Η Δημοσιογραφία δεν είναι επάγγελμα, είναι Λειτούργημα

@ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ με αποκαλύψεις ήταν η εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα χθές βράδυ τόσο για την επέτειο των Ιμίων και όσους ευθύνονται για την εθνική κατρακύλα με τις άστοχες επιλογές της πολιτικής ηγεσίας ενώ αποκάλυψε περισσότερα ντοκουμέντα για την υπόθεση Βατοπεδίου και τον...Εφραίμ με αρκετές δόσεις ανθρώπινης τραγωδίας για όσους εδιώχθησαν απο την Μονή θυμίζοντας τους διωγμούς των ...Χριστιανών απο τα βάθη της Ιστορίας. Κάποτε εδιώκοτο Χριστιανοί για την πίστη τους και σήμερα για τα πλούτη και τις ευρωπαικές επιδοτήσεις με το χρήμα που κυβερνά και διαβρώνει τις ανθρώπινες ψυχές...Τελικά το απέρνατο Φρενοκομείο είναι εδώ και ο δημοσιογράφος οφείλει να κάνει ευσυνείδητα την δουλειά του με οποιοδήποτε κόστος. ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ....Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Ι.Μ.
Παίρνω 324.000 ευρώ μικτά το χρόνο». Ο Βασίλης Λυριτζής, μετά τα δημοσιεύματα σχετικά με τις αμοιβές των παρουσιαστών της ΕΡΤ αλλά και τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να μεταγραφεί στο ΣΚΑΪ με το alter ego του Δημήτρη Οικονόμου, μίλησε το Σάββατο στο ραδιόφωνο Flash 96 απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα. Κάποτε εκαναν εκεί στον Φλας εκπομπη και δεν μας είπαν γιατί έφυγαν επι Κόκκαλη και πως μπήκαν στην ΕΡΤ, να το μαθουμε βρε παιδιά αν είχαν μέσον ή πήγαν με την αξία τους....
@ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ τιμωρία των παραβατών, σε περιπτώσεις παράνομης τοποθέτησης πινακίδων, καθώς και των εντεταλμένων για την άσκηση του ελέγχου οργάνων εφόσον ολιγωρούν, ζητεί ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδης, καυτηριάζοντας το φαινόμενο της απραξίας των αρμοδίων για την προστασία των πολιτών φορέων.
@Ετοιμη να εκπέμψει είναι η ψηφιακή εταιρεία με το όνομα Digital Union. Στην εταιρεία συμμετέχουν επί του παρόντος 16 τηλεοπτικοί σταθμοί της περιφέρειας, ενώ μελλοντικά αναμένεται να προστεθούν άλλοι 9 ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 25. Αίσθηση προκαλεί το ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η εταιρεία των σταθμών εθνικής εμβέλειας, στην άδειά της (παρόχου δικτύου) από την ΕΕΤΤ μπορεί να εκπέμψει κατά κύριο λόγο τηλεοπτικές υπηρεσίες, η εταιρεία των περιφερειακών εκπομπών, έχει συμπεριλάβει και υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών.
@Μεγάλη «χαμένη» στην μάχη της τηλεθέασης την Δευτέρα ήταν τελικά η Πόπη Τσαπανίδου. Σύμφωνα με τα νούμερα της AGB, «πλήρωσε» τη νύφη… ε, συγνώμη το διαζύγιο και βρέθηκε στην τελευταία θέση με ποσοστό 8,6% στο σύνολο και 4,1% στα νεανικά κοινά.
@Την αντίδραση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών προκάλεσε όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Λεωνίδας Κανέλλος, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την ψηφιακή τηλεόραση. Αφορμή στάθηκε η αποκάλυψη, ότι η ΕΡΤ δεν έχει καταθέσει αίτηση για γενική άδεια ψηφιακού δικτύου, αλλά και η άποψη της ΕΕΤΤ, ότι θα πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός του παρόχου δικτύου με τον πάροχο του περιεχομένου.
@Η τοποθέτηση των νέων ισχυρών ανδρών της ΕΡΤ, του Γιώργου Γαμπρίτσιου και του Θανάση Παπαγεωργίου έχει την σημασία της και για το θέμα των αθλητικών και δη ποδοσφαιρικών δικαιωμάτων., Η στάση που θα κρατήσει η δημόσια τηλεόραση στα τελευταία θα ξεκαθαρίσει μετά την έγκριση των νέων και το μοίρασμα των αρμοδιοτήτων απ’ τη Βουλή.
@O "3ος ΝΟΜΟΣ" ΕΡΧΕΤΑΙ...Αλλά όχι τόσο σύντομα όσο τον περιμέναμε...Στην ανάρτηση μας, την 1η Φεβρουαρίου του 2010 σας είχαμε ενημερώσει για διάφορες εκδοχές που επικρατούν για τη νέα αστυνομική σειρά του MEGA και του Πάνου Κοκκινόπουλου.
@Σε νέα χάραξη του τελικού ψηφιακού χάρτη συχνοτήτων προσανατολίζεται πλέον η κυβέρνηση, ενώ, την ίδια ώρα, με γοργούς ρυθμούς οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας προχωρούν στην ψηφιακή μετάβαση.Αυτό προέκυψε χθες, μετά την παρουσία των μελών του δ.σ. της Digea -της εταιρείας που έχουν συστήσει οι ιδιώτες για την ψηφιακή τηλεόραση-, καθώς και μελών του ΕΣΡ και της ΕΕΤΤ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία συνεδρίασε με θέμα την ψηφιακή τηλεόραση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…