Αποκαλύψεις για Siemens και Οικονομία στον Κυριακάτικο Τύπο

@ΤΑ νέα τεκμήρια αλλά και οι αποκαλύψεις για το μέλλον της χώρας μέσα στην Ευρώπη καταγράφεται στον Κυριακάτικο Τύπο με αρκετές δόσεις αναλυτικών πληροφοριών. Πιο αναλυτικά το 'Πρώτο Θέμα' αποκαλύπτει ότι 'Ετήσιο τεκμαρτό εισόδημα για όλους-Αυτά είναι τα νέα τεκμήρια-Θα λειτουργούν αρθροιστικά και πόσο θα μας χρεώνει η Εφορία-Τέλος ο 14ος μισθός απο τον Απρίλιο- Συν 2 μονάδες ο ΦΠΑ'. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται και η 'Real News' που αναφέρει ότι 'Τι συζητήθηκε σε μυστική σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών-Σουβλίζουν το δώρο του Πάσχα-800.000 εργαζόμενοι στο Δημόσιο απειλούνται με μείωση του εισοδήματός τους'.
@Ακολουθεί το 'Veto' που αναφέρει ότι 'Πολύωρο ηχητικό ντοκουμέντο απο το 1998 ως σήμερα-Η αφήγηση φωτιά του κυρίου Siemens-Ο Μ.Χριστοφοράκος μιλάει για όλους και για όλα' ενώ αναφέρεται και στο 'Κοστούμι Βρυξελλών με άρση μονιμότητας και νεά μέτρα'. Το 'Αρθρο' υποστηριζει ότι 'Αποτυχημένη διαπραγμάτευση Παπανδρέου-10 δις για όπλα-Η μερίδα του λέοντος στους κηδεμόνες μας Μέρκελ και Σαρκοζί'.
@'Aκολουθεί με το δικό του θέμα 'το Βήμα' που πιστεύει ότι 'Η Ντόρα πετάει το γάντι και δηλώνει ότι Νιώθει ανεπιθύμητη- Με έχουν δυσαρεστήσει Σαμαράς και Καραμανλής- Τι λέει γα siemens, Χριστοφοράκο και νέο κόμμα.'. Να αφουγκραστούμε την 'Καθημερινή' που αναφέρει στο κεντρικό της θέμα ότι 'Η ώρα του λογαριασμού- Οι Ευρωπαίοι ζητούν πρόσθετα μέτρα-Το εμπιστευτικό προσχέδιο για την απόφαση του Eurogroup και του Ecofin'.
@Σειρά έχει ο 'Ελεύθερος Τύπος' με κεντρικό άρθρο 'Σενάρια οικονομικού τρόμου-Ενιαίος ΦΠΑ 15% και κατάργηση του 14ου μισθού-Το ΔΝΤ έχει έτοιμα σχέδια έκτακτης ανάγκης'. Η 'Απογευματινή' λέει ότι 'Νέος τρόπος υπολογισμού με βάση την αρχή της αναλογικότητας-Προσωπικός κουμπαράς και για τις επικουρικές συντάξεις-Τι αλλάζει με την εφαρμογή του Σουηδικού μοντέλου που προτείνει η Κυβέρνηση'.
@Αποκαλυπτικό το πρωτοσέλιδο στην 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που αναφέρει 'ΔΝΤ, Κομισιόν,Ευρωπαική τράπεζα και το χάλι μας...βοηθούν την χώρα να γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω-Αποχαιρέτα την Ελλάδα που ήξερες- Εφιάλτης νέων μέτρων για εργασιακά και περικοπές στο Δημόσιο'. Να ασχοληθούμε με το 'Εθνος' που αναφέρει ότι 'Πόσο κοστίζει το ΓαλλοΓερμανικό σωσίβιο για την οικονομία-Το τελικό σχέδιο για την Ελλάδα απο τις...εγγυήτριες δυνάμεις-Πιο σκληρές παρεμβάσεις στο Ασφαλιστικό'.
'Αδέσμευτος Τύπος' προτείνει 'Πίνακα και παραδείγματα για τους νέους συντελεστές-Μείωση μέχρι και 20% στις συντάξεις-Θυσία στους πιστωτές μας οι 45άρηδες-Η Κυβέρνηση τους πάει στα 67 για σύνταξη με 40 χρόνια δουλειάς'. Τέλος να δούμε 'το Παρόν' που αποκαλύπτει ότι 'ΤΑ δώσαμε όλα και όχι μόνο δεν πήραμε τίποτα αλλά μας έβαλαν και χωροφύλακες-Υμια στην οικονομία και το εφιαλτικό σχέδιο Β απο Γαλλία και Γερμανία-Έρχεται τσουνάμι νέων μέτρων με περικοπές, αυξήσεις ΦΠΑ και ελαστικές μορφές εργασίας'...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…