Η αποτίμηση της Eurovision και οι πατάτες...

@Η αποτίμηση του διαγωνισμού αποτελεί σοβαρή υπόθεση όπως διαβάζουμε στο athensgr.blogspot.com διότι είχαμε φίλους που είδαν απο κοντά την διαδικασία μέσα απο την κρατική τηλεόραση. Αρχικά να τονίσουμε ότι η Ιταλία δεν συμμετέχει οπως και άλλες χώρες διότι θεωρεί πανηγύρι την διοργάνωση. Ομως υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι οι ψηφοφορίες κινούνται σε επίπεδα αλληλοβοήθειας χωρών ακόμα και έντονου πολιτικού ή θρησκευτικού στοιχείου με ορισμένες χώρες και αυτό αποτελεί πολιτικό προηγούμενο. Ευτυχώς με 12άρια που μας βοήθησαν οι Αγγλοι που χορεύουν κι εδώ το ΩΠΑ, η Αλβανία και ελάχιστες άλλες χώρες.
@Η Ρίκα Βαγιάνη έκανε μια πατάτα όταν ψήφιζε το Οσλο λέγοντας ότι εκεί το τραγούδι μας έκανε πολύ καλη εντύπωση. Μόνο που δεν πήραμε ούτε 1 βαθμό! Οπως και η εκτίμηση για τα άλλα τραγούδια των Βαλκανικών χωρών. Ευτυχώς μας στήριξε και η Σερβία. Οχι όμως τα Σκόπια που επιμένει Τουρκικά όπως και άλλες γειτονικές χώρες...
@Επειδή απο χτες γράφονται διάφορα και ο καθένας αναφέρεται στα όσα έγιναν με το Star και τη μετάδοση της πρόβας του τελικού, η αλήθεια είναι μία και έχει ως εξής: Το μεσημέρι χτες αρχίζει η πρόβα του τελικού. Η πρόβα μεταδίδεται μέσω δορυφόρου της EBU σε όλη την Ευρώπη. Οποιος σταθμός δηλαδή εδώ απο την Ελλάδα είχε πρόσβαση στο δορυφόρο, μπορούσε να τον κατεβάσει και να τον δείχνει στον αέρα. Φυσικά δίχως άδεια, αφού μόνο η ΕΡΤ είναι μέλος της EBU...
@Με αμνησία θα βρεθεί σύντομα η Άννα Βίσση, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του "Μίλα μου βρώμικα", στο οποίο επιτέλους θα κάνει ένα guest πέρασμα.Σε νέο σίριαλ εξελίχθηκε αυτή η guest εμφάνιση, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια. Σύμφωνα με το σενάριο, η Άννα Βίσση θα πάθει μερική αμνησία, την οποία θα "εκμεταλλευτούν" οι ιδιοκτήτες του bar της σειράς, προκειμένου να φέρουν κόσμο στο μαγαζί τους.
@Σάλος προκλήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα, όταν έγινε γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη έστειλε εξώδικο στον δημοσιογράφο Β. Γραμμένο, ο οποίος είχε βγάλει τις περίφημες φωτογραφίες της με τον Ματέο Παντζόπουλο στη Νεά Μάκρη.
@Αντιδράσεις προκαλεί η επιλογή του του δημοσιογράφου που θα παρουσιάζει τις κεντρικές καθημερινές εκπομπές της ΝΕΤ αμέσως μετά τους αγώνες του Μουντιάλ. Το πρόσωπο έκπληξη δεν είναι ούτε ο Κατσαρός, ούτε ο Βερνίκος, αλλά ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης, που παρουσιάζει καθημερινά το αθλητικό ένθετο στην εκπομπή των Αρβανίτη-Μπιζόγλη.
@Κάποιες σειρές ολοκληρώνονται από το Μεγάλο κανάλι. Στις 25 Ιουνίου θα είναι το μεγάλο φινάλε της πιο πετυχημένης καθημερινής σειράς του MEGA ,τα Μυστικά της Εδέμ . Το φινάλε κρύβει πολλές ανατροπές και ενώ τα γυρίσματα της σειράς πλησιάζουν σιγά σιγά στο τέλος τους, η πλοκή φτάνει στην κορύφωσή της με τη Νόρα να...θέλει να αποκτήσει παιδί, την Αντιγόνη να είναι η νούμερο 1 ύποπτη για το φόνο του Χατζηβασιλείου και την Εύα να έρχεται κοντά με τον Μάνο λίγο πριν μας πει αντίο από την σειρά , φεύγοντας στην Αμερική. Όσο για την σειρά η Ζωή της άλλης το φινάλε θα γίνει στις 6 Ιουλίου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…