Αποκαλύψεις για την Πολιτική και εξαγορές στα media...

@Αρκετές ήταν οι αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Τάσου Τέλογλου στην κατάθεσή του το μεσημέρι της Τρίτης στην εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση της Siemens. Μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, και συγγραφέας βιβλίου σχετικά με την υπόθεση, ισχυρίσθηκε πως για την σύμβαση του C4I, που υπογράφηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ζητήθηκαν από τον «ταμία» της Siemens στην Ελλάδα Σίκατσεκ χρήματα από τη μητρική εταιρεία στη Γερμανία ύψους 10 εκ. ευρώ που θα πήγαιναν το 2002 (μπορεί και το 2003) σε μίζες στελεχών τριών συναρμόδιων υπουργείων (Άμυνας, Πολιτισμού, Δημόσιας Τάξης), όπως και του «Αθήνα 2004».
@Το Κύπελλο Ελλάδας στον Alpha. Η Ξάνθη που εδώ και χρόνια, αναζητά την διάκριση μέσω του Κυπέλλου, φιλοξενεί τον Άρη, που θέλει για τρίτη φορά την τελευταία δεκαετία, να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο.
@Tα καλύτερα ντοκιμαντέρ από το ΒΒC και την AETN έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στις 19.40 στη ζώνη του «DOC IT» προβάλλεται το «WILD AUSTRALASIA», παραγωγής BBC. Αυτή η επική σειρά είναι ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο που εξερευνά το φυσικό τοπίο της Αυστραλίας. Είναι μια ιστορία εξερεύνησης της Αυστραλίας αναδεικνύοντας κρυμμένα μυστικά ώστε να εξηγήσει γιατί η φύση και η αγριότητά της είναι τόσο σημαντικές.
@Η 12η εκπομπή Your Voice έρχεται την Τετάρτη 24/02 στις 21.00 στο MAD με το επίκαιρο θέμα: “Νέοι και ανεργία: Χωρίς δουλειά ή ό,τι δουλειά να’ναι;” “Πόσο δύσκολο είναι να βρει κάποιος νέος μια εργασία σχετική με ότι έχει σπουδάσει;”
“Πόσο συχνά η ανάγκη για λίγα χρήματα μας κάνει να πούμε «ναι» σε δουλειές που δεν μας γεμίζουν;”
@Συνεργασίες φέρεται να αναζητεί η πλευρά Ρέστη για τον Arrena, κοιτάζοντας προς το Φάληρο. Σύμφωνα με το διαδικτυακό Παρόν, το θέμα αφορά όχι τον Γ. Αλαφούζο του ΣΚΑΪ, αλλά το Θ. Αλαφούζο της Καθημερινής. Το ενδεχόμενο πάντως προκαλεί ερωτήματα, δεδομένου ότι ο Όμιλος Ρέστη -ο Όμιλος με τη μεγαλύτερη ίσως ρευστότητα στο χώρο των ΜΜΕ αυτή την περίοδο στην Ελλάδα...
@Η Τατιάνα Στεφανίδου και η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν οι μεγάλες νικήτριες στην απογευματινή και μεσημβρινή ζώνη αντίστοιχα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της AGB.
Την εκπομπή της Τατιάνας «Αξίζει να το δεις» παρακολούθησαν σχεδόν 597.000 άτομα, επιτυγχάνοντας ποσοστό 23,9%. Την ίδια ώρα το «Μεσημεριανό Express» της Βάσιας Λόη στο Alter περιορίζονταν σε 317.000 και 12,2%. Τους «Δες τους» είδαν 225.000 άτομα με ποσοστό 8,9% στον Alpha, ενώ το «Φώτης – Μαρία Live» είχε 215.000 τηλεθεατές και 7,6% τηλεθέαση. @Θετικά είναι τα μηνύματα που προκύπτουν για τη διαφήμιση στη χώρα μας σε επίπεδο 10ετίας, αφού ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής της ήταν +6,8%. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ICAP, επισημαίνοντας την ιδιαίτερα θετική πορεία της πραγματικής διαφημιστικής δαπάνης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…