Οι εχοντες και κατέχοντες...στα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου

@ΤΟ στοίχημα της Οικονομίας και το αγροτικό μαζί με τους νέους φόρους αλλά και τους...σεισμούς καταγράφει ο Κυριακάτικος Τύπος με πρωτοσέλιδα που δεν ταυτίζονται μεταξύ τους καθώς η θεματολογία ποικίλει αυτή την φορά. Αρχίζουμε με την 'Real News' που γράφει στο κεντρικό της θέμα 'Εφιάλτης-Η απειλή της χρεωκοπίας και η αντίδραση της Αθήνας-Ποιοί διακινούν σενάρια για την έξοδο της Ελλάδας απο την Ευρωζώνη και την επιστροφή της δραχμής και ποιές οι δεσμεύσεις Παπανδρέου σε Κομισιόν και Μπαρόζο'.
@Αναλογο είναι το θέμα απο το 'Πρώτο Θέμα' που υποστηρίζει ότι 'Σύστημα προσωπικής περαίωσης για να γεμίσουν τα ταμεια του Κράτους-Εκτακτος νόμος για έχοντες και κατέχοντες-Ερχεται φόρος 5.000 ευρώ σε όποιον θέλει να δικαιολογήσει ακίνητα, καταθέσεις ή σκάφη που αποκτήθηκαν την τελευταία δεκαετία'.
@Διαφορετικό το κύριο θέμα απο την 'Veto' που αποκαλύπτει σύμφωνα με το ρεπορτάζ της 'ΤΟ δίδυμο χτύπημα στην Φωκίδα ξυπνάει εφιάλτες απο το Αίγιο του 1995-Φοβούνται μεγαλύτερο σεισμό-Απο τον Νοέμβριο είχε προειδοποιήσει ο Βαρώτσος-Στο Ιόνιο και τον Κορινθιακό τώρα η προσοχή'. Το 'Αρθρο' καταγράφει ότι 'Κρυφό χρέος 45 δις Ευρώ-Σόκ απο την Εκθεση Επιτροπής που ανακαλύπτει νέες μαύρες τρύπες'.
'Ελεύθερος Τύπος' ασχολείται με τις δηλώσεις Σαμαρά γράφοντας ότι 'Μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά εντός και εκτός Ν.Δ.-Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν- Δεν θέλω να κυβερνήσω σε ερείπια και θέλω να εμποδίσω να καταρρεύσουν τα πάντα'. Πικρό το άρθρο απο 'το Βήμα' που αναφέρει ότι 'Η Κυβέρνηση συμπιέζεται μεταξύ αγροτών και αγορών-Σύνδρομο Τιτανικού ενώ η χώρα απειλείται με πτώχευση-Οι συσκέψεις, οι συντεχνίες και οι καθυστερήσεις'.
@Με τις επιστολές ασχολείται η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που υπογραμμίζει ότι 'Αποκαλυπτήρια για τις σχεσεις του Νο1 με τη Ν.Δ.-Καραμανλής ευχαριστεί Χροστοφοράκο- Μια επιστολή που χρήζει απαντήσεων'. Ανάλογο το κύριο θέμα απο το 'Εθνος' που καταγράφει ότι 'Η ανόρθωση της οικονομίας θα είναι μια φοβερή δοκιμασία- Βόμβες Πάγκαλου-Δεν υπάρχει σχέδιο Β και αν αποτύχουμε καταστραφήκαμε'.
@Με εργασιακά ασχολείται η 'Απογευματινή' που τιτλοφορεί το θέμα της 'Το τελικό σχέδιο της Κυβέρνησης για τις εισοδηματικές και ασφαλιστικές αλλαγές-Ανατροπές σόκ για τους Δημόσιους υπαλλήλους- μειώσεις μισθών μέχρι και 400 ευρώ μηνιαίως'.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…