Μάχη τίτλων στις εφημερίδες για την αυτοδυναμία

@ΣΤΗΝ τελική ευθεία των εκλογών εισέρχεται και ο Κυριακάτικος Τύπος με δικές του πολιτικές γραμμές και ...αποκαλύψεις μετά την απαγόρευση δημοσκοπήσεων προσπαθώντας να δείξουν ότι η αυτοδυναμία αποτελεί μονόδρομο. Εκκινούμε με την 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που τιτλοφορεί το κύριο θέμα της 'Σχέδιο μάχης του Γ. Παπανδρέου με 3 γραμμές άμυνας στις διαπραγματεύσεις με την Ε..Ε και την οικονομία- Στα στενά των Βρυξελλών- Ενδεχόμενες ευθύνες της Eurostat στην καταγραφή των μεγεθών εξετάζει το ΠΑΣΟΚ-Τα μυστικά γκάλοπ'.
@Απο την θέση της η 'Καθημερινή' διατηρεί μια άλλη άποψη. Γράφει χαρακτηριστικά ότι 'Τα διλλήματα της κάλπης και ο εφιάλτης της επόμενης ημέρας- ΝΔ αλλά και ΠΑΣΟΚ συνομολογούν ότι η Ελληνική οικονομία κινείται σε τροχιά δημοσιονομικού εκτροχιασμού'. Με το θέμα αυτό αλλά και των εκλογών ασχολείται και το 'Βήμα' που αποτυπώνει το κύριο άρθρο της ως 'ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα- Πέντε καυτοί φάκελλοι και τρία σενάρια ήττας- Οι δελφίνοι περιμένουν τις κινήσεις Καραμανλή' ενώ σε άλλο σημείο της πρώτης σελίδας αναφέρεται στη τρομοκρατία λέγοντας ότι 'φοβούντια προεκλογικό χτύπημα μετα τις συλλήψεις...'.
@Συνέχεια έχει τώρα ο 'Αδέσμευτος Τύπος' που εξηγεί στο κύριο θέμα του ότι 'Με το καλημέρα θα μας βάλουν μέσα 70 δις Ευρώ- τα Επτά ψέμματα του Παπανδρέου-στο ΠΑΣΟΚ άρχισαν να ζουν με τον εφιάλτη μιας νέας ήττας'. Επίσης η 'Αυγή' υπερτονίζει ότι 'Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ για το χειμώνα που έρχεται όταν απολύσεις και ανεργία φουντώνουν'. Σε ότι αφορά την 'Απογευματινή' αποκαλύπτει ότι 'Εκπρόσωποι των Νομαρχιακών επιτροπών απο όλη την Ελλάδα στέλνουν μήνυμα επανασυσπείρωσης της βάσης- Επιστρέφουν οι δυσαρεστημένοι- Ολα ανοικτά μια εβδομάδα πριν τις κάλπες'.
@Στο ίδιο μοτίβο και η 'Βραδυνή' που ομολογεί ότι 'Ποιά μηνύματα παίρνει η Ρηγίλλης απο όλη την Ελλάδα-Η συσπείρωση στο ζενίθ- Η ΝΔ πετυχαίνει το στόχο της και αντιστρέφει το κλίμα'. Να δούμε τώρα το ενδιαφέρον θέμα απο το 'Εθνος' που όλο και κάτι μας κρύβει λέγοντας ότι 'οι τελευταίες κινήσεις των 2 μονομάχων στην προεκλογική αρένα- Γαλάζιες τορπίλες με στόχο την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ-Κινήσεις απελπισίας απο τη ΝΔ για να περιορίσει το εύρος της αυτοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ'.
@Να αφουγκραστούμε 'το Παρόν΄που έχει ως υπέρτιτλο 'Προάγγελος η σύνθεση του Επικρατείας- Οι Ταλιμπάν του Γιώργου που συγκροτούν το κλειστό κλάμπ εξουσίας- Ποιοί απο το παλιό ΠΑΣΟΚ πάνε για αποστρατεία- κόβονται όσοι στήριξαν Βενιζέλο'. Ολοκληρώνουμε με το 'πρώτο Θέμα' που τιτλοφορεί το άρθρο του 'Οι αρμόδιοι υπουργοί τον κάλυπταν ενώ οι επενδυτές έχαναν 300 εκ. Ευρώ απο τις μετοχές της ΑΣΠΙΣ- Σκάνδαλο αλα Κοσκωτά ο γαλάζιος Ψωμιάδης-Με πλαστή επιταγή 550 εκ. Ευρώ στα χέρια και δεν συνελήφθη- Επέτρεψαν να αγοράσει ασφαλιστική εταιρεία ενώ του είχαν κατασχέσει τα πάντα'.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…