Παρουσίαση τηλεοπτικής σεζόν με γνωστές σειρές και απουσίες αστέρων

@Δώδεκα σειρές, επτά ψυχαγωγικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, ξένες σειρές και μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες συνιστούν το μενού του Μεγάλου καναλιού για τη σεζόν 2009-2010, όπως παρουσιάστηκε σήμερα στο Μέγαρο μουσικής από τον διευθυντή προγράμματος Πέτρο Μπούτο. Η κορδέλα για την ενημέρωση έχει, ήδη, ''κοπεί" από τα τέλη Αυγούστου ενώ τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου ξεκινά και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Η ενημέρωση, από τα δυνατά ''χαρτιά'' του καναλιού συνεχίζει με την ίδια ομάδα : Χρήστο Παναγιωτόπουλο στη διεύθυνση, Ολγα Τρέμη και Νίκο Στραβελάκη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και την έγκυρη ομάδα σχολιαστών. Την πορεία τους συνεχίζουν οι εκπομπές : ''Κοινωνία ώρα Mega'' με Καμπουράκη-Οικονομέα, η ''Ανατροπή'' που συμπληρώνει δέκα χρόνια, η ''Ερευνα'', του Παύλου Τσίμα, οι ''Πρωταγωνιστές'' με τον Σταύρο Θεοδωράκη και η ''Εμπόλεμη ζώνη με τον Σωτήρη Δανέζη. Τα Σαββατοκύριακα, ο Μανώλης Αναγνωστάκης και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μας κρατούν ενημερωτική συντροφιά με το ''Mega Σαββατοκύριακο”.
@Πραγματοποιήθηκε χτες η παρουσίαση του νέου προγράμματος του Ant, το οποίο, σύμφωνα με τον Γιώργο Λεβέντη, Γενικό Διευθυντή του σταθμού, έχει τρία βασικά χαρακτηριστικά: Eίναι δυναμικό, είναι πρωτότυπο και στηρίζεται κατά μεγάλο μέρος σε έλληνες δημιουργούς.Στόχος του Ant1 είναι, λοιπόν, όπως ανέφερε η Νανή Τράκα, Εμπορική Διευθύντρια του καναλιού, "να προσφέρει ένα πολυσυλλεκτικό, σύγχρονο πρόγραμμα και να δεθεί με όλα τα επιμέρους κοινά". Ο Γιάννης Λάτσιος, Διευθυντής Προγράμματος, αποκάλυψε ότι πέρυσι σημείωσε ο σταθμός άνοδο 4,5% στο κοινό 15-44 ετών και τόνισε ότι "έχουμε ένα μίγμα που χωράει πολύ περισσότερα είδη και έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία προγραμμάτων αυτή τη στιγμή".
@Πάντως απο τις παρουσιάσεις έλειπαν μεγάλα αστέρια της τηλεόρασης και προσκεκλημένοι απο ότι αναφέρουν συνεργάτες μας, ίσως θα μπορούσαν να καλέσουν και κόσμο απο το στερέωμα των σειρών που υποστηρίζονται απο τα κανάλια...
@H στάση εργασίας ορίστηκε σήμερα για το τετράωρο 12 - 4 και με ανακοίνωση της συμμετέχει και η ΕΣΠΗΤ. Πάντως ανακοινώθηκε από τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους ότι η διοίκηση του οργανισμού υπαναχώρησε στην απόλυση του εργαζομένου στο VITA που έγινε την περασμένη εβδομάδα και συμφώνησε να τον προσλάβει ξανά πιθανότατα όχι στο ίδιο περιοδικό αλλά σε κάποιο άλλο έντυπο.
@Στον όμιλο των Λαυρεντιάδη- Κυριακίδη πέρασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΔΕΚΑ. Ο πωλητής, Γιώργος Τράγκας θα παραμείνει σε θέση συμβούλου, ενώ ο Κώστας Χριστοδούλου ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της επιχείρησης. Η συμφωνία υπεγράφη πριν από λίγες ημέρες. Επόμενος στόχος του ομίλου είναι η απόκτηση του Sport TV από το Σ. Κόκκαλη, όπως και το 10% του ομίλου Σκάι.

@Ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι εδώ και χρόνια συνεργάτες του Άννα Παπανικόλα και Αναστασία Κακοταρίτη πέρασαν τρεις μέρες σε ένα αγρόκτημα στο οποίο κατέφυγαν 25 παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα. Εκεί, σε μια άκρη της χώρας τα παιδιά ζουν μια φυσιολογική κοινοβιακή ζωή μακριά από εκείνους που κακοποίησαν και την ψυχή και το σώμα τους. Με τη βοήθεια του οπερατέρ Φάνη Καραγιώργου, τα παιδιά αποκαλύπτουν σκοτεινές σελίδες ενός βιβλίου που ξεκίνησε να γράφεται από άλλους και τελικά βρέθηκε στα χέρια τους.
@Διεθνές συνέδριο με θέμα «Νέα Μέσα, Νέο Περιεχόμενο;», διοργανώνουν, το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ) και το Τμήμα Επικοινωνίας & ΜΜΕ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Στο συνέδριο καταθέτουν τις απόψεις τους ξένοι και Έλληνες πανεπιστημιακοί και επαγγελματίες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ανιχνεύσουν πώς οι παλιοί προμηθευτές περιεχομένου αναπροσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, τις συντελούμενες στα Μέσα.
@Την απόφασή του για το θέμα της δημοσιοποίησης στοιχείων δημοσκοπήσεων που παρατηρήθηκε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς την περασμένη εβδομάδα, εξέδωσε χθες το ΕΣΡ το οποίο προχώρησε στην διατύπωση «Υπόδειξης», προς τις επιχειρήσεις. Ειδικότερα στο σχετικό έγγραφο που εξέδωσε η ανεξάρτητη αρχή, τονίζεται ότι οι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί, δεν θα πρέπει να αναφέρονται άμεσα ή έμμεσα σε στοιχεία δημοσκοπήσεων ή έρευνας γνώμης, σχετικά με πολιτικές τάσεις, απόψεις και προτιμήσεις της κοινής γνώμης για πολιτικές θέσεις και πρόσωπα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…