Διαφημιστική πίτα απο την ΕΡΤ διεκεδικούν τα ιδιωτικά κανάλια σύμφωνα με τον Λαζόπουλο

@Ξεχείλισε η οργή του Κώστα Πρέκα για όσα του καταμαρτυρούν και βγήκε στο "Μεσημεριανό Εxpress" του Alter, για να εκτονωθεί. Ξέρετε τι σημαίνει συσσωρευμένη οργή του Πρέκα! Ο αγαπημένος πάντως σταρ του Λάκη Λαζόπουλου τα ’βαλε μεταξύ άλλων και με τον μάνατζερ της Τζούλιας ονόματι Μένιο Φουρθιώτη για τα όσα είπε κατά του νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρούς χαρακτηρισμούς. Λίγο νωρίτερα ο Κώστας Πρέκας αναρωτήθηκε αν σε λίγο στην Ελλάδα θα έχουμε και βραβείο για τον καλύτερο μαστροπό, προσθέτοντας ότι "δεν μπορεί όλη η Ελλάδα ν’ ασχολείται με την Τζούλια. Έλεος πια!". Ζήτω ο Πρέκας!
@Ξεστόμισε και κάτι ενδιαφέρον αναφερόμενος στην ΕΡΤ που παραπαίει. Είπε ότι 'η ιδιωτική τηλεόραση θέλει να...διαμελίσει την ΕΡΤ για να καρπωθει όλη την πίτα της διαφημιστικής κίνησης στη χώρα μας' αναφερόμενος στις χρυσές αμοιβές στον κρατικό γίγαντα που τώρα πρέπει να επιστραφούν σύμφωνα με απόφαση των αρμόδιων αρχών. Αρχισαν τα όργανα...
@ΠΑΡΩΝ στην μάχη η ΕΤΕΡ που αναφέρει ότι ""Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης με θέμα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Με την πρωτοφανή μαζική προσέλευση και μαχητικότητά τους τα μέλη της Ένωσης διατράνωσαν την θέλησή τους για υπογραφή βιώσιμης Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που να απαντά στις σημερινές ανάγκες του εργαζόμενου τεχνικού της ραδιοφωνίας απέναντι στην ακρίβεια και την διαρκώς εντεινόμενη επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά κεκτημένα μας.Οι εργαζόμενοι τεχνικοί ζώντας ήδη στο διαμορφωμένο οικονομικό πλαίσιο της χώρας μας καθημερινά βιώνουν μια δύσκολη πραγματικότητα, την οποία η καθυστέρηση υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας επιτείνει...."
@Η τακτική (μικρή) Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με την υπ΄ αριθμ. 5/2010 απόφασή της παρέπεμψε στην πλήρη (μεγάλη) Ολομέλεια του ίδιου δικαστηρίου να κριθεί αν είναι αντίθετη στην συνταγματική αρχή της αναλογικότητας η νομοθεσία (Ν. 1178/1981 και Ν. 23285/1995) που προβλέπει ότι το ελάχιστο όριο της χρηματικής ικανοποίησης που μπορεί να επιβληθεί στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης για προσβολή της τιμής και της υπόληψης μέσω των τηλεοπτικών καναλιών και ραδιοφώνων είναι τα 295.000 ευρώ (100 εκατ. δρχ.).
@Πρώτος έκοψε το νήμα της AGB ο Γ. Παπαδάκης της Δευτέρα, με την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» να αγγίζει το 21,4%, ενώ δεύτερο ήταν το δίδυμο Καμπουράκη – Οικονομέα στο MEGA, με 20,6%. Ο Γ. Αυτιάς βρέθηκε στην τρίτη θέση με 20,5% και ακολουθεί η «Πρωινή Μελέτη» με 12,7% και η «Πρωινή Ενημέρωση» με 10,5%. Η εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» έκανε 6,6% και το «Πάνω στην Ώρα» 6,2%.
@Βόμβα στα θεμέλια του λεγόμενου «τυποκτόνου» νόμου βάζει η δεύτερη τακτική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου. Οι εξοντωτικές αποζημιώσεις από αγωγές σε βάρος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και δημοσιογράφων για συκοφαντική δυσφήμιση, κρίθηκαν αντισυνταγματικές. «Μόνη η εμβέλεια ενός σταθμού δεν αρκεί για τη θεμελίωση τόσο μεγάλης χρηματικής ικανοποίησης, αλλά θα πρέπει αν γίνεται στάθμιση του είδους και της βαρύτητας της προσβολής», επισημαίνει η απόφαση.
@Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, απηύθυνε χαιρετισμό στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας- Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης για τα ΜΜΕ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με θέμα: ¨Ελληνική Επικαιρότητα- Στοχευμένες Δράσεις¨.
@Το φθινόπωρο και συγκεκριμένα στις αρχές του (περί το Σεπτέμβριο) αναμένεται να γίνει πλέον το επόμενο βήμα της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης στη χώρα μας, με νέους σταθμούς στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα) και της Θεσσαλίας (Λάρισα). Μόλις προχθές ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης για την Αθήνα (18 Ιουλίου) και οι περαιτέρω κινήσεις θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από την πορεία του εγχειρήματος στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…