Το ανεκδοτο Κανάκη για τη Βουλή και οι απεργίες...

@ΑΥΤΟ το ανέκδοτο με την Βουλή που ξεστόμισε ο Αντ. Κανάκης δεν πέρασε απαρατήρητο και προκαλεί πολλά σχόλια. Είπε ότι "στη Βουλή είπαν οι πολιτικοί αρχηγοί είπαν να αναμορφώσουν το εσωτερικό της, οπότε ο Παπανδρέου είπε να ψηφίσουν να μπουν παντού κόκκινες μοκκέτες και όλοι χειροκρότησαν, ο Σαμαράς να βάλουμε παντού Ελληνικές σημαίες, ο Καρατζαφέρης να παίζει πριν απο καθε συνεδρίαση ο Εθνικός ύμνος και όλοι χειροκρότησαν...όμως μετά ο Γιωργάκης παρατήρησε μια καθαρίστρια που με στόμφο παρακολουθούσε τις προτάσεις που ψηφίστηκαν. Την πλησίασε για να δει τι σκεφτόταν και την ερώτησε για τις προτάσεις. Εκείνη απάντησε. Πριν γίνω καθαρίστρια εργαζόμουν σε οίκο ανοχής. Εκεί αντί να αλλάζουμε μοκέτες όπως κάνετε εσείς, αλλάζαμε τις που...ες και όλα έφτιαχναν στο μαγαζί...". Αλήθεια Κανάκη τι υπονοείς με το ανέκδοτό σου που είπες χθές βράδυ;
@Την παραίτησή του από το ΔΣ της ΕΡΤ, υπέβαλε ο Στέλιος Κούλογλου στις 21 Μαϊου. Ο δημοσιογράφος κατέθεσε τις προτάσεις του στην ΕΡΤ για δύο εκπομπές και όπως είχε δεσμευτεί , παραιτήθηε από το συμβούλιο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Kανένας άλλος που φοράει παντελόνια θα το κάνει αναρωτιούνται τώρα στους διαδρόμους του Μεγάρου...
@Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας συμμετέχουμε στην 24ωρη Απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξαν οι Ομοσπονδίες των ΜΜΕ για την Πέμπτη 3η Ιουνίου 2010. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την συμμετοχή των Τεχνικών (ηχοληπτών και ηλεκτρονικών) της ραδιοφωνίας στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, για την 06.00η ώρα της Πέμπτης 3 Ιουνίου 2010 μέχρι και την 06.00η ώρα της Παρασκευής 4 Ιουνίου 2010 σε όλους τους ραδιοσταθμούς, που κήρυξαν οι Ομοσπονδίες: ΠΟΣΠΕΡΤ (μέλος της οποίας είναι η Ένωσή μας), ΠΟΕΣΥ, ΠΟΕΠΤΥΜ και η πρωτοβάθμια Ένωση ΕΤΗΠΤΑ, για όλους τους εργαζόμενους σταΜΜΕ.
@Το «Πολύ Μπλα Μπλα» ήταν αυτό που κέρδισε στον ανταγωνισμό των μεσημβρινών εκπομπών της Δευτέρας.Η εκπομπή του Alter σημείωσε μέσο όρο 11,4% στο σύνολο και 13,6% στα νεανικά κοινά.Το «Superstar» με την Χριστίνα Λαμπίρη σημείωσε 10,9% και 13% αντίστοιχα. Τέλος το «Κους Κους» του Alpha σημείωσε 9,4% και 9,9% αντίστοιχα.
@Μετά τον ΑΝΤ1 και ο ALPHA κάνει έναν φετινό απολογισμό για την σαιζόν που μας αποχαιρετάει,ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να κάνει και το MEGA!Ας δούμε τον απολογισμό του ALPHA που μας έστειλαν...Μία εξαιρετική εντυπωσιακή πορεία κατέγραψε ο ALPHA την φετινή τηλεοπτική σαιζόν,σύμφωνα με επίσημο δελτίο τύπου του σταθμού.Μετά από μία σειρά καθοριστικών αλλαγών και τολμηρών κινήσεων στον προγραμματισμό,το πρόγραμμα του Alpha κέρδισε σημαντικές μάχες στο πεδίο τηλεθέασης.Ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα και έφερε νέες τάσεις στην μικρή οθόνη.Τη χρονιά αυτή έγιναν πολύ σημαντικά βήματα στην πορεία του σταθμού καθώς σχεδιάστηκε & υλοποιήθηκε,με μεγάλη επιτυχία,μια στρατηγική που έδωσε νέα ώθηση στο κανάλι.
@Την Τετάρτη 2 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ, οι συνεργαζόμενες συνδικαλιστικές οργανώσεις θα δώσουν συνέντευξη Τύπου σχετικά με τα αιτήματα και τους λόγους της απεργίας. Την ίδια ημέρα, στις 12 το μεσημέρι, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συγκαλεί το Μικτό Συμβούλιο, που αναλαμβάνει καθήκοντα απεργιακής επιτροπής.
@Δυο νέα πρόστιμα, 30.000 ευρώ και 60.000 ευρώ επέβαλε χθες το ΕΣΡ στους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha και Alter αντίστοιχα, «για παραβίαση των διατάξεων περί αντικειμενικής προβολής απόψεων και προστασία της παιδικής ηλικίας». Και να σκεφτεί κανείς ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ζητήσει επιείκεια στα πρόστιμα λόγω της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης. Η υπόθεση αφορούσε τη μονομερή προβολή, μέσα από εκπομπές lifestyle, των απόψεων ενός ηθοποιού, σχετικά με την οικογενειακή του κατάσταση. Το Συμβούλιο θεώρησε ότι θα έπρεπε να ακουστεί και η άποψη της συζύγου.
@Σε μια επιθετική πολιτική σε αναζήτηση και νέων συνδρομητών προχωράει η NetMed . Προσφέρει σε νέους συνδομητές το πακέτο τηλεφωνίας «forthnet2 play» και με επιπλέον 18,36 ευρώ το μήνα , όλα τα αθλητικά κανάλια και επιπλέον δωρεάν το δέκτη nona, το δορυφορικό πιάτ ο και το WiFi Router. είναι μια κίνηση που προσπαθεί να προλάβει την κρίση που έρχεται , αλλά και την επίθεση που σχεδιάζει ο ΟΤΕ, ο οποίος από το Σεπτέμβριο , εκτός από σταθερή, κινητή τηλεφωνία και internet θα μπει και στη δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση με το Conn-x TV. Επιπλέον η Nova κάνει αυτή την κίνηση θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη στροφή του ανδρικού κοινού στην τηλεόραση για το Μουντιάλ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…