ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εφημερίδα ετοίμαζε το Φθινόπωρο ο Σωκράτης

@ΠΡΟΣΦΑΤΑ επισκεπτόμενοι μια περιοχή της ΝΔ Πελοποννήσου για μια σημαντική εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να δούμε απο κοντά τον σεβαστό πατέρα ενός γνωστού συμπατριώτη μας ο οποίος τυχαίνει να είναι εκδότης αθλητικής εφημερίδας και με γνωστό συνεκδότη. Μιλώντας για την τελευταία επικαιρότητα επιβεβαιώσαμε ότι ο Σ. ήταν εκείνος που προώθησε τον Σωκράτη Γκιόλια στην δημοσιογραφία απο αθλητικό έντυπο και αργότερα στο Θέμα όταν κυριαρχούσε ο Θέμος. Η είδηση είναι ότι ο άτυχος δημοσιογράφος σχεδίαζε όπως μας αποκάλυψε-αν και δεν θέλησε να το κοινοποιήσουμε- να εκδόσει δική του εφημερίδα στα πρότυπα των αποκαλύψεων με άλλους συναδέλφους και πιθανόν γνωστούς συνεργάτες αλλά το ατυχές περιστατικό τον πρόλαβε. Το είχε αναφέρει στο Σ. ο οποίος τυπώνει την εφημερδίδα σε γνωστό συγκρότημα. Εμείς το αναφέρουμε παρά την επιθυμία του αγαπητού συνομιλητή μας γιατί έχει αξία τώρα που δεν είναι στη ζωή. Ο Σ. και ο Θ. είμαστε σίγουροι ότι το εκτίμησαν.....
@Πάντως την δόξα του troktikou προσπαθούν να αναλάβουν και άλλες σελίδες οι οποίες θεωρούν ότι υπάρχει κενό στην ενημέρωση. Μόνο να μην το παρακάνουν και γίνουν ξαναλ στόχος της Σέχτας.....γιατί άλλο η υπευθυνη γνώμη και άλλο τα υπολοιπα....
@Η Ανεξάρτητη Αρχή Ε.Σ.Ρ. επέβαλε Οικονομική Κύρωση ύψους 15.000€ στον Τ/Σ ΑΝΤ1 και την εκπομπή "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" για προσβολή προσωπικότητας ιερωμένου από σατιρική εκπομπή στις 22, 23 24/3 και 8/2/2010.Υπήρξε μειοψηφία από το Μέλος κα. Αυδή για σύσταση.Στον ίδιο Τ/Σ επιβλήθηκε Σύσταση για συγκεκαλυμένη διαφήμισηκλιματιστικών "TOYOTOMI" στις 16/06/2010.Στον Τ/Σ ALPHA, η Ανεξάρτητη Αρχή επέβαλε Οικονομική Κύρωση ύψους 15.000€ για την εκπομπή "ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ", με την αιτιολογία της ευπρέπειας στη γλωσσική διατύπωση (σε συσχετισμό με την ελευθερία έκφρασης).Υπήρξε μειοψηφία από τα Μέλη κα. Δεμίρη, κ. Παπακώστα και κα. Αυδή για 30.000€.
@Είναι γεγονός η δημιουργία της πρώτης διαδραστικής σειράς στην Ελλάδα. Η σειρά θα έχει τίτλο τα "Επτά Κλειδιά", και θα αλληλεπιδρά, θα διαμορφώνεται και θα επηρεάζεται από το κοινό! Στα πλαίσια διαδικτυακής παρουσιάσης του project που ετοιμάζεται, σας ενημερώσουμε για την δημιουργία της πρώτης διαδραστικής σειράς στην Ελλάδα, τα "Επτά Κλειδιά", που θα αλληλεπιδρά, θα διαμορφώνεται και θα επηρεάζεται από το κοινό! Η τηλεοπτική ψυχαγωγία πάει ένα βήμα πιο κάτω. Εκεί που οι τηλεθεατές από παθητικοί δέκτες, μεταλλάσσονται σε ενεργούς δημιουργούς.
@Το πόρισμα το οποίο διαβιβάστηκε στην ΕΡΤ από τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και ζητήματα θεσμικής θωράκισης της εταιρείας, ήταν τα βασικά θέματα που απασχόλησαν την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου την Δευτέρα, το οποίο συγκλήθηκε μετά από σχετική οδηγία του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου. Πιο συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, μετά από διεξοδική συζήτηση αποφάσισε πέραν και επιπλέον των προτάσεων που περιλαμβάνονται στο πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, να προχωρήσει άμεσα στην αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου που διέπει την ΕΡΤ.
@Στην πρώτη θέση για χθες Δευτέρα βρέθηκε η εκπομπή «Elatte» με 25,4% ενώ ακολούθησε η εκπομπή «Μega Πρωινό» με ποσοστό 20,7%. Η «Πρώτη γραμμή» του ΣΚΑΪ κατάφερε να σημειώσει ποσοστό 11,8%, ενώ η «Πρωινή Ενημέρωση» στη NET «έμεινε» στο 10,9%.
@Χρυσή πλήρωσαν τελικά την Τζούλια Αλεξανδράτου, αλλά και την ανταγωνίστριά της, Μαριάνα Ντούβλη, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, αφού τα πρόστιμα που επέβαλε χθες το ΕΣΡ για την ενασχόληση των καναλιών με το θέμα, θύμισαν άλλες περιόδους και, αν αθροιστούν συνολικά -μαζί με εκείνα που επιβλήθηκαν λίγες εβδομάδες πριν-, κοντεύουν να ξεπεράσουν τα έσοδα των δύο προαναφερθέντων προσώπων από τη συμμετοχή τους στις ροζ ταινίες. Κατόπιν αυτών, το ερώτημα είναι αν τα έσοδα όσων καναλιών προέβαλαν το επίμαχο περιεχόμενο ήταν τελικά υψηλότερα από τα έξοδα τα οποία καλούνται τώρα να κάνουν υπό τη μορφή κυρώσεων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…