Αλλαγές στις ισσοροπίες σε ψηφιακή και τηλεόραση

@ΕΣΗΕΜ-Θ εναντίον ΠΑΜΕ. Θυμάστε το “ντου”, πριν από λίγο καιρό, μελών του ΠΑΜΕ στην ΕΡΤ3, όταν τη μέρα απεργίας των δημοσιογράφων της Αθήνας βγήκαν στον “αέρα” του δελτίου ειδήσεων και διάβασαν ανακοίνωση του ΠΑΜΕ; Λοιπόν, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜΘ αποφάσισε να παραπέμψει στο Πειθαρχικό τη δημοσιογράφο του "Ριζοσπάστη" Άννα Ανανιάδου.
@Δύο ακόμη διεθνείς παραγωγές με Έλληνες πρωταγωνιστές ετοιμάζονται να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες. Πρόκειται για τις ταινίες «3 Nights in Nisyros», του Michael Carvaines και «Without Borders», του Νικ Γκαϊτατζή. Και οι δύο σκηνοθέτες είναι ελληνικής καταγωγής, που ζουν και εργάζονται στην Αμερική.
@Στις 20.00 θα υπάρξει απ΄ευθείας σύνδεση με το Μέγαρο Μουσικής με όλες τις αφίξεις αλλά και τα νέα της βραδιάς που θα ακολουθήσει. Τη βραδιά θα παρουσιάσουν η Σία Κοσιώνη και ο Θοδωρής Αθερίδης. Ολόκληρη η τελετή απονομής των βραβείων από το Μέγαρο Μουσικής θα μεταδοθεί στις 24.00. Σε αυτήν τη μοναδική βραδιά που οι τηλεθεατές θα απολαύσουν από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θα βρεθούν στον ίδιο χώρο για πρώτη φορά οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές που δοξάστηκαν στα ελληνικά γήπεδα, όλοι οι «Κυριακάτικοι ήρωες».
@Την απόκτηση του 50% της “Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις City”, αντί ποσού 1,5 εκατ.ευρώ , από την “Petrie Investments Ltd” ανακοίνωσε ο ΔΟΛ.Η εταιρεία ελέγχει το ραδιοφωνικό σταθμό , Βήμα FM και το υπόλοιπο 50% ανήκει στο Βίκτωρα Ρέστη. (Typologies.gr)
@Νέες απολύσεις στην ¨Απογευματινή” και άρνηση της διοίκησης να πληρώσει τους μισθούς στους εργαζόμενους. Όπως χαρακτηριστικά τους δηλώθηκε θα λάβουν έναντι των μισθών τους όταν η επιχείρηση έχει λεφτά.Απολύθηκαν στο μεταξύ τρείς δημοσιογράφοι με σύμβαση αορίστου χρόνου και τέσσερις που εργάζονταν με δελτίο παροχής...
@Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του καλού ποδοσφαίρου καθώς την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010 θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο ΜEGA, τις δύο "μάχες" για τη φάση των 16 της διοργάνωσης: Στις 21:45, παρακολουθείστε τον αγώνα μεταξύ τον ομάδων "ΜΙΛΑΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ", σε απευθείας μετάδοση από το Μιλάνο. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Αμέσως μετά, στις 00:15 θα μεταδοθεί ο αγώνας ΛΙΟΝ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
@Νέα απρόσμενη τροπή παίρνει η υπόθεση της ψηφιακής, μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της ΕΕΤΤ να αδειοδοτήσει την Digital Union -την εταιρεία παροχής υπηρεσιών δικτύου, περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών- και για παροχή υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών. Ειδικότερα η ανεξάρτητη αρχή στην άδεια που έχει παραχωρήσει στην εν λόγω εταιρεία διαχείρισης δικτύου, δίνει το πράσινο φως σε ένα φορέα διαχείρισης περιεχομένου, να επεκταθεί σε διαχείριση και άλλων υπηρεσιών πέραν των δραστηριοτήτων που αφορούν στο περιεχόμενο.
@ Καθώς αυτές τις ημέρες συμπληρώνονται 30 χρόνια από το τελευταίο ταξίδι του Νίκου Ξυλούρη, οι δύο εκπομπές του Γιώργου Τσάμπρα στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 είναι αφιερωμένες στις ηχογραφήσεις του.Την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, στην εκπομπή «ΕΠΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ…», θα ακούσουμε παρέα τα πιο γνωστά, τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια της διαδρομής του Νίκου Ξυλούρη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…