Τηλεοπτικό Κους Κους απο τα περιοδικά του χώρου..

@Μια καρμική σχέση γεννιέται φέτος στον ΑΝΤ1.Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια… καρμική συνάντηση τεσσάρων σκηνοθετών έρχεται να ανεβάσει τον πήχη και να ανατρέψει τις αντιλήψεις για την κινηματογράφηση των καθημερινών σειρών. Ο Κώστας Κωστόπουλος, η Ρέινα Εσκενάζυ, ο Βασίλης Ντούρος και ο Στάμος Τσάμης μας προσφέρουν μια καθημερινή υπερπαραγωγή, γυρισμένη σε φυσικούς χώρους και βασισμένη σε ένα σενάριο της Βάνας Δημητρίου.
@Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους, και αυτή την εβδομάδα έχoyme πολλά νέα από τα περιοδικά και τα έντυπα του weekend. Ξεκινάω με το TV Έθνος όπου η λαμπέρη Βάσια Λόη μιλάει για το Μεσημεριανό Express, για το νέο ξεκίνημα στο κανάλι του Alter, για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και για το TV Weekend. Επίσης αναδρομή στα σίριαλ της δεκαετίας του '00 και η Χριστίνα Αλεξανιάν ανοίγει το album της ζωής της Στο On Off της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας η Πόπη Τσαπανίδου μιλάει για την εκπομπή της, για την ΕΡΤ και για πολλά ακόμη. Στο TV Όλα ρεπορτάζ για τις εκλογές, για τα 20 χρόνια της ιδιωτικής TV και τις χρυσές στιγμές και για τα νέα σίριαλ της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.
@Στην Espresso ρεπορτάζ για την κατάρα της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι του ΑΝΤ1. Τέλος στο Καρφί ρεπορτάς για: Η νέα πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 με Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο, για το τι θα κάνει η Ευγενία Μανωλίδου, για τα τηλεοπτικά παρατράγουδα στην ενημερωτική ζώνη, για τον Γιώργο Αυτιά και για την πρεμιέρα του Love Bites και τα υψηλά ποσοστά.
@Ωρα να αφουγκρατούμε και τα τηλεοπτικά περιοδικά εκκινώντας με τον Τηλεθεατή όπου η Κάτια Δανδουλάκη μιλάει για την επιστροφή της στην μικρή οθόνη με την σειρά Η Ζωή Της Άλλης, μιλάει για την τηλεόραση αλλά και για την εμφάνιση της ως Μίρνα στο Σ'Αγαπάω Πάρκαρε του Mediasoup. Ακόμη: Ρεπορτάζ για τα ζευγάρια στα σίριαλ της φετινής σεζόν και για τα νέα σίριαλ.Στο Τηλέραμα η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Σπύρος Λάμπρου μιλάνε για το Πάνω Στην Ώρα, για τους ανταγωνιστές της, επίσης στο σημερινό τεύχος η Σταματίνα Τσιμιτσιλή μιλάει για το TV Weekend, για την Βάσια Λόη, για την Φαίη Σκορδά και για τα τηλεοπτικά πρόσωπα.
@Στο TV Zapping έκαναν το πρώτο τους εξώφυλλο η νέα παρέα του Όμορφου Κόσμου (η συνέντευξη σε λίγο στο TV NEA). Ο Νίκος Παπαδάκης, η Μαρία Αραμπατζή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Δούκισσα Νομικού και η Κατερίνα Καινούργιου μιλάνε για το νέο πρωινό πρόγραμμα του Mega, για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και όλη η παρέα λέει για το πως νιώθει που θα είναι στην εκπομπή. Ακόμη παρασκήνιο από το Μ+Μ.
@ Το θέμα με την Ευγενία Μανωλίδου και τον τρόπο χειρισμού της όλης κατάστασης θα αποφασίσει η διεύθυνση του σταθμού σε σημερινή της σύσκεψη με τους νομικούς της συμβούλους. Πρόθεσή τους δεν είναι η κατά μέτωπο αντιπαράθεση, καθώς έχει προηγηθεί και μια δήλωση στήριξης του σταθμού στην παρουσιάστρια, πριν από περίπου 10 ημέρες. Εξετάζεται το ενδεχόμενο, με μικρή πιθανότητα βέβαια, να γίνει συνάντηση Λεβέντη- Μανωλίδου για να ξεκαθαριστούν τα θέματα που προέκυψαν...
@ΠΕΡΑ απο την εκλογολογία τα κανάλια χθες βράδυ όπως ΑΝΤ1 και Στάρ έπαιζαν την ίδια ώρα ταινία για τον αδικοχαμένο Πατρι Σουέιζ, μπορούσαν να την προγραμματίσουν διαφορετικά. Απο την άλλη διαπιστώνουμε ξανά ότι η Ελληνική τηλεόραση έχει αδιαφορήσει για ταινίες ποιότητας, αλλά και ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχουν φανατικό κοινό. Αλλού το Battlestar Galactica κάνει θραύση και εμείς για παράδειγμα έχουμε να το δούμε απο το 1990. Μήπως κάτι πρέπει να αλλάξει στα κανάλια μας επιτέλους;

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…