Τηλεοπτικό reality οι εκλογές του Οκτωβρίου...

@ΧΑΛΑΡΗ όπως και στις Ευρωεκλογές ήταν η συνέντευξη του Mega με τον Πρωθυπουργό που προτιμά το..σταυροπόδι του Πρετεντέρη όπως και την προηγούμενη φορά εικάζοντας ότι ο χαλαρός διάλογος καναλιών με την εξουσία και με...'στημένες' ερωτήσεις που ήταν αναμενόμενες πιθανόν να μην χρωμάτισαν το ήδη φορτισμένο προεκλογικό σκηνικό. Πλέον στα κανάλια διαπιστώνεται ότι δεν επικρατεί σύγκρουση ιδεολογιών και φιλοσοφίας αλλά περισσότερο σύγκρουση προσώπων και υποψηφίων για την μάχη..της καρέκλας! Μάλλον πρέπει όλοι να θυμηθούν την ταινία με τον..Μαυρογιαλούρο που εντελώς συμπτωματικά μοιράζει σήμερα τηλεοπτικό περιοδικό με τον αξέχαστο Λάμπρο Κωνσταντάρα. Λέτε για αυτό το αίμα του να προσχώρησε στο ΛΑΟΣ;
@Ένα από τα πιο διάσημα ριάλιτι σόου έρχεται και στη χώρα μας από τον ΑΝΤ1. Εδώ και αρκετούς μήνες είναι γνωστό ότι ο σταθμός του Αμαρουσίου θα προβάλλει αυτήν τη σεζόν το γεμάτο λάμψη και ανταγωνισμό «Next top model» και ήδη έχει δημιουργηθεί, μάλιστα, το trailer του σόου. Στο διαφημιστικό του «Next top model» δύο μοντέλα έρχονται... αντιμέτωπα περπατώντας στην πασαρέλα...
@Πρεμιέρα για τον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς “Supernatural” στο STAR. Αυτή τη Δευτέρα (01.15) θα προβληθεί ο τέταρτος κύκλος που θα ολοκληρωθεί σε 22 νέα επεισόδια. Ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ ήταν παιδιά όταν η μητέρα τους δολοφονήθηκε μπροστά στον πατέρα τους από κάτι «υπερφυσικό» και οι ζωές τους άλλαξαν ριζικά. Μετά από το τραγικό αυτό συμβάν, ο πατέρας τους ανέπτυξε ενδιαφέρον για καθετί μεταφυσικό και εκπαίδευσε τους δύο γιους να γίνουν μαχητές εναντίον του Κακού..
@Στην “Απογευματινή” ο Σ. Κοτρώτσος. Αναλαμβάνει την αρθρογραφία στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας, και θέση συμβούλου στην κυριακάτικη έκδοση.
@Ο Σκάι έκανε ποδαρικό στη φετινή τηλεοπτική σεζόν με ανανεωμένα σήματα και λογότυπα, τα οποία συνθέτουν τη νέα εικόνα του σταθμού για το 2009-2010. Πρόκειται για δημιουργία της Cream, ενώ η παραγωγή υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το studio No Mint Motion Design. Η καμπάνια περιλαμβάνει 5 ταινίες, οι οποίες αφορούν στο ανανεωμένο πρόγραμμα του Σκάι και προκύπτουν από τη λογική ενός σπόρου που καλλιεργεί, κυριολεκτικά και αλληγορικά, το νέο, πολυθεματικό προφίλ του σταθμού.
@Ολο το παρασκήνιο από τον καλλιτεχνικό χώρο μεταφέρουν οι εκπομπές «Πολύ Μπλα Μπλα» και «Μεσημεριανό Express», με την Φαίη Σκορδά και τη Βάσια Λόη. Κουτσομπολιό, σχόλια και παπαρατσίστικο υλικό, δίνουν και παίρνουν. Την Τετάρτη 09/09, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία ξεκινά στις 12:00 και ολοκληρώνεται στις 15:00 το μεσημέρι, σημείωσε μέσο όρο 16.8%, ενώ εκείνη τη Βάσιας Λόη που ακολουθεί, από τις 15:00 μέχρι τις 17:00, κυμάνθηκε στο 15.6%.
@Και οι τρεις αγώνες του Ευρωμπάσκετ στον όμιλο της Ελλάδας θα καλυφθούν live από τις ελεύθερες συχνότητες της ΕΡΤ. Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 4.45μ.μ. η ΕΤ1θα μεταδώσει το Ρωσία-Κροατία, σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου και σχόλιο του Γιώργου Λημνιάτη. Στις 7.15μ.μ. το Γερμανία-Ελλάδα θα το δείξει η ΝΕΤ και το δίδυμο του σπικάζ θα μετατραπεί σε Χατζηγεωργίου-Λημνιάτης. Τέλος, στις 10μ.μ. θα μεταδοθεί το Γαλλία-ΠΓΔΜ από την ΕΤ1, σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου και σχόλιο του Γιώργου Λημνιάτη.
@Η ανακοίνωση των εκλογών έχει παγώσει προς το παρόν οτιδήποτε στον ενημερωτικό τομέα του MEGA Channel. Έτσι ενώ υπήρχαν σχέδια για την έναρξη δημιουργίας ειδικής εκπομπής που θα έκανε αναδρομή στα 20 χρόνια του καναλιού από την σκοπιά της ενημέρωσης, προς το παρόν αυτό παραπέμπεται για μετά τις 10 Οκτωβρίου. Αυτός που συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της ψυχαγωγικής εκπομπής Mega 20 είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, που έχει, όπως μαθαίνουμε, πολύ καλές ιδέες.
@Σκληρή μάχη με φόντο την ενημέρωση, που στο άμεσο μέλλον αναμένεται να ενταθεί περισσότερο, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη την τρέχουσα περίοδο στον ευρύτερο χώρο των ΜΜΕ. Οι σημαντικές επενδύσεις επιχειρηματιών, τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στις εφημερίδες, δημιουργούν νέα δεδομένα στους δυο αυτούς χώρους του Τύπου, ενώ την ίδια στιγμή, ο ενημερωτικός τομέας στην τηλεόραση μοιάζει να συρρικνώνεται ολοένα και περισσότερο, λόγω «υψηλού κόστους». Το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών για το ενημερωτικό ραδιόφωνο ανανεώθηκε τον τελευταίο χρόνο. Νέες επενδύσεις, τόσο για την αγορά ραδιοσταθμών, όσο και για τη στελεχιακή ενίσχυσή τους, δημιουργούν ένα νέο περιβάλλον έντονου ανταγωνισμού όπου τουλάχιστον 3 ραδιοσταθμοί, φιλοδοξούν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του ΣΚΑΪ συμφερόντων Ιωάν. Αλαφούζου.
@Η Forthnet στέλνει και δεύτερο εξώδικο ζητώντας από την ΕΡΤ, να σταματήσει να παίρνει τα στιγμιότυπα της Nova. Η ΕΡΤ απαντάει πως “δεν αποδέχεται τελεσίγραγα” και μάλιστα “από συνεργάτες” , καθώς η Multichoice υπενοικιάζει μια από τις συχνότηττες της κρατκής τηλεόρασης, για τα προγράμματά της , NovaCinema και NovaSports. Και οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να σκληρύνουν τη στάση τους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…