Τα αγροτικά...κανάλια και η άφαντη Ψηφιακή τηλεόραση

@Αδιαφάνεια, κατασπατάληση δημόσιου χρήματος, χαριστικές πρακτικές και γενναίες παροχές σε ημετέρους, παρά την ύπαρξη διαφωνιών από υπηρεσιακούς παράγοντες, χαρακτηρίζουν τη λειτουργία του αγροτικού καναλιού-«φαντάσματος», σύμφωνα με πόρισμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Η Κ. Μπατζελή έκλεισε το «αγροτικό κανάλι», αφού η επιτροπή που διόρισε περιέγραψε το «μεγάλο φαγοπότι» που γινόταν
@ Η Digea στρέφεται εναντίον της ΕΡΤ, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα προς τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας πως το ψηφιακό μέρισμα είναι αδιαπραγμάτευτο. Την ίδια ώρα, ο Alpha διεκδικεί από την Digea εγγυήσεις για την ομαλή μετάβαση. Το νομοθετικό καθεστώς της προηγούμενης κυβέρνησης, εκτός από τα μεγάλα προβλήματα, εφαρμόζεται σήμερα μόνο σε ορισμένες πτυχές του, αφήνοντας απροστάτευτους τους καταναλωτές.
@Το πρώτο κατηγορητήριο για παράβαση καθήκοντος στελεχών στην κρατική τηλεόραση έφθασε στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής! Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, αφορά την υπόθεση των ροζ τηλεφωνικών γραμμών, ένα από τα «σκάνδαλα» της ΕΡΤ, το οποίο απασχόλησε τη δημοσιότητα τόσο μέσα από δημοσιεύματα στον Τύπο όσο και από την τηλεοπτική «Ζούγκλα». Η προανάκριση γι' αυτήν την υπόθεση ολοκληρώθηκε και, όπως προκύπτει, επιβεβαιώθηκαν οι τηλεφωνικές γραμμές από τις οποίες γίνονταν οι κλήσεις προς ροζ γραμμές συγκεκριμένης εταιρείας τηλεηχοπληροφόρησης. Η είδηση προέρχεται και απο το 'Παρόν της κυριακής'.
@Σχεδόν έτοιμη να βγει στον αέρα με ψηφιακό σήμα είναι η δεύτερη εταιρεία τηλεοπτικών σταθμών, η Digital Union, που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα την περασμένη εβδομάδα λόγω της αδειοδότησής της από την ΕΕΤΤ με άδεια τηλεπικοινωνιακού παρόχου. Η Union, που πρόσφατα απέκτησε διοικητικό συμβούλιο, αυξάνει τα μέλη της από 16 τηλεοπτικά κανάλια της περιφέρειας σε 24, με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
@Megali αλλαγή ετοιμάζει το MEGA στα σήματα του άλλα και στα IDENT του. Η εταιρεία Velvet και το τμήμα μάρκετινγκ του τηλεοπτικού σταθμού είναι έτοιμοι να μας τα παρουσιάσουν.Σύμφωνα με το mega τα σήματα και θα κινούνται σε πιο προσωπικό επίπεδο.
@Τέσσερα χρόνια επίγειων ψηφιακών εκπομπών συμπλήρωσε το αθλητικό κανάλι Σπορ+ (της ΕΡΤ Ψηφιακής), μια και αυτή την περίοδο τρέχει στους ρυθμούς των 21ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Βανκούβερ (12-28 Φεβρουαρίου 2010)… Το Σπορ+ ξεκίνησε πιλοτικά στις 10 Φεβρουαρίου 2006, ακριβώς πριν από 4 χρόνια, με την μετάδοση των 20ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τορίνο (10-26 Φεβρουαρίου 2006). Μόνο που η ελληνικη περιφέρεια θα κάνει άλλα 5 χρόνια για να τα απολαύσει και οι αρμόδιοι απλά συζητούν για το φάσμα...
@Όλα έτοιμα είναι στην ΝΕΤ για την πρεμιέρα των νέων πρωινών προγραμμάτων από την Τρίτη 16/2. Μετά την αποχώρηση των Λυριτζή - Οικονόμου - Τσαπανίδου, το κρατικό κανάλι μπαίνει σε άλλη εποχή και από την Τρίτη 16/2 την σκυτάλη θα πάρουν οι Κώστας Αρβανίτης - Ρίτσα Μπιζόγλη (06.00-10.00) με την «Πρωινή ενημέρωση» και η Μαρία Σαράφογλου (10.00-12.00) με το «Συμβαίνει τώρα».
@Η μαγεία του Τσάμπιονς Λιγκ θα πλημμυρίσει και πάλι τις οθόνες μας. Την Τρίτη 16/2 και την Τετάρτη 17/2 θα δούμε τους πρώτους αγώνες για την φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Την Τρίτη 16/2 στις 21.00 θα ξεκινήσει η «Σούπερ Μπάλα» για να ακολουθήσει στις 21.45 ο αγώνας Μίλαν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, ενώ στις 00.15 σε μαγνητοσκόπηση θα μεταδοθεί ο αγώνας Λιόν - Ρεάλ Μαδρίτης. Την Τετάρτη 17/2 την σκυτάλη παίρνει η ΝΕΤ με τον αγώνα Μπάγερν - Φιορεντίνα στις 21.45, ενώ στις 00.15 θα δείξει σε μαγνητοσκόπηση το παιχνίδι Πόρτο - Άρσεναλ. Το NovaSports 1 την Τρίτη 16/2 στις 21.45 θα δείξει απευθείας τον αγώνα Λιόν - Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ την Τετάρτη 17/2 την ίδια ώρα θα μεταδώσει το ματς Πόρτο - Άρσεναλ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…