Αθλητικές διοργανώσεις στο στόχαστρο των καναλιών

@Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Α1 μπάσκετ εξακολουθούν να βρίσκονται σε εκκρεμότητα έξι πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος. Ο ΟΤΕ και η ΕΡΤ παραμένουν ως οι βασικοί διεκδικητές των 9 ομάδων που όπως δείχνουν τα πράγματα θα μείνουν χωρίς "τηλεοπτική στέγη". Ο ΕΣΑΚΕ θα ζητήσει από τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Γερουλάνο να καταθέσει πρόταση η κρατική τηλεόραση.Το κανάλι του ΟΤΕ επανήλθε με νέα πρόταση αφού η πρώτη απορρίφθηκε. Τέλος, πρέπει να υπογραμμιστεί ότι Μαρούσι και ΠΑΟΚ έχουν συμβόλαιο με την NOVA και ο Πανιώνιος είναι κοντά σε συμφωνία με το συνδρομητικό.
@Περιοδικά έκλεισαν αλλά όσα μένουν κάνουν πωλήσεις. Ετσι το Σεπτέμβριο το Cosmopolitan πρέπει να έδινε φοβερό δώρο καθώς το περιοδικό πούλησε 125 χιλ. τεμάχια! Στις 85 χιλ. το Lucky, 61 χιλ. για το Vogue, στις 57 χιλ. το Marie Claire, 40 για το InStyle.
@Ιδιαίτερα ικανοποιημένα από τα αποτελέσματα του πρώτου κύκλου των συναντήσεών τους με τους διευθυντές των καναλιών της Αθήνας αναφορικά με τα ανταποκριτικά γραφεία της Θεσσαλονίκης είναι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΜΘ. Σε επαφή τους με τον διευθυντή ειδήσεων του Alpha Βασίλη Παπαδρόσο πήραν την υπόσχεση πως το γραφείο του καναλιού στη συμπρωτεύουσα δεν θα πέσει θύμα περικοπών, καθώς η διεύθυνση είναι ικανοποιημένη από την προσφορά του...
@Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 σκέφτονται στο δεύτερο μισό της σεζόν δηλαδή από τον Ιανουάριο και αφού θα έχει ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος του X-factor να επαναφέρουν το Fame Story επαναλανσάροντας το ριάλιτυ στοιχείο με τον εγκλεισμό στο σπίτι. Ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι ο παρουσιαστής του σόου εάν τελικά γίνει ενώ ο Ηλίας Ψινάκης θα έχει σίγουρη θέση στη κριτική επιτροπή..
@Το μέλλον του ραδιοφώνου ανέλυσε το πολύ ενδιαφέρον συνέδριο που διοργάνωσε το Τμήμα Επικοινωνίας και Πολυμέσων του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου αυτές τις μέρες στην Λεμεσό, με τίτλο Radio Content in the Digital Age, (Το περιεχόμενο της Ραδιοφωνίας στην ψηφιακή εποχή).Το Αόρατο Μέσο το αποκάλεσε ο καθηγητής Guy Starkey, του πανεπιστήμιο του Sunderland, Αγγλίας, μιλώντας για τη «Σιωπηλή Επανάσταση», η οποία συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Μεγάλη Βρετανία με την υιοθέτηση της Ψηφιακής Ραδιοφωνίας.
@Να υπερδιπλασιάσουν το ποσοστό του 3,3% έχει ως στόχο οι Αναστασιάδης και Γκιόλιας που έχουν την ευθύνη για το Θέμα 989 ο οποίος ξεκίνησε σήμερα. Η μάχη μεταξύ Θέματος, Real, Flash , ΑΝΤ1 και Σκάι, ξεκίνησε.
@Λύσεις για τα διαφημιστικά έσοδά τους αναζητούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, καθώς τα στοιχεία της δαπάνης για το 2009 δείχνουν πως η μείωση θα φθάσει το 20%. Η απώλεια 160 τουλάχιστον εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία των καναλιών οδηγεί τους ιθύνοντες στην αναζήτηση νέων μεθόδων εξασφάλισης πόρων.
@Σε δέκα μέρες πρόκειται να συναντηθούν εκ νέου οι πρόεδροι των πέντε σωματείων στον χώρο του Τύπου με τον Σταύρο Ψυχάρη στον ΔΟΛ. Αφορμή της συνάντησης με όλους τους συνδικαλιστές, που τη ζήτησε ο ίδιος ο Στ. Ψυχάρης, ήταν οι τρεις απολύσεις προσωπικού για τις οποίες είχε γίνει στάση εργασίας και έκτοτε «πάγωσαν». Οι συνδικαλιστές είπαν πως αν γίνουν θα προκηρυχθεί άμεσα απεργία από όλα τα σωματεία. Ο Στ. Ψυχάρης υποδέχθηκε τους πέντε προέδρους με τη θεωρία των οικονομικών προβλημάτων και των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός, αλλά δεν έκανε άλλες ανακοινώσεις για τα σχέδια των εφημερίδων του συγκροτήματος. (απο το Παρόν).
@Η νέα σειρά 'Παιδική χαρά' πραγματικά είναι όνομα και πράγμα. Αφήστε που πλέον αν οι νέες σειρές προσεγγίσουν τα όρια που έχουν θεσει τα κανάλια σε ποσοστά μέχρι τις γιορτές κοντά στο 20% σε περίπτωση που αποτύχουν μετά θα κόβονται αυτόματα λόγω περικοπών...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…