Νέες εφημερίδες και εκδόσεις για τον δύσκολο χειμώνα

@Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προχωρεί ολοταχώς στην έκδοση κυριακάτικου φύλλου με τον τίτλο “Veto”. Η εφημερίδα αναμένεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα μέχρι το τέλος του μήνα ή το αργότερο στις αρχές Νοεμβρίου, στη φθηνή της έκδοση θα κοστίζει 2 ευρώ και στην ακριβή με τις προσφορές (3 DVD) 4 ευρώ. Παράλληλα θα υπάρχουν και ένθετα. Θα είναι το “Veto Finance” (ένθετο για την οικονομία), το “Piazza” (ένθετο για το lifestyle) και το “VetoMag” (περιοδικό ποικίλης ύλης). Το τιράζ της εφημερίδας θα είναι 250.000 φύλλα. Στο νέο εγχείρημα, πέρα από τον Μάκη ο οποίος θα κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο, θα συμμετέχουν ως συνεκδότες ο Παντελής Ζαγοριανίτης, ο Χρήστος Μουλίνος και ο Θανάσης Λάλας.
@Σαββατιάτικη εφημερίδα με οικονομικό προσανατολισμό, που θα φέρει πιθανότατα τον τίτλο “Κεφάλαιο”, σχεδιάζει και ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος (Αττικές Εκδόσεις), ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται και η επανέκδοση σε ημερήσια βάση του “Ελεύθερου Τύπου” με εκδότες τους Αλ. Σκαναβή - Δημ. Μπενέκο και διευθυντή τον Γιάννη Μιχελάκη.
@Από το νέο πρόγραμμα του Mega που ξεκινά αυτή τη Δευτέρα δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Ετσι, το ερχόμενο Σάββατο μην ξεχάσετε το ραντεβού σας με το Mega Star και την Κατερίνα Στικούδη στις 13.00 ακριβώς. Η πρώτη εκπομπή μας επιφυλάσσει πολλές αποκλειστικότητες από την ξένη και την εγχώρια μουσική σκηνή. Βέβαια την Κατερίνα Στικούδη θα τη δούμε πολλές φορές μπροστά μας φέτος καθώς ανέλαβε μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά την παρουσίαση της εκπομπής για τα ρεκόρ Γκίνες.
@Όχι μόνον νύφη, αλλά και τα νούμερα… ψάχνει αυτός ο «αγρότης-μόνος» στον Alpha, ο οποίος στην πρεμιέρα του την Τετάρτη (07/10) σημείωσε μέσο όρο μόλις 10.6% και 9.6% στα νεανικά κοινά του 15-44. Την ίδια ώρα, μέσο όρο 13.6% σημείωσε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Ant1 «Κάρμα», ελάχιστα αυξημένο (14.2%) στις νεανικές ηλικίες που τόσο «κυνηγά» το κανάλι του Αμαρουσίου. Αν και δεν είχε πρεμιέρα, αλλά «έκτακτη εμφάνιση», η ταινία Ευτυχισμένοι Μαζί στο Mega, σημείωσε μέσο όρο 43.9%, κερδίζοντας έτσι το παιχνίδι της τηλεθέασης.
@Το δρόμο της εξόδου από τη στενωπό που δημιούργησε η αρνητική διεθνής συγκυρία, μοιάζει να δείχνουν οι εφημερίδες, οι οποίες σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέσα, κατάφεραν για έναν ακόμη μήνα να παρουσιάσουν θετικό πρόσημο στην μεταβολή της διαφημιστικής τους δαπάνης, διευρύνοντας παράλληλα σημαντικά το μερίδιό τους στη διαφημιστική πίτα.Mε ιδιαίτερη ευελιξία κινούνται οι εφημερίδες σε μια δύσκολη περίοδο όπου το σύνολο της διαφημιστικής δαπάνης παρουσιάζει πρωτοφανή κάμψη της τάξης του 12,71% σε επίπεδο μηνός Σεπτεμβρίου και 18,3% σε επίπεδο 9μήνου
@Η ιστορία των εθνικών αλλά και των μεγάλων ομάδων της Ελλάδας στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ σε μία σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Για Πάντα Πρωταθλητές» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Σκάι ως το τέλος του μήνα.Ο σκηνοθέτης της σειράς Ηλίας Γιαννακάκης είναι ο άνθρωπος που έκανε την ιστορική έρευνα συγκεντρώνοντας στοιχεία για Ολυμπιακό, ΠΑΟ , ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή στο ποδόσφαιρο και για τους, ΠΑΟ, Ολυμπιακό, Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο μπάσκετ ο τηλεθεατής θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μοναδικό αρχειακό υλικό.
@Το Beat Your Host αφορά ένα καινούργιο παιχνίδι απο τον Άλφα που φαίνεται ότι θα μας κρατήσει συντροφιά τον χειμώνα αν και πολλά κανάλια προτιμούν να ειναι φειδωλά σε πλούσια τηλεπαιχνίδια λόγω κόστους παραγωγής οπότε ίδωμεν τις νεώτερες εξελίξεις...
@Ανανεώθηκαν αρκετά Ιντερνετικά ραδιόφωνα όπως ο www.a100fm.gr και αρκετά απο την Ελληνκή περιφέρεια, το δε θετικό της υπόθεσης είναι ότι προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και προσπαθούν να κάνουν την διαφορά στο τοπίο των ερτζιανών...
@Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009, πρώτη στην προτίμηση του αναγνωστικού κοινού, στην Αθήνα και τον Πειραιά, ήρθε η εφημερίδα τα Νέα. Δεύτερη ήταν η Ελευθεροτυπία, ακολουθεί το Έθνος και η Espresso. Από τις αθλητικές εφημερίδες, πρώτη είναι το Φως Των Σπορ και από τις οικονομικές η Ναυτεμπορική.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…