Τα καυτά ονόματα με τα σκάνδαλα στον Κυριακάτικο Τύπο

@ΤΟ μεγάλο σκάνδαλο της Siemens με αποκαλύψεις απο όλους τους πολιτικούς χώρους- βρε παιδιά εκτός απο την επιστολή του κ. Κώστα εμπλέκεται λέγεται στην ατζέντα και το όνομα του κ. Παμπούκη με βολές κατά Γιώργου- αλλά και η κατρακύλα της Οικονομίας απασχολεί τα δημοσιεύματα του Κυριακάτικου Τύπου. Πιο αναλυτικά η 'Real News' τοποθετεί ως εξής το κεντρικό της θέμα λέγοντας ότι 'Ποιοί πολιτικοί παρελαύνουν απο το καυτό ημερολόγιο Χριστοφοράκου- 100 καυτές σελίδες του mister Siemens- Οι αποκαλύψεις της κρυφής ατζέντας με πρωτοκλασσάτα ονόματα....
@Ακολουθούμε τώρα το 'Πρώτο Θέμα' με μια αποκάλυψη που αναφέρει ότι 'Τα δραματικά ραντεβού με Μπαρόζο, Αλμούνια και τρισέ στο Νταβός-Τελεσίγραφο στον Γιώργο- Για να σας βοηθήσουμε τώρα πάρτε σκληρότερα μέτρα αφού κινδυνεύει η Ευρωζώνη εξαιτίας σας- Τα κοράκια των αγορών μας έφαγαν'. Να δούμε τώρα το 'Veto' που κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα 'Γενικό σάρωμα στο Κρατος με νομοθετική ρύθμιση-Διώχνουν 7500 στελέχη απο Δημόσιο και Οργανισμούς- Το βαθύ ΠΑΣΟΚ πιέζει τον Ραγκούση για υιοθέτηση πράσινων σε αυτές τις κρίσιμες θέσεις'.
@Το Άρθρο' τιτλοφορεί το κύριο θέμα του 'Σε ρόλο απλού θεατή η Κυβέρνηση-Παράλυτη η χώρα-Μετά τα μπλόκα των αγροτών ανοίγει και νέο μέτωπο με τις συντεχνίες του Δημοσίου΄. Η 'Καθημερινή' αναφέρει 'Μέτρα ή κηδεμονία- Τελεσίγραφο απο τις Βρυξέλλες και προθεσμία ως τις 16 Μαρτίου προς την Αθήνα για να ανακοινώσει το σχέδιο Β'.
@Με ανάλογο ύφος κυμαίνεται το 'Βήμα' που γράφει ότι 'Σαρκοζί, Μέρκελ, Τρισέ και Γιούνκερ μας ράβουν κοστούμι- Με όρους φωτιά στήιρξη απο την Ευρώπη-Ολο το παρασκήνο των μυστικών εταιρειών'. Να αφουγκραστούμε την 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που προσθέτει ότι 'Φορολογική κλίμακα: Φέρνει μεγαλύτερη φορολόγηση για 500.000 και ελαφρύνσεις για 1,5 εκ. φορολογούμενους-Το νέο σχέδιο φόρων-Τα βάρη στα εισοδήματα πάνω απο 27.000 Ευρώ'.
@Ας ακολουθήσουμε το 'Εθνος' που έχει υπέρτιτλο 'Κρυφές κινήσεις στα πολιτικά και οικονομικά σαλόνια της Ευρώπης- Αγριο παρασκήνιο για την σωτηρία της Ελλάδας και του Ευρώ'. Σειρά έχει τώρα ο 'Ελεύθερος Τύπος' που αναλύει το θέμα 'Στελέχη στη Κυβέρνηση του επιρρίπτουν ευθύνες για απαράδκετους και εραστιεχνικούς χειρισμούς-Σε επιτήρηση ο Παπακωνσταντίνου'.
@Να καταλήξουμε με την 'Απογευματινή' με το θέμα 'Τι σχεδιάζει η Κυβέρνηση για την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα-Οριστική λύση για τα αυθαίρετα-Καταργούνται ανάλογα με το που και πότε κτιστηκαν'. Τέλος να δούμε και τον 'Αδέσμευτο Τύπο' που υπογραμμίζει ότι 'Αποκλειστικό ντοκουμέντο ενώ έληξε η προθεσμία που πήραμε απο την Ε.Ε.-Πανικός με τις επιδοτήσεις-Τρέχουν να ολοκληρώσουν το Αγροτικό Κτηματολόγιο για να μην μείνουν στον αέρα οι πληρωμές που τάζουν στα μπλόκα'.
*Νεώτερες εφημερίδες σε λίγες ώρες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…