Νέο Δ.Σ. στην ΕΡΤ και 'Veto' ΄Κυριακίδη

@Τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. της ΕΡΤ ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Τα μέλη της νέας σύνθεσης είναι: Γιώργος Γαμπρίτσος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (πρόεδρος – διευθύνων σύμβουλος), ο Θανάσης Παπαγεωργίου, Δικηγόρος,
ο Χρήστος Αβραάμ, Εμπειρογνώμων Α’ στο Υπουργείο Εξωτερικών Λένα Διβάνη, Καθηγήτρια Νομικής Σχολής Αθηνών, Συγγραφέας άλλά και Γεωργανδρέας Ζάννος, Δικηγόρος, επίσης ο Στέλιος Κούλογλου που μίλησε με σκληρά λόγια για την αποπομοή του Δημοσιογράφος, Ηλίας Μοσχονάς, Σύμβουλος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και τέλοςΣτέλιος Στεφάνου, Οικονομολόγος. Στο ΔΣ παραμένουν οι δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων καθώς και ο εκπρόσωπος της ΟΚΕ. Τις επόμενες μέρες τα νέα μέλη του Δ.Σ. της ΕΡΤ θα περάσουν από ακρόαση από το ΕΣΡ ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος θα περάσει από ακρόαση από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
@Στην πρόσληψη συμβούλου, που θα εξετάσει το σύνολο της πολιτικής της χώρας στο φάσμα συχνοτήτων, θα προχωρήσει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΥΜΕΔΙ). Βασικός στόχος θα είναι η αποτίμηση της αξίας του φάσματος των συχνοτήτων, ενόψει τόσο της έλευσης της ψηφιακής τηλεόρασης στη χώρα, αλλά και της επαναδειοδότησης των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, οι άδειες των οποίων λήγουν το 2012.
@Με αφορμή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην εφημερίδα “Απογευματινή” και στην “Απογευματινή της Κυριακής” και την καθυστέρηση στην καταβολή δεδουλευμένων, εμείς οι συντάκτες μετά από γενική συνέλευση αποφασίσαμε, μέσω ανοιχτής επιστολής να εκφράσουμε την αγωνία μας. Aυτό αναφέρουν σε επιστολή τους οι εργαζόμενοι καθώς οι απολύσεις κι εδώ βρίσκονται προ των πυλών και μάλιστα χωρίς καταβολή δεδοευλευμένων..
@Τελειωμένη δουλειά φέρεται να είναι η είσοδος του γνωστού επιχειρηματία Λ. Λαυρεντιάδη -αμέσως ή εμμέσως κατά την πολιτική που έχει ακολουθηθεί σε άλλα μέσα- στην εφημερίδα Veto, ως «στρατηγικού επενδυτή». Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια -και δεδομένου ότι γενικά στρατηγικός επενδυτής σημαίνει: ποσοστό μεγαλύτερο του 10% και σίγουρα μια θέση στο δ.σ. της εταιρείας- να πρόκειται μάλλον για ισότιμο εταίρο.
@Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο ΔΟΛ, στον οποίο πρόσφατα -μόλις προχθές- ολοκληρώθηκε η ανανέωση της στρατηγικής οργανωτικής δομής με την κατανομή ρόλων, αναμένονται και άλλες αλλαγές σε διευθυντικό επίπεδο, με μετακινήσεις από τα περιοδικά του Ομίλου.
@Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι ο ραδιοσταθμός ARENA σταματά το αθλητικό του πρόγραμμα και γίνεται καθαρά μουσικός. ΄Όπως είναι αναμενόμενο θα γίνουν πολλές απολύσεις αθλητικών συντακτών μια και από την Δευτέρα θα παραμείνουν χωρίς αντικέιμνο.
@Την κοινή συνεδρίαση των προέδρων και των μελών των διοικητικών συμβουλίων των Ενώσεων- μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών ΠΟΕΣΥ , αποφάσισε το δ.σ., της Ομοσπονδίας, με θέμα τις ραγδαίες εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τον συντονισμό των περαιτέρω δράσεων για το θέμα αυτό. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 03.02.2010.
@Οι ακροατές ανέλαβαν χρέη παραγωγού από χθες στο Μελωδία 99,2 και κάνουν τις δικές τους εκπομπές. Εξαιρετικά ενδιαφέρον πείραμα. Και που ξέρετε, μπορεί να προκύψουν καινούργια ραδιοφωνικά ταλεντάκια.
@Φήμες των τελευταίων ωρών μιλούν για πρόταση που έχουν δεχθεί οι ηθοποιοί Παναγιώτης Πετράκης και Αντιγόνη Δρακουλάκη, ώστε να ενταχθούν σε νέα εβδομαδιαία (Spin-Off) σειρά του Mega γύρω από την ζωή του Λουκά και της Νόρας εκτός των Μυστικών της Εδέμ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…