Στη μάχη της τηλεθέασης οι νέες σειρές μετά τις εκλογές

@Το είχαμε καταγράψει σε παλιότερες αναρτήσεις μας και επήλθε και η επιβεβαίωση. Ο Γιώργος Κύρτσος υπέγραψε τελικά με τον ANT1 και αναλαμβάνει τον ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ.
Ο πόλεμος των άστρων» θα ξεσπάσει φέτος στον ΑΝΤ1 όταν «Ο κύριος και η κυρία Πελς», ο «Dr Ρούλης» κι ένας ταξιτζής που κυκλοφορεί «Ελεύθερος κι ωραίος» θα πιαστούν στην «Ονειροπαγίδα». Τελικά όλα στη ζωή είναι «Κάρμα». Εξι καινούργιες σειρές ρίχνει φέτος στη μάχη της τηλεθέασης το κανάλι του Αμαρουσίου. Μια καθημερινή δραματική σε σενάριο Βάνας Δημητρίου η οποία επανέρχεται δριμύτερη δύο χρονιά μετά τον επίσης καθημερινό «Ερωτα», καθώς και πέντε κωμικές, ενώ συνεχίζονται η «Λίτσα.com» και η «Εργαζόμενη γυναίκα.
@Στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει τεθεί το θέμα της παράνομης έμμεσης διαφήμισης στα δελτία ειδήσεων, που κάνει κατά προκλητικό μάλιστα τρόπο το MEGA -κι όχι μόνο...- προβάλλοντας τις προσφορές σε CD, DVD, βιβλία, μυθιστορήματα κ.λπ. των εφημερίδων αποκλειστικά των εκδοτών-μεγαλομετόχων τού εν λόγω καναλιού αναφέρει το 'Παρόν'. Πρόκειται, όπως λένε μέλη του ΕΣΡ, για καραμπινάτη έμμεση διαφήμιση που απαγορεύεται και ήδη το θέμα απασχολεί ΣΟΒΑΡΑ το ΕΣΡ. Όπως επίσης έμμεσα προβάλλονται και οι χορηγοί -τράπεζες- των προσφορών αυτών, κάτι που απαγορεύεται.
@ΤΟ όνομα της Μ. Χούκλη προστέθηκε τις τελευταίες ημέρες στον κατάλογο με τους… υποψήφιους για τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι έχει γίνει σχετική εισήγηση στον Γ. Παπανδρέου, ενώ και η ίδια η δημοσιογράφος δεν φαίνεται να έχει αντίρρηση.
@Στις εκλογές του 2007 η εφημερίδα "Τα Νέα" και η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία",στις 14 Σεπτεμβρίου, δηλαδή 2 ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές είχαν ως πρωτοσέλιδό τους... τον ίδιο ακριβώς τίτλο! Άντε να πεις αυτό όντως ήταν τυχαίο μιας και καμία φορά συμβαίνει...Ερχόμαστε τώρα στο έτος 2009 και συγκεκριμένα στην χθεσινή ημέρα, 2 Οκτωβρίου του 2009, δηλαδή 2 ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές.Κατά έναν περίεργο τρόπο και κατά μια διαβολική σύμπτωση ο... <<δαίμονας του Τυπογραφίου>>, έβαλε το χεράκι του, ώστε πάλι ηΕλευθεροτυπία και Τα Νέα να έχουν και πάλι το ίδιο πρωτοσέλιδο!
@Πραγματικότητα είναι το “Θέμα Ράδιο 989″. Οι κύριοι Δ. Κοντομηνάς και Γ. Μπόμπολας έδωσαν τα χέρια και τις επόμενες ημέρες θα βγει στον αέρα από τη συχνότητα του Alpha 989 ένα νέο πρόγραμμα που θα στηρίζεται... στον υφιστάμενο κορμό του ραδιοφωνικού σταθμού και σε επώνυμες προσθήκες από το “Θέμα”. Στόχος της ομάδας είναι να μετεξελιχθεί το “Θέμα 989″ σε δεύτερο σε ακροαματικότητα πολιτικό σταθμό, θέση που σήμερα έχουν, εκ περιτροπής οι Real και ANT1. (typologies)
@Η χθεσινή βραδιά σηματοδοτεί μια νέα αλλαγή για τις δημοσκοπήσεις. Το κοινό exit poll των τηλεοπτικών σταθμών είχε τόσο μεγάλο εύρος , ώστε αναπόφευκτα έπιασε τα άκρα του μαθηματικού διαστήματος που έδωσε , σε αντίθεση με την εκτίμηση της Public Issue , που απέτυχε και στα δύο σενάρια που έδωσε.Λέγεται τώρα πως οι εταιρείες του exit poll γνώριζαν τη διαφορά , αλλά δεν τόλμησαν να το δώσουν στον αέρα διότι , τότε το απόγευμα της Κυριακής φάνταζε εξωπραγματική και μόνο ο Σ. Φαναράς, τόλμησε να ρισκάρει μιλώντας για 10 μονάδες απόσταση του πρώτου από το δεύτερο κόμμα.
@Νέο επετειακό επεισόδιο ετοιμάζει ο Λάκης Λαζόπουλος στον Alpha για τους θρυλικούς Δέκα μικρούς Μήτσους. Θα προηγηθεί ένα επεισόδιο με τις καλύτερες στιγμές της σειράς ενώ σύντομα θα δούμε σε νέα ειδική εκπομπή τους Μήτσους του να ''πειράζουν'' γνωστά παραμύθια.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…