Τροπολογια για τις αδειες των ηλεκτρονικων ΜΜΕ !

@Υπερψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία η τροπολογία που παρατείνει έως τα τέλη του 2009 την προθεσμία για την έκδοση προκήρυξης με αντικείμενο τη χορήγηση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών αδειών, η οποία έληξε τον περασμένο Ιούνιο.Κατά τον εισηγητή του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σπηλιόπουλο, «η ρύθμιση αποτελεί μια προσπάθεια της κυβέρνησης να κρατήσει σε ομηρία τα ΜΜΕ.
@Το τοπίο στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς θα πρέπει κάποτε να οριστικοποιηθεί. Το να φέρνετε συνεχώς τέτοιες τροπολογίες, παρατείνοντας την εφαρμογή του νόμου, ένα μόνον σκοπό έχει: τον εκβιασμό των Μέσων Ενημέρωσης και μάλιστα σε μία περίοδο οιονεί προεκλογική».
@Την «κάθετη διαφωνία» του ΚΚΕ εξέφρασε ο Ν. Μωραΐτης, υποστηρίζοντας πως με την τροπολογία «διατηρείται το άναρχο καθεστώς στο χώρο των ΜΜΕ, που ανήκουν σε μια χούφτα μεγιστάνες, που αξιοποιούν αυτά τα μέσα για διάφορους κρυφούς και φανερούς στόχους, ελέγχοντας κόμματα και κυβερνήσεις [?] Η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζει την πεπατημένη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, διαπραγματευόμενη άδειες και ψηφιακή πλατφόρμα».
@Ο Νίκος Παπαδάκης και η Δούκισσα Νομικού που υπήρξαν τηλεοπτικό ζευγάρι στο "Life style" του Alter "παίζει" έντονα να συνυπάρξουν στο γυαλί και την ερχόμενη χειμερινή σαιζόν. Ο πρώτος έχει ήδη "κλείσει" για... πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωινό του Μεγάλου Καναλιού και εκείνη θεωρείται απ’ τις επικρατέστερες για την ομάδα που θα βρίσκεται πλάι του.
@Με μείωση αποδοχών ανανέωσε το συμβόλαιο της με το κανάλι ALTER η Αγγελική Νικολούλη, που υπέγραψε συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο. Όπως οι περισσότεροι παρουσιαστές, που δέχτηκαν πιέσεις για μείωση αποδοχών έτσι κι εκείνη προτίμησε να μην αναζητήσει αλλού καλύτερη τύχη και παρέμεινε στο Μπουρνάζι, όπου έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία πολλών ετών.
@Ελεύθερος αφέθηκε ο Γιάννης Παπαγιάννης, που κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου μετά από μύνηση και αγωγή που κατέθεσαν εναντίον του οι δημοσιογράφοι Χ. Ράπτης και Γ. Κουρτάκης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».
@Και οι τελευταίοι έσονται πρώτοι! Να λοιπόν που το κανάλι της οδού Μεσογείων έπεσε στην τρίτη θέση χθες. Μεγάλοι νικητές ήταν το κανάλι της Κηφισιάς που σάρωσε λόγω Michael Jackson και του Μπουρναζίου που ήρθε δεύτερο. Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις χθες είχαν...MEGA...19,3%, ANT1...9,9%, STAR...25,6%, ALTER...20,9%,ALPHA...14,5%
@Από το Σεπτέμβριο του 2009 προχωρούν οι διαδικασίες για την πρεμιέρα της νέας δορυφορικής πλατφόρμας ψηφιακής τηλεόρασης του ΟΤΕ… Eκτιμάται ότι οι επερχόμενες υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης του ΟΤΕ, θα είναι αντίστοιχες μ` αυτές της συνδρομητικής ψηφιακής πλατφόρμας Nova...
@Την φετινή χρονιά την τιμητική τους έχουν πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασία άλλη μια ταινία που δείχνει ενδιαφέρουσα είναι και το "District 9". Βλέποντας τις σκηνές είμαι σίγουρος πως θα ενθουσιάσει όσους είναι fan του συγκεκριμένου είδους ταινιών, θυμίζει κάτι από Predator,Independence Day και Transformers, επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα έρθει στην χώρα μας!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…