Μείωση διαφημιστικής δαπάνης και Mega...μεταφορές

@«Τρίζει» το τηλεοπτικό σύστημα από τη μείωση της διαφημιστικής δαπάνης. Η πτώση στα 440 εκατ. ευρώ μετά από φόρους, όπως δήλωσε (1.2.2010) στη Βουλή ο Πάνος Κυριακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Star, σηματοδοτεί την πίεση που δέχονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι οποίοι αναζητούν τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης.
«Προ δύο ετών, προ της κρίσεως, το ποσόν ήταν 550 εκατ. ευρώ» είπε, με αποτέλεσμα η πτώση να είναι της τάξεως του 28%. «Εάν πάρετε και το σύνολο των ισολογισμών των καναλιών, θα δείτε ότι έχουν ζημία», είπε χαρακτηριστικά στη συζήτηση για την ψηφιακή τηλεόραση ο Π. Κυριακόπουλος. Μεταξύ των λύσεων που συζητούνται είναι οι συγχωνεύσεις μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών, δηλαδή οι επτά σταθμοί να γίνουν τρεις! Όμως, κανένα από τα στελέχη ή τους εκπροσώπους των τηλεοπτικών σταθμών δεν είναι σε θέση να πάρει τέτοια απόφαση, αφού είναι υπόθεση των ιδιοκτητών...Aπο το 'Παρόν'
@Το μήνυμα της «απόσυρσης» από τη συμφωνία της SuperLeague για τα τηλεοπτικά δικαιώματα στέλνουν τόσο η Forthnet όσο και ο ΣΚΑΪ προς τη διοργανώτρια αρχή. Κοινός παρονομαστής είναι πως μετά και την αναβολή στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν η Forthnet και η NetMed εναντίον της ΕΡΤ χάθηκε ένας χρόνος.
@Σε εκκρεμότητα το σχέδιο για τον οριστικό χάρτη για τη μετάβαση. Η σχετική
Υπουργική Απόφαση προετοιμάστηκε από τον τέως υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο και εστάλη και στους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά μέχρι τώρα η νέα κυβέρνηση δεν έχει λάβει κάποια σχετική απόφαση. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, μετά τις πράξεις δημοσίου διαλόγου και την τοποθέτηση των συγκεκριμένων συμφερόντων για τη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί πιέζουν για την έκδοση του ψηφιακού χάρτη συχνοτήτων...
Όταν έφθασα στη Γαύδο, οι κάτοικοι μπορούσαν να ακούν μόνο αραβικούς σταθμούς. Άρχισα να παίζω τις μουσικές που μου άρεσαν. Στην αρχή κάποιοι με έβλεπαν με μισό μάτι. Σήμερα, η φωνή τους μπορεί και ακούγεται ώς την άλλη άκρη του κόσμου». Η σχέση του 51χρονου σήμερα κ. Βασίλη Τζουνάρα με το ραδιόφωνο είναι, όπως λέει, ερωτική.
@Διαβάζουμε στο ΚΑΡΦΙ. Μπορεί πέρυσι να είχε καλή σχέση με τα μηχανάκια της AGB, φέτος όμως φαίνεται να έχουν αλλάξει τα πράγματα για τη σειρά LAPD. Γι' αυτό και όπως αναφέρεται στο τηλεοπτικό παρασκήνιο, οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να κόψουν την σειρά. Έτσι, ενώ αρχικά ήταν να προβληθούν είκοσι έξι επεισόδια, τελικά θα προβληθούν μόλις είκοσι δύο αφού οι υπεύθυνοι του σταθμού είπαν να δώσουν τέλος νωρίτερα από το αναμενόμενο στη σειρά.
@Μέτα το κανάλι του Αμαρουσίου και το κανάλι της Μεσογείων σχεδιάζει να αλλάξει προσεχώς γεωγραφικές συντεταγμένες Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τις REAL LIFE, οι υπεύθυνοι του σταθμού σκέφτονται να προχωρήσουν στη συμφέρουσα λύση του ιδιόκτητου κτιρίου καθώς το κανάλι θα απαλλαγεί από την καταβολή του υψηλότατου ενοικίου που δίνει τώρα σε γνωστή τεχνική εταιρεία. Συμφωνα με την εφημερίδα το επικρατέστερο για αγορά κτίριο ειναι στη Λεωφόρο Κηφισίας και συγκεκριμένα δίπλα στον πύργο Atrina Center..
@Από την Δευτέρα 1η Μαρτίου η πρωινή ζώνη του ALTER αλλάζει. Συγκεκριμένα η εκπομπή «Πανόραμα» με την Λίλα Κουντουριώτη κόβεται (που μεταδιδόταν στις 06.00) και στην θέση της θα προβάλλεται από τις 05.30-06.00 σε επανάληψη η «Υδρόγειος». Ο Γιώργος Αυτιάς με το «Καλημέρα» θα ξεκινάει πλέον στις 06.00 αντί για τις 07.00 και θα ολοκληρώνεται στις 10.30 ενώ το «Πείτε το στο ALTER» δεν θα υπάρχει. Στις 10.30 θα ξεκινάει το «Εδώ και τώρα» (αντί για τις 11.00) με την Μαρία Σμιλίδου και τον Δημήτρη Φρέσκο.
@Με το τραγουδι Horehronie και την ομορφη Kristina θα προσπαθησει η Σλοβακια να κερδισει την Eurovision, ενα τραγουδι που θυμιζει κατι απο Ρουσλανα αλλα σε τιποτα απο την αγριαδα της! Ενα τραγουδι που θυμιζει λιγο... AVATAR (?) , μιας και οι στιχοι εχουν να κανουν με το ομορφο τοπιο της Horehronie και τα δεντρα της!
@Μέχρι και 40,3 έφτασε η εκδίκηση της ξανθιάς στο τελευταίο 15λεπτό. Το τηλεπαιχνίδι του MEGA έκανε μέσο όρο 28,7%. Πολύ καλά τα πήγε και το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1
WIPE OUTE κάνοντας μέσο ...όρο 19,5%. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το Στην υγειά μας κατάφερε να χαρίσει στη ΝΕΤ το 23,5%.Τέλος αν και BEST ΟF για δεύτερη φόρα, το ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ έκανε μέσο όρο 17%.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…