Ο εφιάλτης των εκλογικών δαπανών και η πτώση διαφημιστικών εσόδων...

@Ο Έκτορας Μποτρίνι απέδειξε τα δυο τελευταία χρόνια ότι για να κάνεις επιτυχία στην τηλεόραση δεν χρειάζεται να' σαι γνωστός αλλά να ξέρεις να πυροδοτήσεις την ατμόσφαιρα. Με την έντονη προσωπικότητα, τον αυθορμητισμό, τον τσαμπουκά και τις μαγειρικές του γνώσεις κατάφερε να κάνει τον "Εφιάλτη στην κουζίνα" talk of the town. Έτσι από τη νέα σεζόν εκτός του "Εφιάλτη" που κατά πάσα πιθανότητα θα πάει μέχρι Γενάρη, θα αναλάβει και το νέο ριάλιτι του Αlpha "Secret chef".
@Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα του ΣΔΟΕ επεκτείνεται τώρα και σε φαντασμαγορικές εκδηλώσεις με αστέρες της μουσικής σκηνής, τις οποίες διοργανώνουν φιλανθρωπικά και ευαγή ιδρύματα, έστω κι αν δεν ήταν παρόντες σε αυτές οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών.Πρώτη στη λίστα βρίσκεται η συναυλία που έδωσε ο Σάκης Ρουβάς στην Κόρινθο στα τέλη Ιουλίου, καθώς οι πληροφορίες που έχει συλλέξει το ΣΔΟΕ δείχνουν πολλές ομοιότητες και συμπτώσεις με τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν στη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στην Κεφαλλονιά.
@Ραγδαίες εξελίξεις υπήρξαν στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκας. Ολυμπιακός και Ξάνθη φαίνεται πως θα μπουν στην διαδικασία της κεντρικής διαχείρισης απ' το 2011-12. Με τη Nova να αποκτάει τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλου του Πρωταθλήματος.Ολυμπιακός και Ξάνθη είναι κάτι που το αποδέχονται και την όλη διαδικασία θα εξετάσει η ίδια η Σούπερ Λίγκα
@«Δύο εβδομάδες εκπομπών, δύο εβδομάδες διακοπών και μετά Τέλος με Ταυ κεφαλαίο». Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε χθες τους ακροατές του στο «Μελωδία 99,2» ο Οδυσσέας Ιωάννου. Κεραυνός εν αιθρία για πολύ κόσμο, αναμενόμενη εξέλιξη για κάποιους άλλους.
@Κάποιοι επιμένουν ότι οι μεταγραφές στην τηλεόραση ακόμα δεν ολοκληρώθηκαν. Το θέμα είναι ότι εδώ και καιρό τα χαμηλά μπάτζετ δεν ελκύουν και τοσους παρουσιαστές όπως παλιά. Ιδίως ανα αναλογιστούμε ότι ο δύσκολος χειμώνας που έρχεται θα φέρει μαζί του και μείωση διαφημιστικών εσόδων λόγω της υποκατανάλωσης οπότε οι επιχειρήσεις θα περικόψουν κονδύλια για διαφημιστικές δαπάνες. Μόνο που κάποιοι απλά θα επωφεληθούν να τα οικονομήσουν ή να κλείσουν πολιτικές συμφωνίες λόγω των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση όπου μπορει μεν να υφίσταται ο περιορισμός των εκλογικών δαπανών αλλά τα πακέτα κάτω απο το τραπέζει θα υπάρξουν. Να δείτε ότι θα έχουμε και κομμένους πολιτικούς απο κανάλια και μέσα αν δεν ρίξουν ζεστό χρήμα-με διαφημίσεις και παρουσιάσεις νόμιμα φυσικά- για να κινηθει η αγορά.
@Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των καναλιών για να αποκτήσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων που θα δώσουν οι ελληνικές ομάδες στα πλέι-οφ του Europa League. Θυμίζουμε ότι τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν την ερχόμενη Πέμπτη και ιδού τι αναφέρουν οι πληροφορίες…Σύμφωνα μ’ αυτές, λοιπόν, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εκτός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Το Φενέρμπαχτσέ-ΠΑΟΚ που αποτελεί τη ρεβάνς και το Νταντί-ΑΕΚ, το οποίο είναι το πρώτο παιχνίδι αναμένεται να κλείσουν σχετικά σύντομα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…