Η..χαμένη τιμή της Ιδιωτικής τηλεόρασης και το μέλλον...

@ΜΕ αφορμή τα 20 χρόνια του Mega παρακολούθησα το 'Λόγο Τιμής' απο τα πρώτα βήματα της ιδιωτικής Τηλεόρασης και παρότι εκείνη την εποχή το απέφευγα, τώρα διαπιστώνω ότι αποτελεί μια διαχρονική ιστορία. Οχι για τον Μαρκουλάκη νεαορύλη και τώρα πολιτικάντη, τον Πυρπασόπουλο με την εκφραστικότητά του αλλά και τον Άλκη Κούρκουλο που χάθηκε, αλλά περισσότερο για το άρωμα εκείνης της εποχής τέλη δεκαετίας 80 και αρχές του 90. Λες και δεν έχει αλλάξει τίποτα απο τότε φίλοι μου. Οπως το Ε.Σ.Υ. που καυτηριάζεται σε μια σκηνή αλλά και το γεγονός ότι με 120.000 ήσουν ο καλύτερος μισθωτός. Τώρα υποτίθεται ότι λάμΒανε ο Άλκης εργαζόμενος σε εταιρεία..
@ΑΠΟ την άλλη είδαμε όμως μια Αθήνα χωρίς λαθρομετανάστες, με λίγο νέφος πάνω απο την Ακρόπολη, με την όμορφη μουσική της δεκαετίας του 80, την απουσία πολιτικού λόγου καθώς οι νέοι είχαν άλλες προκλήσεις να διάγουν, το κυκλοφοριακό που παρέμεινε σκληρή πραγματικότητα και τόσα άλλα που θα χρειαζόταν ώρα για να τα απαριθμήσουμε. Δείτε τα επεισόδια και πείτε μου αν έχει αλλάξει σε αυτή τη χώρα προς το καλύτερο ή το χειρότερο...
Οι απαράδεκτοι», ένα από τα δημοφιλέστερα σίριαλ στην ιστορία του Μega δεν θα γυριστούν σε επετειακό επεισόδιο λόγω κόστους. Τι και αν οι συσκέψεις και οι συζητήσεις με την Δήμητρα Παπαδοπούλου διαδέχτηκαν η μια την άλλη; Το θέμα των αποδοχών για την σειρά ήρθε και ισοπέδωσε την ελπίδα να ξαναδούμε την αγαπημένη μας σειρά έστω και για ένα επεισόδιο ακόμα στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 ετών του mega.
@ΤΗΝ τελευταία στιγμή κυριολεκτικά τα καταφέρανε στην ΕΡΤ... Μπορεί η ΝΕΤ να συνεχίζει την τακτική των μαγνητοσκοπημένων φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού, όπως θα γίνει και την Τετάρτη με το ματς κόντρα στην Σίβασπορ, το οποίο θα καλυφθεί σε «κονσέρβα» στις 22:00, ωστόσο αποφάσισαν να καλυφθεί live από το ΣΠΟΡ+ στις 20:00. Ο Μιχάλης Τσώχος θα κάνει την περιγραφή και ο Βασίλης Μπακόπουλος στο ρεπορτάζ...
Χριστίνα Αλούπη θεωρείται δεδομένο πως από του χρόνου θα είναι στο κανάλι του ALTER καθώς συμφώνησε με τους ιθύνοντες να βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη Δριμούση από τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ρόλος της δεν θα περιορίζεται μόνο σε συμπαρουσιάστρια της εκπομπής "Show Biz News" αλλά θα πάρει μέρος ως πανελίστρια σε εκπομπές του καναλιού.
@Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο εφοπλιστής κ. Βίκτωρας Ρέστης ετοιμάζεται να κάνει προσφορά για τον ραδιοφωνικό σταθμό City. Λέγεται ότι η πρόταση είναι άκρως σοβαρή και ενδιαφέρουσα επειδή θα εξασφαλίσει την πλειοψηφία των θέσεων εργασίας στο ραδιοφωνικό σταθμό. Εννοείται ότι έχει πάρει το πράσινο φως από τον Σταύρο Ψυχάρη.
@Εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις ομορφιές της χώρας μας. Αμερικανικό κανάλι συμφώνησε με το Ελληνικό υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο ενός σχεδίου προβολής της χώρας μας, να προχωρήσει στην παραγωγή ενός ριάλιτι με φόντο τα ελληνικά νησιά.
@Θετική για το μέλλον του Μουσείου Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ κρίνεται η καταρχήν συμφωνία του Προέδρου της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου Κωνσταντίνου Φωτόπουλου να φιλοξενηθεί ο πολιτιστικός φορέας της Ένωσης στο ακίνητο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Πατρέως (εκεί που άλλοτε στεγαζόταν η Νομαρχία Αχαΐας). Το σχετικό αίτημα έχει υποβληθεί στην ΚΕΔ από τον Πρόεδρο της ΕΣΗΕΠΗΝ Απόστολο Βουλδή και τον Πρόεδρο του Μουσείου Τύπου Μιχάλη Βασιλάκη, στη διάρκεια επίσκεψης στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2009.
@ΛΟΥΚΕΤΟ έβαλαν κάποια blogs άγνωστα και ένα γνωστό τις τελευταίες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις ότι στην περίπτωση γνωστού δημοσιογράφου που προκαλούσε στο Ιστολόγιό του θα οδηγείτο σε μηνύσεις και άρση του απορρήτου και θυμηθήκαμε όσα συμβαίνουν το τελευταίο καιρό στην μπλογκόσφαιρα. Αλλο η κριτική και άλλο η..κίτρινη δημοσιογραφία ακόμα και απο αυτούς που θέλουν να λέγονται έτσι....

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…