Μετεκλογικές συνεργασίες στα κανάλια και νέο αίμα...

@Την πρώτη του θέση διατήρησε και τον Σεπτέμβριο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με παρουσιαστές την Ολγα Τρέμη και το Νίκο Στραβελάκη “κλείνοντας” με ποσοστό 23,5% και 7,6 μονάδες διαφορά από τον δεύτερο στην κατάταξη ALTER που έκλεισε με 15,9%. Στην τρίτη θέση κατετάγη το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με 13,8%...
@Εκλογές δεν θα έχουμε μόνο για την ανάδειξη της νέας Βουλής. Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο Κολλέγιο Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση και θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου, αλλά και ΔΣ και η διαδικασία παρουσιάζει και δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Ο συνάδελφος και εκ των παρουσιαστών της «Αθλητικής Κυριακής» στην ΝΕΤ Αντώνης Κατσαρός θα είναι υποψήφιος για το ΔΣ.
@Το «Fatus Olus» έρχεται με νέα επεισόδια τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στις 18:00. Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων και αγωνίας, έρχεται για δεύτερη τηλεοπτική χρονιά στον Alpha, για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με τον γρήγορο ρυθμό του, τις συνεχείς ανατροπές του και το μεγάλο χρηματικό του έπαθλο.
@Ενώ προχθές η ΝΕΤ είχε ενημερώσει ότι η «Αθλητική Κυριακή» θα προβληθεί την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 23.15 με νεότερη ενημέρωση έκανε γνωστό ότι δεν θα προβληθεί καθόλου η εκπομπή εκείνη την ημέρα. Στις 22.00 θα μεταδοθεί το "Προσκήνιο" και στις 24.00 ντοκιμαντέρ του history channel.
@Καθολική ήταν η επιτυχία της στάσης εργασίας που κήρυξε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης αντιδρώντας στις αναίτιες, αιφνίδιες και καταχρηστικές απολύσεις συναδέλφων μας από τη διοίκηση του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, αλλά καις τη γενικότερη κλιμάκωση των απολύσεων στο χώρο των Μ.Μ.Ε."Οι εργαζόμενοι του Δ.Ο.Λ. συντάκτες, διοικητικοί και τεχνικοί πλαισιωμένοι από εκπροσώπους των Δ.Σ. όλων των Δημοσιογραφικών Ενώσεων και από εκπροσώπους των πολιτικών φορέων, όλοι ενωμένοι, απαίτησαν με τη δυναμική παρουσία τους το σταμάτημα των απολύσεων και την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων συναδέλφων μας".
@Πραγματικότητα είναι το “Θέμα Ράδιο 989″. Οι κύριοι Δ. Κοντομηνάς και Γ. Μπόμπολας έδωσαν τα χέρια και τις επόμενες ημέρες θα βγει στον αέρα από τη συχνότητα του Alpha 989 ένα νέο πρόγραμμα που θα στηρίζεται στον υφιστάμενο κορμό του ραδιοφωνικού σταθμού και σε επώνυμες προσθήκες από το “Θέμα”. Στόχος της ομάδας είναι να μετεξελιχθεί το “Θέμα 989″ σε δεύτερο σε ακροαματικότητα πολιτικό σταθμό, θέση που σήμερα έχουν, εκ περιτροπής οι Real και ANT1. To γράφει και το Παρόν σύντομα..
@Η πιο έγκυρη… ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ επιστρέφει από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου καθημερινά στις 17:45.Από τον Απρίλιο του 2008, τα απογεύματα ευτυχώς έχουν αλλάξει στην ελληνική τηλεόραση. Αυτή η νέα καθημερινή τηλεοπτική συνήθεια συνεχίζεται, όπως ήταν αναμενόμενο, και φέτος.Πάντα ζωντανά και πάντα από την Θεσσαλονίκη, το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ επιβεβαιώνει, παραδόξως με τον πιο έγκυρο τρόπο, πως η κακή πλευρά της ελληνικής πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας είναι απύθμενη!Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς, με συνεργούς τους Στάθη Παναγιωτόπουλο καιΧρήστο Κιούση, μας αποδεικνύουν κάθε απόγευμα πως "υπάρχει και αυτή η τηλεόραση"!
@Σταθερή στη πρώτη θέση της πρωινής ζώνης παρέμεινε η Ελένη Μενεγάκη με τον Καφέ της, σημειώνοντας 27% στο μέσο όρο και 34,6% στα νεανικά κοινά. Το δίδυμο του ΑΝΤ1 Καραμέρος- Χαριτάτος έκανε 22,7% μέσο όρο και 22,9% στα νεανικά κοινά. Στη μεσημεριανή ζώνη το Πολύ Μπλα Μπλα διατήρησε τη πρωτιά του στον μέσο όρο με 14,9 και 16,2 στα νεανικά κοινά ενώ το Κους Κους ανέβασε κατά πολύ τα ποσοστά του με την αποκλειστική συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη και πιο συγκεκριμένα στον μέσο όρο η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου έκανε 14,1

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…