά, ήρθε η εφημερίδα τα Νέα. Δεύτερη ήταν η Ελευθεροτυπία, ακολουθεί το Έθνος και η Espresso. Από τις αθλητικές εφημερίδες, πρώτη είναι το Φως Των Σπορ και από τις οικονομικές η Ναυτεμπορική.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…