Νέες σειρές για το ΔΝΤ αλλά και απολύσεις...

@Δεν τίθεται θέμα συρρίκνωσης της ΕΡΤ, υποστήριξε ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News». Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης του ανταποδοτικού τέλους που πληρώνουν οι πολίτες για την ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ.Όπως είπε, το ζητούμενο δεν είναι να κλείσουν κανάλια, αλλά α παράγει καλύτερο προϊόν σε χαμηλότερη τιμή. Για το ανταποδοτικό τέλος σημείωσε ότι η μείωσή του θα συνάδει με τη μείωση του κόστους λειτουργίας της ΕΡΤ.
@Ερχεται η νέα σειρά του Mega με πρωταγωνιστές νέα παιδιά που αγωνίζονται να ζήσουν με 592 ευρώ. Ο Λάμπρος Φιαφής, ο Γιάννης Λαπατάς, ο Δημήτρης Λακαλιάς, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς, ο Θοδωρής Αντωνιάδης και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παίζουν στο νέο σίριαλ. Στο σίριαλ όμως θα μπούν πολλοί guest. Ανάμεσα τους, οι Γεράσιμος Γεννατάς, Μέλπω Κωστή, Θέμης Μάνεσης, Σπύρος Παπαδόπουλος.Ποιο είναι όμως το στόρι; Αθήνα 2010: Το άγχος, οι εξαντλητικοί ρυθμοί και φυσικ ά το ΔΝΤ έχουν κάνει τη ζωή στη μεγαλούπολη δύσκολη υπόθεση.
@Τη σκυτάλη από τη Μαρία Χούκλη παίρνει ο Αντώνης Αλαφογιώργος στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα θα βρίσκεται εκείνος στο τιμόνι του δελτίου των εννιά, αντικαθιστώντας μόνο για λίγο καιρό την μόνιμη έως τώρα παρουσιάστρια, Μαρία Χούκλη.
@Με τις βουλευτικές Mercedes πήγαν σε ανθελληνικά πανηγύρια στην Προύσα οι Χατηζοσμάν και Μάντατζη. Είναι γνωστός ο αλυτρωτικός ρόλος που παίζουν οι σύλλογοι Τούρκων Δυτικής Θράκης που έχουν ιδρυθεί σε διάφορα μέρη, αλλά κυρίως στην Τουρκία.
Στα εντευκτήρια τους υπάρχει κολλημένη η σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης, και υπό τον μανδύα της διεκδίκησης μειονοτικών δικαιωμάτων ουσιαστικά επιδιώκουν το αυτό με την Άγκυρα.
@Βόλτα στις παραλίες της Πάρου κάνει με το σκάφος ο γνωστός παρουσιαστής Λάκης Λαζόπουλος!Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης επέλεξε να περάσει στην Πάρο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από μια κουραστική τηλεοπτική χρονιά. Ο γνωστός παρουσιαστής που έχει εξοχικό στο κυκλαδίτικο νησί, πήρε το σκάφος του και άρχισε τις βόλτες στις παραλίες.
@Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη Διοίκηση του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ για τις απολύσεις τεσσάρων δημοσιογράφων με το πρόσχημα «αναγκαίων περικοπών λόγω της πτώσης της διαφήμισης εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης»."Θεωρούμε ότι η ενέργεια αυτή αποτελεί σκληρή και άδικη πράξη. Πολύ δε περισσότερο, όταν στην περίπτωση των συγκεκριμένων συναδέλφων δεν ελήφθη υπόψη η προσφορά τους στους δυο σταθμούς, ενώ τα «κοινωνικά κριτήρια» που επικαλείται η εργοδοσία, λειτούργησαν επιλεκτικά έως και άδικα στην περίπτωση μητέρας βρέφους που απολύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό λίγο μετά τον τερματισμό της προστασίας της μητρότητας."
@Πληθαίνουν τα μέιλ που μου έχετε στείλει από ίντερνετ καφέ, σχετικά με τους τουρκικούς σταθμούς που σαρώνουν στο Αιγαίο. Λογικό. Και ότι στέλνετε μέιλ γι’ αυτό και το ότι σαρώνουν οι Τούρκοι. Στο Αιγαίο, το ΕΣΡ επιτρέπει μόνο 1.000 watt και εκπομπή σήματος μόνο από ένα σημείο, αλλιώς τα πρόστιμα πέφτουν βροχή. Από την άλλη, μαθαίνω ότι οι Τούρκοι παίζουν με... 5.000 watt! Οι δικοί μας στα νησιά ζητάνε προστασία εδώ και χρόνια, αλλά καμία πόρτα δεν ανοίγει. Το επιβεβαιώνει και το tetradio όπως κι εμείς το έχουμε γράψει πολλές φορές αλλά δυστυχώς όλοι κοιμούνται όωπς μας λένε οι κάτοικοι ακριτικών νησιών...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…