Μέτρα οικονομίας στο επίκεντρο του Κυριακάτικου Τύπου

@Η Μονιμότητα και οι σπατάλες...αλλά και η χλιδάτη ζωή επώνυμων και φευγάτων κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου αλλά και η Γερμανική...βοήθεια αποτυπώνεται με γλαφυρό τρόπο. Αρχικά το 'Πρώτο Θέμα' τιτλοφορεί το κύριο άρθρο του γράφοντας ότι 'Στο μικροσκόπιο 100 πάμπλουτοι Ελληνες-Ρεσάλτο ΣΔΟΕ σε εφοπλιστή με 130 ακίνητα- Η εφορία κατάσχεσε σκληρό δίσκο με 130 off shore εταιρείες και άλλα περιουσιακά στοιχεία-Ερευνούν γιατί δεν δηλώνει έσοδα απο τα ακίνητά του'.
@Παρόμοιο θέμα περι Οικονομίας γράφει και η 'Real News' που αναφέρει ότι 'Οι πολίτες θεωρούν τα μέτρα ανεπαρκή και δηλώνουν...Κόψτε σπατάλες και μονιμότητα σύμφωνα με έρευνα-Κριτική στα προηγούμενα μέτρα και νέες προτάσεις στην Κυβέρνηση'. Το Άρθρο' υποστηρίζει ότι 'Χρηματιστηριακός δείκτης προβλέπει πτώχευση της Ελλάδας-Ποντάρουν στην χρεωκοπία μας- Πρωταγωνιστές της κερδοσκοπίας οι τράπεζες που μας δανείζουν'. Και η 'Αθηναική' λέει ότι 'Σταματήστε τις προσωπικές δημόσιες σχέσεις'.
@Πιο σκληρό το πρωτοσέλιδιο απο την 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που γράφει ότι 'Γερμανική ομπρέλλα αλλά και Γερμανική πειθαρχεία στην τήρηση του προγράμματος σταθερότητας-Χάιλ μέτρα- έρχονται κυρώσεις, αν δεν μας πείσετε'. Η 'Καθημερινή 'πιστεύει ότι 'Η Αθήνα ζητεί εγγυήσεις, το Βερολίνο περιμένει τα μέτρα-Με την σφραγιδα του Ολι Ρεν η εξοικονόμηση των 3,5 δις Ευρώ'.
@Το 'Βήμα' με την σειρά του αποκαλύπτει ότι 'Πόλσον, Ρουμπίνι, Σόρος, Μαντέλ στην Νέα Υόρκη- Μυστικός Δείπνοςκερδοσκόπων με μενού την Ελλάδα ενώ ο Γιώργος συμφωνεί με Σαροζί, Μέρκε και σφήνα Ομπάμα-Νέα μείωση αποδοχών αλλά γλυτώνει ο 14ος μισθός'. Το' Παρόν' της Κυριακής έχει μόνο ένα σκίτσο και μια περιγραφή που δεν αφήνει αμφιβολίες ότι '807.000 αφάνισαν οι Γερμανοί στην Κατοχή'.
@Να αφουγκραστούμε ον 'Ελεύθερο Τύπο' που συμπληρώνει ότι 'Τι φέρνει αύριο ο διάδοχος του Αλμούνια που ερχεται αύριο στην Αθήνα-Πόσο θα μας κοστίσει το σωσιβιο-Μπρος γκρεμός και πίσω...8 μέτρα σόκ'. Επίσης η 'Απογευματινή' αναφέρει ότι 'Αναζητούνται μέσω του ΑΦΜ 2,5 εκ. ιδιοκτήτες ακινήτων-Κτηματολόγιο με εξόρμηση για 200 εκ. Ευρώ-Μέσω Εφορίας θα κληθούν και θα πληρώσουν μέχρι και οι κληρονόμοι των ιδιοκτησιών'.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…