Νέες σειρές και παλιές που κόβονται αλλά και αποτυχίες..

@Στις 23 Απριλίου θα λάβει τελικά χώρα το πρώτο live του Greek Idol από τη συχνότητα του ALPHA καθώς τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι προβολές των ακροάσεων από το κανάλι. Εξάλλου, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα και από 300 οι υποψήφιοι θα μείνουν 15.
@Πριν ακόμα μπει για τα καλά η Ανοιξη, ήδη γνωρίζουμε την τύχη δύο εκ των σειρών του ΜEGA, βλέπετε τα σοβαρά κανάλια αποφασίζουν για την τύχη των εκπομπών τους πριν πιάσουν οι ζέστες σε αντίθεση με κάτι άλλους που παίρνουν μπροστά μαζί με τα κλιματιστικά. Έτσι λοιπόν τις πρώτες μέρες του Ιουνίου θα μας αποχαιρετήσει το LAPD που την δεύτερη χρονιά, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
@Πράσινο φως όμως για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν πήρε η σειρά της Ρένας Ρίγγα “Μ+Μ”η οποία είχε ακουστεί πως δεν θα μακροημερεύσει..... Μάλιστα δεν πρόκειται να παιχτεί μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά θα μας κάνει παρέα μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2011, πράγμα που σημαίνει ότι η Ρένα Ρίγγα δεν θα μπορέσει να βρίσκεται και στην συγγραφή του καθημερινού, βασισμένου στο αργεντίνικο “Roldan”.
@ Γέμισε από Τζούλια για ακόμη μία ημέρα χθες η μικρή μας οθόνη. Αυτή τη φορά το γνωστό μοντέλο εμφανίστηκε στο “Αξίζει να το δεις” της Τατιάνας και παραδέχτηκε ότι ήταν εις γνώση του γυρίσματος του ροζ dvd. Παράλληλα τα ’χωσε στον πατέρα της, θεωρώντας τον κατά κάποιον τρόπο βασικό υπαίτιο για την κατρακύλα της. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Όσο για την Τατιάνα, για μια ακόμη φορά αποτέλεσε την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για μια δυστυχισμένη ψυχή...
ραδιοφωνικός αδελφός του ελληνικού MTV αναμένεται να εγκατασταθεί τις επόμενες μέρες στη συχνότητα των 89.2, εκεί όπου μέχρι πριν ενάμιση μήνα εξέπεμπε ο αθλητικός Arrena. Ο νέος ραδιοσταθμός αναμένεται να ακολουθήσει πλήρως το μουσικό προφίλ του τηλεοπτικού MTV, που ανήκει στον ίδιο όμιλο.
@Παράνομη κρίθηκε η απεργία που είχε εξαγγείλει η Ένωση Τεχνικών σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Η προσφυγή έγινε από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Σκάι, Αντέννα, Βήμα, Nitro, Derti, Sfera, Μελωδία, Athens DeeJay, Rock FM, Kiss FM. Οι σταθμοί στην αγωγή τους κάνουν λόγο για υπέρογκο κόστος της απεργίας, μη έγκυρη προειδοποίηση, ενώ χαρακτηρίζουν τα αιτήματα υπερβολικά σε καιρούς οικονομικής κρίσης.
@Λίγα μόνο χρόνια κράτησε ως φαίνεται η συμφωνία των μελών της ΑΕΜΑΡ σχετικά με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της έρευνας ακροαματικότητας. Στη συμφωνία προβλεπόταν η ευρεία δημοσιοποίηση κοινών στοιχείων, ενώ τα επιμέρους στοιχεία, με δεδομένο ότι η έρευνα είναι συνδρομητική (που σημαίνει πρόσβαση έναντι αντιτίμου), θα αφορούσαν αποκλειστικά τα μέλη (εμπορικό τμήμα των ραδιοσταθμών μελών).
@Συντονισμένη κίνηση έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσίασαν οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς των 27 κρατών-μελών, μέσω της EBU, προκειμένου να εξασφαλίσουν την έγκριση μετάδοσης του περιεχομένου που διαθέτουν και μέσω διαδικτύου, παρακάμπτοντας το ισχύον δαιδαλώδες -σε κάθε χώρα- πλαίσιο το οποίο ανεβάζει παράλληλα το κόστος σε απαγορευτικά ύψη.
@Αυτο θα είναι το concept της 3 ωρης εκπομπής που ετοιμάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το MEGA. Η εκπομπη θα εχει διάλογο με τον κόσμο όπως πολύ καλά ξέρει να κανει ο Γρηγόρης, τραγούδι, ανέκδοτα, μικρές ιστορίες της καθημερινότητας γυρίζοντας από χωριό σε χωριό και από πόλη σε πόλη σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό...
@Ζήτησε την συμβουλή του Εκτορα Μποτρίνι για να σώσει το εστιατόριο του στον Πειραιά αλλά τελικά δεν κατάφερε ούτε με τις αλλαγές που έγιναν... Είναι πατέρας δυο παιδιών, που πήγε στον Εφιάλτης στην κουζίνα και ζήτησε την βοήθεια του έμπειρου σεφ, αλλά δεν πήγε καλά η προσπάθειά του. Δυστυχώς έδωσε τέρμα στην ζωή του.
@Που θα βρεθούν εκατομμύρια αποκωδικοποιητές με την έναρξη της ψηφιακής μέχρι τον Ιούνιο για την Αττική παιδιά; Ευτυχώς που αναλογικά θα λειτουργεί η Πάρνηθα διότι διαφορετικά θα εξοργιζόμαστε. Αλήθεια με τα τοπικά κανάλια και τα πειρατικά τι θα συμβεί τελικά;

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…