Στην τηλεοπτική πραγματικότητα χάσαμε το Παν μετρον Αριστον

@ΩΡΑΙΑ τα έψαλε ο Λαζόπουλος στους αρμόδιους και αναρμόδιους με το σύνθημα 'Σηκώστε απο την θέση τους..τα παχύδερμα της Εξουσίας...' αναλύοντας και τις εκπτώσεις σε παρελάσεις και εθνική συνείδηση χωρίς ακρότητες. Όμως ο Λαζόπουλος μας λέει ότι ο Βενιζέλος είναι σοφός και κάνει επικίνδυνο μπάσιμο στον Παπανδρέου την ώρα...που γίνεται μακελειό στην Ευρώπη και τουλάχιστον πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι έχει γυρίσει όλο τον πλανήτη για να πείσει τους ηγέτες.
@Η εταιρία Εκδόσεις Λυμπέρη ΑΕ ανακοίνωσε την αποχώρηση του κ. Κωνσταντίνου Κορλέτη από τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Σε ανακοίνωσή της η εταιρία Εκδόσεις Λυμπέρη εκφράζει προς τον κ. Κ. Κορλέτη την ευαρέσκεια της για το έργο που παρήγαγε υπέρ αυτής και των μετόχων της καθ όλη τη διάρκεια της θητείας του. Ο κ. Κωνσταντίνος Κορλέτης θα συνεχίσει να είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας.
@Το ζήτημα της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, το νέο φορολογικό χάρτη, τις αντιδράσεις και τις τιμές στην αγορά, εξετάζει ο «Λαβύρινθος» της ΕΤ3 την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010, στις 23.00. Καλεσμένοι του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Αηδόνης, της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος, του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός.
@Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ θέτει τον Κλάδο σε συναγερμό ενόψει των εξελίξεων στο Ασφαλιστικό. Το νομοσχέδιο που ετοιμάζει η Κυβέρνηση οδηγεί στην πλήρη ανατροπή των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και προσδοκιών μας. Το «πόρισμα» της Επιτροπής εμπειρογνωμόνων δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αυταπάτες και εφησυχασμούς: Η σύνταξη, όπως τη γνωρίζαμε, οδηγείται στο κρεβάτι του Προκρούστη, αντικαθίσταται από ένα «φιλοδώρημα» της τάξης του σημερινού ΕΚΑΣ -που μάλιστα θα δίνεται στα 65!- ενώ το υπόλοιπο των προσδοκιών μας επαφίεται στην «ανταποδοτικότητα», δηλαδή τίθεται εκτός της εγγύησης του Δημοσίου (αλλά και εκτός της υποχρέωσης επαρκούς χρηματοδότησης
@Σήμερα, Τετάρτη θα γίνει η κηδεία του Αντρέα Παγουλάτου που έφυγε πρόωρα- και αιφνίδια- χθες, σε ηλικία 64 ετών, από οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ποιητής με σημαντική θεωρητική σκευή, συμμετείχε ενεργά στη γέννηση και την εξέλιξη του ποιητικού γλωσσοκεντρικού κινήματος
@Πρόστιμο 20.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στο τηλεοπτικό κανάλι Extra για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση στην οποία προέβη ο σταθμός στις 5/11/2009. Επιπλέον, στη ΝΕΤ, και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Στην υγειά μας», επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση του cd του Γιάννη Πάριου, το οποίο διετίθετο μέσω εφημερίδας, στην εκπομπή στις 18/10/2009..
@Στην παρακολούθηση και των λοιπών εκπομπών που ασχολήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με το θέμα του ροζ dvd θα προχωρήσει τελικά το ΕΣΡ έπειτα από σειρά σχετικών αρνητικών δημοσιευμάτων για την ολιγωρία που επέδειξε. Κατά δήλωση του πρόεδρου της αρχής, Ιωάννη Λασκαρίδη, το Συμβούλιο άρχισε από χθες να εξετάζει το σύνολο των εκπομπών της πρωινής και απογευματινής ζώνης, που ασχολήθηκαν με το θέμα, βάζοντας στο τραπέζι του ελέγχου το ζήτημα της υποβάθμισης τηλεοπτικού προγράμματος...
@Δύο μέρες πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των Forthnet / NetMed , εναντίον της ΕΡΤ , η συμφωνία θεωρείται δεδομένη . Η ΕΡΤ εμφανίζεται έτοιμη να καταβάλει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ για τη χρήση των στιγμιότυπων των ομάδων που δεν είχε τα δικαιώματα για τη σεζόν 2009-2010, επιλέγοντας την οδό της συμμόρφωσης. Ακούγεται ακόμη πως ίσως να ανταλλάξει το κόστος των στιγμιότυπων με τη δωρεάν παροχή υλικού του Μουντιάλ προς τη Nova .
@Α, να μην ξεχάσουμε και πάλι ότι τα βίντεο τόσο απο την εκπομπή του Λαζόπουλου όσο και απο το Ράδιο Αρβύλα ήταν τα ίδια για να προκαλέσουν σάτυρα λες και τους έχουν στερέψει οι ιδέες. Βρε παιδιά νομίζω ότι τέτοιες σατυρικές εκπομπές μπορεί να κάνει ο καθένας και να λαβμάνει ένα αξιοσέβαστο ποσό. Γιατί σάτυρα με τα...κόλυβα της Ελληνικής τηλεόρασης μπορούμε να κάνουμε και εμείς. Μην μας λέτε επομένως ότι καινοτομείτε....Ελεος!!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…