Αρωμα Νομοσχεδίων σε προεκλογικό κλίμα στις Κυριακάτικες...

@ΧΩΡΙΣ αναφορά σε δημοσκοπήσεις λόγω του εκλογικού Νόμου αλλά με αποκαλύψεις για το παρασκήνιο και τις στρατηγικές των κομμάτων ασχολείται αυτή την φορά ο Κυριακάτικος Τύπος που έχει πάντα προεκλογικό άρωμα. Ξεκινάμε με το 'Βήμα της Κυριακής' όπου φέρει τον τίτλο 'Με το όπλο παρά πόδα περιμένουν την ήττα οι δελφίνοι- Κρυφός πόλεμος στη ΝΔ για την διαδοχή Καραμανλή- άρχισαν τα στοιχήματα για το ποιός μένει και φευγει- Μάχη Ντόρας και Αβραμόπουλου στην Α Αθηνών'. Αν μη τι άλλο αποκτά ενδιαφέρον η μάχη...
@Στο κλίμα της εξουσίας..κινείται η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που γράφει στο κύριο θέμα της ότι 'Στην τροχιά της επόμενης ημέρας οι Πρόβες υπουργικών ρόλων στο ΠΑΣΟΚ, έτοιμοι για την μετά Καραμανλή εποχή στη ΝΔ.- Κοστούμια και πλερέζες- Η κατάρρευση της ΝΔ και τα σχέδια του ΠΑΣΟΚ για το τελευταίο 15νθήμερο'. Πάντως άρχισαν και οι ....τομές σύμφωνα με το 'Εθνος της Κυριακής' όπου τιτλοφορεί το κεντρικό του θέμα ως ' Το επιτελείο του Γιώργου καταλήγει στο πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών- οι 8 πρώτες τομές σε κράτος, Οικονομία και Περιβάλλον- Αλλάζει ο έλεγχος του Κυβερνητικού έργου και αύξηση μισθών με συντάξεις αλλά και παρεμβάσεις στον αστικό ιστό της Αθήνας'.
@Το 'Πρώτο Θέμα' συνεχίζει την επισκόπηση με μια μεγάλη υπόσχεση όπου αναφέρει ότι 'το Πρώτο Νομοσχέδιο που θα φέρει στην Βουλή η Κυβέρνηση Παπανδρέου- Σβήνει τα χρέη προς τις τράπεζες με ανακούφιση σε 100.000 νοικοκυριά και 150.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις' ενώ αναλύει ότι 'Διαγράφεται το 90% της οφειλής σε καταναλωτικά δάνεια και κάρτες, αποληρωμή του 85% των ακινήτων σε 20 χρόνια και πάγωμα των οφειλών για ένα χρόνο'.
@Ακολουθούμε με 'το Παρόν' που γράφει ότι 'Ενώ το ΠΑΣΟΚ πάει ολοταχώς για αυτοδυναμία- Βιάζονται να παραδώσουν-Την μια μετά την άλλη γκάφα κάνουν-Χαριστική βολή θα είναι για τον Καραμανλή αν βάλει Εβερτ και Γιαννάκου στο Επικρατείας'. Να δούμε και το κεντρικό άρθρο απο την 'Real News' που γράφει ότι 'Παρασκηνιακές διεργασίες διαδοχής στη ΝΔ παραμονές των εκλογών- Αρχισαν τα όργανα- Τα κρυφά ραντεβού και οι συζητήσεις των γαλάζιων στελεχών για την επόμενη ημέρα στη Ρηγίλλης- Οι φήμες για συμφωνία Καραμανλή και Ντόρας και οι επαφές Σαμαρά- Αβραμόπουλου'. Τέλος το 'Αρθρο' υποστηρίζει ότι 'Οργή σε Μόσχα στις ΗΠΑ ο Γιώργος'.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…