Οι πανελίστες Πολιτικοί και οι περικοπές στα media..

@ΑΛΛΗ δουλειά δεν κάνουν οι πολιτικοί μας όπου αντί για τη Βουλή βρίσκονται στα τηλεοπτικά πάνελ...Αύριο στην εκπομπη ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στο ALTER έρχεται στην εκπομπή η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για όλους και για όλα. Θα κάνει νέα κόμμα μετά την διαγραφή τις από την Νέα Δημοκρατία; Όλα αυτά την Δευτέρα στις 21:30.
**Στις 23.00 στους «Νέους Φακέλους» του Αλέξη Παπαχελά ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.
**Στις 23.55 ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέας Λοβέρδος θα είναι στην «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.
@«Νικητής», αλλά με υψηλό τίμημα βγήκε από την αναμέτρηση με τον Γιώργο Μπόμπολα ο Θέμος Αναστασιάδης. Πέτυχε τον στρατηγικό του στόχο, συμφωνώντας με τον ισχυρό επιχειρηματία να πάρει πίσω το 70% του «Θέματος», καταβάλλοντας όμως το ποσόν των 21 εκατ. ευρώ, που είναι υψηλό για τη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία. Σύμφωνα με το 'Παρόν της Κυριακής' η πλευρά Μπόμπολα υποχώρησε κατά 14 εκατ. ευρώ από τις αρχικές της απαιτήσεις, όμως ο Θ. Αναστασιάδης καλείται να καταβάλει 7 εκατ. ευρώ περισσότερα από το προ διετίας τίμημα των 14 εκατ. ευρώ με το οποίο πουλήθηκαν οι μετοχές στον Πήγασο.
@Στρατηγικές κινήσεις από το Alter. Ο σταθμός, μέσα σε ελάχιστες ημέρες, ανανέωσε τη συνεργασία του με εκείνους που του φέρνουν τα ποσοστά. Έτσι, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος μαζί με τον Ανδρέα Γ. Κουρή δημιούργησε τον Real FM και τη «Real News», παραμένει στο κανάλι για δύο χρόνια, ενώ για ένα συνεχίζει η Αννίτα Πάνια. Στο Alter θα εξακολουθήσουν να έχουν παρουσία η Αγγελική Νικολούλη και ο Κώστας Χαρδαβέλλας,
ενώ επίκειται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, και η επιστροφή του Νίκου Ευαγγελάτου με την εκπομπή «Αποδείξεις».
@Με το ασφαλιστικό χαμηλό βαρομετρικό πάνω απ' το κεφάλι μας οδεύουμε προς τις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΣΗΕΑ (10 Μαΐου στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ») και του ΕΔΟΕΑΠ (26 Μαΐου στο ξενοδοχείο «CARAVEL»). Η παρουσία των συνταξιούχων δημοσιογράφων και στην πρώτη και στη δεύτερη και των συνταξιούχων της ΕΠΗΕΑ στη δεύτερη θεωρείται όσο ποτέ άλλοτε επιβεβλημένη προκειμένου μαζί με τους εργαζομένους να προχωρήσουμε σε συλλογικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση των κυβερνητικών σχεδίων που ανατρέπουν πλήρως τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
@Παραβίασε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τη συνταγματική αρχή της προστασίας των ατόμων με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Τη βαριά αυτή κατηγορία απευθύνει έμμεσα ο σκηνοθέτης της ταινίας «Στρέλλα» μετά την απόφαση της πλειοψηφίας του ΕΣΡ να επιβάλει πρόστιμο 20.000 ευρώ στο Star επειδή στην απογευματινή εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν καλεσμένη η τρανσέξουαλ πρωταγωνίστρια της ταινίας
@Νέες περικοπές στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο κύμα μεγάλων περικοπών θα ξεκινήσει στον ΔΟΛ, με μείωση του κόστους λειτουργίας κατά 20% με 30%. Αντίστοιχες κινήσεις σχεδιάζει και το Mega, το οποίο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα προτείνει και εθελουσία έξοδο στους εργαζομένους του. Ήδη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η διοίκηση ενημέρωσε πως, αν αλλάξει η σχετική νομοθεσία, ο σταθμός θα προχωρήσει στην κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού, με στόχο τη «διατήρηση των θέσεων εργασίας». Προβληματισμός, ωστόσο, εκφράστηκε για τα ανοίγματα της τηλεόρασης και διατυπώθηκαν ερωτήματα για το κατά πόσο αυτά θα έχουν επιπτώσεις στο ραδιόφωνο. Δόθηκε πάντως η διαβεβαίωση πως η τηλεοπτική εταιρεία θα μετατοπίσει κεφάλαια που επρόκειτο να κατευθυνθούν σε άλλες επενδύσεις.
@Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο ότι το Εθνικό Θέατρο εκχωρεί την παράσταση «Τρίτο Στεφάνι» στο ιδιωτικό μονοπώλιο, η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη αυτή και μοναδική στα χρονικά ενέργεια του πρώτου τη τάξει Εθνικού θεάτρου της χώρας. Αυτή η ενέργεια της παρούσας διεύθυνσης του Εθνικού έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών που την καθιστούν ιδιαίτερα προβληματική ως προς την λειτουργία της, γι αυτό και η Ε.Ε.Σ. θέτει αμείλικτα ερωτήματα...
@Νέα κόντρα μεταξύ ΣΚΑΪ και Σωματείου Τεχνικών στο φόντο της σαρανταοκτάωρης απεργίας που προκήρυξε η ΕΤΕΡ για την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη. Η Ένωση Ιδιοκτητών κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της απεργίας, η οποία κρίθηκε τελικά παράνομη το βράδυ της Τετάρτης. Το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ όμως ήδη από το πρωί, και ενώ οι άλλοι ενημερωτικοί σταθμοί «αποδέχθηκαν» την απεργία και περίμεναν τη δικαστική απόφαση, έσπασε την απεργία, συνδέοντας τη ροή της τηλεόρασης με τον «αέρα» του ραδιοφώνου.
@Αντε και απο αύριο Καλή δύναμη γιατί έρχεται καλοκαίρι και τα μπάνια του λαού επίσης...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…