Ψάχνουν για Διευθυντή στο θερμό τηλεοπτικό Αύγουστο

@Δημοσιεύθηκε στο «OpenGov» η προκήρυξη του υπουργείου Πολιτισμού για την πλήρωση της θέσης του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, που έμεινε κενή μετά την παραίτηση του Γ. Γαμπρίτσου πριν από δύο εβδομάδες. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής και να έχουν εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών σε θέση σημαντικής ευθύνης και απαιτήσεων στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.
@Η πρόθεση των υπευθύνων του ΑΝΤ1 να "ρίξουν" στο νέο τους πρόγραμμα το πάλαι επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι "Deal" αναγκάζει τους συναδέλφους τους προγραμματιστές στο Mega να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να επαναφέρουν, με τη σειρά τους, στο δικό τους πρόγραμμα τον "Εκατομμυριούχο", που στο παρελθόν είχε μοιράσει ουκ ολίγα χρήματα στους συμμετέχοντες. Σε καιρούς κρίσης ο τζόγος είναι ό,τι χρειάζεται για την τιβούλα.
@Πιστό στη φιλοσοφία του προγράμματός του θα παραμείνει από το φθινόπωρο το MEGA με δύο όμως βασικές διαφορές, λόγω οικονομικής κρίσης: τη μείωση των ελληνικών σειρών και την παρουσίαση real life προγραμμάτων! Μοναδικές αλλαγές είναι η μείωση της ελληνικής παραγωγής και η είσοδος real life προγραμμάτων.
@Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της κωμικής σειράς του Mega "Πολυκατοικία" στην οποία αναμένονται νέες αφίξεις. Στην σειρά μπαίνει για ένα μόνο επεισόδιο ο Αλέξανδρος Παρθένης όπου και θα αναστατώσει την Πολυκατοικία. Άλλη μια νέα άφιξη θα είναι αυτή της τραγουδίστριας Τάμτα. Η Τάμτα θα εμφανιστεί στο πρώτο επεισόδιο και θα υποδυθεί τον εαυτό της, δηλαδή μια επιτυχημένη τραγουδίστρια.
@Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μπροστά στην αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της ιδιοκτησίας της εφημερίδας «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», η οποία εξακολουθεί να μην εξοφλεί τους μισθούς των εργαζόμενων δημοσιογράφων για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων που εργάζονται στην εφημερίδα.Η απεργία θα πραγματοποιηθεί από τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης 12 Αυγούστου 2010 έως τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής 13 Αυγούστου 2010...
@Το γεγονός ότι η ΕΡΤ πρέπει να δουλεύει (τουλάχιστον για την ώρα) μόνο με τους μόνιμους, κάνουν την δημόσια τηλεόραση να αλλάξει αρκετά πράγματα στα όσα θα βγάζει τις βραδιές του Τσάμπιονς Λιγκ, αρχής γενομένης απ’ τους πρώτους αγώνες για τα πλέι-οφ, οι οποίοι θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα. Η φετινή αρχή της ΝΕΤ στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, με την προβολή της εκπομπής, «Champions net"..
@Την ώρα που η προπαγάνδα κάποιων γειτόνων μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο, την στιγμή που κάποιοι «λατρεμένοι γείτονες μας» (σαν το σήριαλ του MEGA CHANNEL) έχουν αναγάγει τις Ραδιοσυχνότητες σε εργαλείο προώθησης πεποιθήσεων, αντιλήψεων και διεκδικήσεων, την ώρα που οι Ρ/Σ κάποιων όμορων Κρατών αποτελούν μέσα διείσδυσης, αν θέλετε μοχλοί άσκησης πίεσης στο μυαλό και την ψυχή (με τα ψέματα που μεταδίδουν) όλων των Ελλήνων που κατοικούν στις ακριτικές περιοχές μας, την ώρα που μεταδίδουν διάφορα πράγματα για την «δήθεν original Μακεδονία», την «Μεγάλη αδικημένη Αλβανία», την Μεγάλη Ευρωπαϊκή Τουρκία και πολλά άλλα, αξιοποιώντας την απεριόριστη ισχύ, την σύγχρονη τεχνολογία εκπομπής σήματος από διάφορα σημεία εκπομπής, οι Ελληνικές Ανεξάρτητες Αρχές ρίχνουν πρόστιμα στους ακρίτες - μπροστάρηδες Ελληνικούς Ρ/Σ!
@Πληθαίνουν πλέον ολοένα και περισσότερο οι φωνές που κάνουν λόγο για θερμό Αύγουστο στην «Ελευθεροτυπία». Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν αλλεπάλληλες συσκέψεις σε μια προσπάθεια να καταρτίσουν ένα αποτελεσματικό «σχέδιο δράσης», στην περίπτωση που οι υπάρχουσες πληροφορίες θα γίνουν και πράξεις, ενώ από την πλευρά της διοίκησης στο τραπέζι φέρεται να έχει πέσει και θέμα για αλλαγές σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου. Βαρόμετρο των όποιων εξελίξεων πάντως εκτιμάται ότι θα αποτελέσουν τα οικονομικά αποτελέσματα της εισηγμένης εταιρείας στο 6μηνο, τα οποία, όπως λέγεται, αποτυπώνουν έντονα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ευρύτερος χώρος των ΜΜΕ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου είχαν πυροδοτήσει εκ νέου έντονες συζητήσεις για το μέλλον της «Ελευθεροτυπίας».
@Μείωση πωλήσεων, τόσο σε επίπεδο μητρικής όσο και σε επίπεδο Ομίλου, αλλά και κέρδη -οριακά βέβαια σε επίπεδο Ομίλου- παρουσίασε στο πρώτο 6μηνο του έτους η εταιρεία Αττικές Εκδόσεις [ATPr.AT] , η μοναδική πλέον εισηγμένη εταιρεία, που δραστηριοποιείται στο χώρο του περιοδικού Τύπου στη χώρα μας. Συγκεκριμένα και όσον αφορά τη μητρική, οι πωλήσεις στο υπό εξέταση διάστημα, παρουσίασαν κάμψη 15,78%, αφού διαμορφώθηκαν σε 9,7 εκατ. ευρώ, έναντι 11,5 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…