Το γέλιο απουσιάζει απο την τηλεοπτική ζωή μας

@Αγωγές ύψους 3 εκ. ευρώ κατά των εφημερίδων «Βήμα» και «Παρόν» ετοιμάζει το ζεύγος Αγγελόπουλου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Η αιτία που οδήγησε Θόδωρο και Γιάννα σε αυτή την απόφαση ήταν τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα των δύο εντύπων που τους εμφάνιζαν να βρίσκονται σε διάσταση.Σε περίπτωση που το ποσό τελικώς επιδικαστεί, η πρόθεση που υπάρχει είναι να δοθεί για κοινωφελή σκοπό.
@Την Κυριακή ξεκινά επίσημα ο εορτασμός των 20 χρόνων του MEGA. Στις 22.00 ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάσει τα πρώτα αποτελέσματα της μεγάλης ψηφοφορίας του σταθμού.
Μπόνους: Καλεσμένος ο Χριστόφορος. 20 χρόνια Mega, 4 η σειρά του Παπακαλιάτη, 2 μέρες μόνο η προηγούμενη που κράτησε για 6 επεισόδια, στο Παρά 5 η σειρά του παρουσιαστή. Πολλά νούμερα.
@Τα τελευταία 24ωρα γίνονται συσκέψεις στον ΑΝΤ1 σε ανώτατο επίπεδο στις οποίες παίρνουν μέρος ο Μίνωας Κυριακού, ο γενικός διευθυντής του σταθμού Γιώργος Λεβέντης και ο διευθυντής ειδήσεων Ανδρέας Παναγόπουλος. Το ενδιαφέρον είναι ότι όπως μαθαίνουμε στις συσκέψεις αυτές ο Ανδρέας Παναγόπουλος μπαινοβγαίνει κρατώντας λίστες των δημοσιογράφων του σταθμού. Οι πληροφορίες προέρχονται και απο το enimerosi24
@Την επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος 89,5 που από την 29η Σεπτεμβρίου βρίσκεται ήδη στον αέρα, παρουσίασε χθες ο διευθυντής του Σταθμού, Αλ. Κατσιάρας, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και των μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.
@Αναστάτωση στα δημοσιογραφικά γραφεία και ειδικότερα στον τρόπο λειτουργίας τους, έχει φέρει η πρόσφατη αλλαγή αρμοδιοτήτων και οι συγχωνεύσεις των υπουργείων, αφού διάφορα ρεπορτάζ είναι αλληλεπικαλυπτόμενα, με κοινό πολιτικό πρόσωπο αναφοράς κ.λπ.
Το θέμα προκάλεσε την παρέμβαση του δ.σ. της ΕΣΗΕΑ το οποίο σε χθεσινή του ανακοίνωση επισημαίνει ότι πρέπει να βρεθούν οι λύσεις εκείνες που δεν θίγουν εργασιακά δικαιώματα και αρμοδιότητες και δεν διαταράσσουν τις σχέσεις των συναδέλφων, με γνώμονα πάντα τις αρχές της δεοντολογίας και της συναδελφικής αλληλεγγύης.
@Ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Εργων (ΣΑΠΟΕ) κατέθεσε αγωγή εναντίον της δημόσιας τηλεόρασης και του ΕΚΚ, ζητώντας αποζημίωση για ηθική βλάβη συνολικού ύψους 8.000.000 ευρώ υποστηρίζοντας ότι η ΕΡΤ δεν δίνει το προβλεπόμενο εκ της νομοθεσίας (Ν. 1866/1989) 1,5% των ετήσιων εσόδων της για παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών (παρά ένα μέρος αυτού), ενώ το ΕΚΚ δεν έχει κάνει τίποτα για να εξασφαλίσει αυτές τις καταβολές.
@Η Teufel παρουσίασε το iTeufel, μια συσκευή με ραδιόφωνο και βάση για iPod που παραπέμπει σε ρετρό ραδιόφωνα προηγούμενων δεκετιών. Αν και κρυμμένη καλά, ευτυχώς η τεχνολογία είναι και αυτή παρούσα. Μια όμορφη και πρακτική λύση για το υπνοδωμάτιο (ενσωματώνει και ξυπνητήρι) ή ένα μικρό χώρο που χρειάζεται μουσική.
@Πολύ γέλιο βγάζει η σειρά Δρ Ρούλης και μαλλον θα τα καταφέρει στη τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο το καλύτερο ήρθε απο την σερά 'Μιλα μου βρώμικα' οι οποίες φαίνεται ότι μαζί με την 'Πολυκατοικία' αποτελούν τα καλύτερα concept της τηλεοπτικής χρονιάς. Απομένει να δούμε αν τα μηχανάκια συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό καθώς το γέλιο απουσιάζει απο την ζωή μας και τώρα το χρειαζόμαστε περισσότερο όσο άλλοτε...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…