Λίστες και συνεντεύξεις με υποσχέσεις στον Κυριακάτικο Τύπο

@ΤΟ προεκλογικό άρωμα κυριαρχεί εκ νέου αλλά με νότες απο τη σχολική χρονιά καθώς και τους κομμένους απο τις λίστες των κομμάτων απο τον Κυριακάτικο Τύπο που θέλει να κάνει αποκαλύψεις αλλά με το..σταγονόμετρο. Το 'Εθνος της Κυριακής' ως συνήθως ασχολείται με το γκάλοπ της Marc το οποίο αναφέρει 'Ισχυρή Κυβέρνηση θέλει η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος-Αυτοδυναμία τώρα διαφορετικά, ξανά προσφυγή στις κάλπες-41% Διαμορφώνεται ρεύμα για αυτοδύναμη Κυβέρνηση πάση θυσία'. Φυσικά όταν δεν θα δημοσιεύονται δημοσκοπήσεις να δούμε πως θα διαρρέουν και αν τελικά έχουν βάση ή θα πέσουν έξω όπως τα exip poll στις Ευρωεκλογές...
@Με το ίδιο μοτίβο ασχολείται και η 'Καθημερινή' η οποία τονίζει 'Κώστας Καραμανλής στην Κ: Τι σκοπέυω να αλλάξω σε πρόσωπα, στη δομή και λειτουργία της Κυβέρνησης και στο Μαξίμου'. Για να νοσιτμίσουμε λίγο την επικαιρότητα να δούμε και την 'Εσπρέσσο' η οποία γράφει ότι 'Οι μεγάλες συνεργασίες, οι επιστροφές και οι ηχηρές απουσίες-Τα σούπερ Deals στις πίστες του χειμώνα'.
@Διαφορετική άποψη διατυπώνει ο 'Αδέσμευτος Τύπος' προσθέτοντας ότι 'Εκπρόσωπος των Η.Π.Α. ο Γ. Παπανδρέου στα εθνικά μας θέματα- Κατά της συμφωνίας Ελλάδας και Ρωσίας για τους αγωγούς, δίνει άφεση αμαρτιών στους Σκοπιανούς, ένθερμος υποστηρικτής του Αμερικανικού σχεδίου Ανάν' ενώ η εφημερίδα πιστεύει ότι '΄δημιουργείται ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ μετά το άδειασμα του Κώστα Σημίτη'.
@Συνεχίζουμε τον 'Ριζοσπάστη' που λέει ότι 'Αποφασιστικά να αποδυναμώσουμε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Ψηφοδέλτια μάχης του ΚΚΕ για την ενίσχυση της λαικής αυτοδυναμίας'. Να δούμε τώρα την 'Απογευματινή' η οποία τιτλοφορεί το κεντρικό της θέμα ως 'Βάση επιστημονικής δημοσκόπησης της έγκυρης Pulse- Χάνει έδαφος το ΠΑΣΟΚ- Πέφτει το ποσοστό στο 4,7%- Στο 65% ακόμα η συσπείρωση της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ-Το 54% είναι υπέρ των δυσάρεστων οικονομικών μέτρων- το 675 εγκρίνει την πρόθεση του Πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές- το 91,5% δηλώνει ότι θα προσέλθει στις κάλπες'.
@Να δούμε τώρα το θέμα στην 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που υπερτονίζει ότι 'Η αυτοδυναμία το ζητούμενο των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, το ντόμινο των μετακινήσεων, οι αναποφάσιστοι, ο Σύριζα και η αποχή- Πέντε παγίδες στην κάλπη- Πόκερ με τις λίστες Επικρατείας και οι χειρισμοί της τελευταίας στιγμής'. Ηρθε η ώρα να αποτυπώσουμε και το θέμα απο την 'Real News' η οποία υποστηρίζει ότι 'υπάρχει Ντόμινο Σημίτη στη Νέα Δημοκρατία- Ποιοί οδηγούνται στην έξοδο- Σφαγή στα ψηφοδέλτια- Πιέσεις στον Καραμανλή να διώξει Τσιτουρίδη, Μαγγίνα, Μπασιάκο, Κοντό, Δούκα, Παυλίδη και άλλους πρώην υπουργούς- Αντιδράσεις και για Μ. Έβερτ'.
@Ολοκληρώνουμε σιγά σιγά με το 'Πρώτο Θέμα΄ το οποίο έχει κεντρικό τίτλο 'Γιώργος Α. Παπανδρεου- Το δικό μου συμβόλαιο με το λαό- Θα προστατέψω το εισόδημα- Μαχαίρι στα godlen boys-Θα καταργηθεί η ρύθμιση για τους ημιπαίθριους, υπο εξέταση η απόσυρση των ΙΧ, ο Κ. Παπούλιας θα επανεκλεγεί με μεγάλη πλειοψηφία, αδιανόητη η συνεργασία με την ΝΔ- Τιμώ τον Σημίτη και σέβομαι την απόφασή του'. Τέλος με το 'Παρόν' που γράφει ότι 'Μεγάλη αναταραχή προκάλεσαν οι επιλογές Παπανδρέου- Διχάζουν οι λίστες- φτιάχτηκαν με στόχο την εκκαθάριση των ανεπιθύμητων- δεν ενώνουν και μυρίζουν ναφθαλίνη και βόλεψαν τα παιδιά τους- γιατί καθάρισε τον Σημίτη αφού στην κάλπη θα μιλήσουν οι εκσυγχρονιστές'.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…