Αθλητικές μεταδόσεις και διαφημίσεις στην TV!

@Συγκεκριμένα, πέραν των αναλυτικών στιγμιότυπων από τα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής, ο ΣΚΑΪ θα δείχνει ζωντανά κάθε Σάββατο τον αγώνα στις 23:00. Υπενθυμίζουμε πως το υπόλοιπο πακέτο των μεταδόσεων ανήκει στην Connx-TV. Αθλητικές μεταδόσεις κυνηγούν και τα υπόλοιπα μεγάλα κανάλια όπως το Mega με τα τρέιλερ περι ποδοσφάιρου απο τις μασκώτ του καναλιού που προβάλλουν τους αγώνες του Champions League. Θυμίζουμε ότι οι αγώνες αποφέρουν και διαφμιστικά έσοδα που τόσο ανάγκη τα έχουν αυτή την εποχή τα κανάλια μας...
@Μέχρι το Σάββατο 1η Αυγούστου θα μεταδίδεται από το Τρίτο Κρατικό Κανάλι το επιτυχημένο αφιέρωμα της "Χρυσής Οθόνης" με θέμα “Σύγχρονοι αμερικανοί σκηνοθέτες- Από το παλιό στο νέο” με ταινίες που επιλέγει και προλογίζει ο Αλέξης Δερμεντζόγλου.
Πιο συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο θέση επί της οθόνης θα πάρει ο “Πολίτης Ρούθ” (1996) σε σκηνοθεσία Αλεξάντερ Πέιν, ακολουθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου ο “Άμλετ” (2000), σε σκηνοθεσία Μάικλ Αλμερέιντα με τον ΄Ιθαν Χοκ, ενώ η αυλαία θα πέσει το Σάββατο 1 Αυγούστου με τις “Απιστίες” (1996) του Πολ Μαζέρσκι με τους Ράιαν ΟʼΝιλ και Τζαζ Παλμιντέρι. Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι ταινίες ξεκινούν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
@Τα κύρια επιτεύγματα του έργου της ΕΕΤΤ στους τομείς των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και των Ταχυδρομικών υπηρεσιών για την περίοδο 2005-2009 παρουσίασε σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος της ΕΕΤΤ Καθηγητής Νικήτας Αλεξανδρίδης, αναδεικνύοντας ως βασικότερο τη θεμελίωση της Ευρυζωνικότητας μέσω της απελευθέρωσης του Τοπικού Βρόχου (LLU).
@Σε αγορά 47.522 μετοχών του ΔΟΛ προέβη η εταιρεία Benbay Ltd, που είναι μέτοχος της εισηγμένης και νομικό πρόσωπο που ελέγχεται από τον επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΛ. Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε στις 14/7 και η αξία της ανήλθε στο ποσό των 94.720,31 ευρώ.
@Την προσοχή της κοινής γνώμης τράβηξε ο ʽεφευρέτηςʼ του world wide web (του γνωστού σε όλους μας www) στην παρουσίαση της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο Digital Revolution και θέμα την ιστορία του internet. Σύμφωνα με τον Sir Tim Berners-Lee οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες θα πρέπει να πάψουν να λογοκρίνουν και να «κατασκοπεύουν» τους χρήστες του Διαδικτύου καθώς η αυξανόμενη επιτήρηση μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες.Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «το σπουδαιότερο κομμάτι της αξίας του web στηρίζεται στην έλλειψη περιορισμών στα πράγματα που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι, χρησιμοποιώντας το» θυμίζοντας πως οι προσπάθειες περιορισμού ή λογοκρισίας, θα αποτύχουν παταγωδώς. Σε μια πρωτότυπη παρομοίωση ο Tim Berners-Lee είπε ότι «το internet πρέπει να είναι σαν μια λευκή κόλλα χαρτί, όπως ακριβώς οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες δεν μπορούν να αστυνομεύσουν τα όσα γράφουν οι άνθρωποι σε αυτό το φύλλο χαρτιού, έτσι δεν θα πρέπει να θέτουν περιορισμούς και στη χρήση του web». Το διαβάσαμε στο blog του e-radio.
@Σύμφωνα με πληροφορίες που διασταυρώνουμε σήμερα και αποτελεί είδιησης της τελευταίας στιγμής στον ALPHA υπέγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Νίκος Μουτσινάς οι οποίοι θα αναλάβουν τελικά τη νέα απογευματινή εκπομπή του σταθμού η οποία θα παίζει στο slot του ''Σιγα μην Κάτσω να Σκάσω''.Την τριπλέτα συμπληρώνει η Μαρία Ηλιάκη η οποία παίρνει εσωτερική μεταγραφή απο την εκπομπή Κους Κους το Μεσημέρι.Το concept σύμφωνα με πληροφορίες θα στοχεύει κατα βάση στο νεανικό κοινό και θα έχει πολλές δόσεις χιούμορ και gossip.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…