Επιστροφή της πρωινής ζώνης απο Σεπτέμβριο...

@“Ο Γιώργος Αυτιάς, με την καθημερινή του εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ, επιστρέφει στη μάχη της πρωινής ενημέρωσής από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στο ALTER. Από τις 06:00 έως τις 10:30 η εκπομπή θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ, αναδεικνύοντας τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Με 52 ανταποκριτές, στα σημαντικότερα κέντρα της χώρας, θα μεταφέρεται στο τηλεοπτικό κοινό ο σφυγμός της ελληνικής περιφέρειας. Αυτό άλλωστε είναι και το νέο στοίχημα του Γιώργου Αυτιά για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με το Δελτίο τύπου του Alter. Μετά βέβαια έχομυε το 'Εδώ και τώρα' που πραγματικα ειναι ότι καλύτερο στην πριωνή μας ενημέρωση απο ολη την Ελλάδα..
@Μετά την Ελλάδα και την Κύπρο, το "X-factor" θα αναζητήσει ταλέντα στη Νέα Υόρκη. Οι τέσσερις κριτές του τάλεντ σόου αναχωρούν οσονούπω για την Αμερική, προκειμένου να επιλέξουν υποψηφίους από τις δύο οντισιόν που θα πραγματοποιηθούν στο Μανχάταν στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου.
@Είναι αδιανόητο να βλέπεις στον δέκτη σου κάποια από τις ελληνικές σειρές και να μην απορείς για το επίπεδο αυτών που τις επέλεξαν ως κατάλληλες, για να αποτελέσουν το υλικό του προγράμματος μιας ευρωπαϊκής χώρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι, αν προσπαθήσεις να δεις αυτές τις παραγωγές ως αντικείμενο κριτικής στις λεπτομέρειές τους, δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις. Οι ερμηνείες των ηθοποιών κάκιστες, η σκηνοθεσία άθλια, το σενάριο φθάνει στα όρια του γελοίου, ενώ, από σκηνογραφική και ενδυματολογική πλευρά, δεν υπάρχουν όρια στην κακογουστιά..
@Tη Δευτέρα θα συζητηθεί ποιος θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του Big Brother. Ο Αντρέας Μικρούτσικος φαίνεται να είναι θετικός, σε αντίθεση με την Ελένη Μενεγάκη που αρνείται να αναλάβει το ριάλιτι και ψάχνει κάποια άλλη βραδινή εκπομπή.Ως παλιά καραβάνα στις ίντριγκες, ο Μικρούτσικος αυτοπροτάθηκε, από ότι ακούγεται, για να αναλάβει το reality. Βέβαια, δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση , αν και το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι, σε αντίθεση με την Ελένη Μενεγάκη που δέχτηκε μεν την πρόταση αλλά είναι τελείως αρνητική στο ενδεχόμενο.
@Ένα "Tσαντίρι" super διαφορετικό από τα άλλα ετοιμάζει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Λάκης Λαζόπουλος. Αν και το βασικό συστατικό του θα εξακολουθήσει να είναι η σάτιρα, οι πληροφορίες τον θέλουν να στηρίζει το concept της εκπομπής του στους εκλεκτούς καλεσμένους του.Όπως ακούγεται μάλιστα, ο Λαζόπουλος σκέφτεται να ετοιμάσει μικρούς ρόλους για όσους τον τιμήσουν στο «Αλ τσαντίρι νιουζ», μέσα από τους οποίους οι προσκεκλημένοι του θα εκφράζουν και την προσωπική τους άποψη για τα τεκταινόμενα.Ήδη έχει προσεγγίσει τον Γιάννη Πάριο και της Χάρις Αλεξίου οι οποίοι βρήκαν ενδιαφέρουσα την πρόταση του Λαζόπουλου να διαδραματίσουν από ένα μικρό ρολάκι στην εκπομπή.
@Παρότι όπως ορίζουν οι Νομοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί υποχρεούνται μόνο στην υπογραφή σύμβασης και την καταβολή μέρους των κερδών για τα πνευματικά δικαιώματα (προς την ΑΕΠΙ) υπάρχουν και άλλοι που θέλουν μέλι στη πίτα. Εκτός από τα πνευματικά δικαιώματα λένε ότι υπάρχουν και τα συγγενικά δικαιώματα, που εκπροσωπούν παραγωγούς ήχου, μουσικούς, εκτελεστές και ερμηνευτές. Ως ίσως μοναδικό ελληνικό φαινόμενο, τα συγγενικά δικαιώματα τα εκμεταλλεύονται διαφορετικοί οργανισμοί, που δεν συνεργάζονται με την ΑΕΠΙ. Η ακόλουθη ανακοίνωση αναφέρεται σε πρόσφατη σύμβαση που προέβησαν οι 3 φορείς συλλογικής διαχείρησης με την ΠΕΙΡΑΣ, την Περιφερειακή Ένωση Ραδιοφωνικών Σταθμών. Οι τρεις φορείς μάλιστα, ως μία κίνηση έξυπνου μάρκετινγκ, προαναγγέλουν «εκπτώσεις» για όσους σπεύσουν να καταβάλλουν το απαιτούμενο ποσό άμεσα. Ομως οι οργανισμοί αυτοί ΠΟΤΕ δεν δημοσιοποιούν το ρεπορτόριό τους το οποίο είναι ελάχιστον, μάλιστα έχει ενοχληθεί η ΑΕΠΙ που ζητά να μιλούν οι σταθμοί με το νομικό τους τμήμα για πλήρη ενημέρωση.
@Δύο τηλεοπτικοί και δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί της Ξάνθης υπέστηκαν σχεδόν ολική καταστροφή από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία στο δεύτερο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης όπου στεγάζονται, ενώ από τύχη και μόνο γλίτωσαν τα γραφεία της εφημερίδας «Αδέσμευτη» τα οποία βρίσκονται σε άλλον όροφο του κτιρίου.Όπως όλα δείχνουν, η φωτιά ξεκίνησε από τα στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού «Life FM 92,1» που ανήκει στην Θρακική Θεατρική Σκηνή, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς. Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού «Εγνατία 99,3», αλλά και σε αυτές των τηλεοπτικών καναλιών «Xanthi» και «Egnatia» που συστεγάζονται στον ίδιο όροφο.
@ Τι μαγειρεύει το Star για τη νέα σεζόν; Ο σταθμός με ανακοίνωσή του μας ενημερώνει για τα σχέδια του από Σεπτέμβρη.Το κανάλι υποδέχτηκε βέβαια την Τατιάνα Στεφανίδου ενώ φυσικά παραμένουν στα πόστα τους οι: Ελεονώρα Μελέτη, Χριστίνα Λαμπίρη, Φώτη Σεργουλόπουλου, Μαρία Μπακοδήμου, Μαρία Σταματέρη, Ντίνα Νικολάου, Θανάσης Πάτρας. Επιπλέον ο Αιμίλιος Λιάτσος συνεχίζει στο καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ο Θοδωρής Δρακάκης στο μεσημεριανό. Βέβαια η συνταγή είναι μια απο τα ίδια οπότε δεν θα δούμε και μεγάλες διαφορές αφού οι εποχές είναι πραγματικά δύσκολες για την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…