Ολοι ψάχνουν την...ενημέρωση απο την Δευτέρα!

@Στην αναδιαμόρφωση του μέγιστου αριθμού των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου που θα προσληφθούν στην ΕΡΤ αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης.Το αρχικό αίτημα έκανε λόγο για 804 προσλήψεις, συνολικού κόστους 32 εκατομμυρίων ευρώ ενώ το νέο αίτημα που θα σταλεί στα όργανα για την έκδοση της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου, αφορά την πρόσληψη μέχρι 700 συμβασιούχων, το κόστος για την πρόσληψη των οποίων θα ανέλθει έως και τα 27 εκατ. ευρώ.
@Η σειρά που λάτρεψαν εκατομμύρια τηλεθεατές στην Τουρκία, έρχεται στον ΑΝΤ1. Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, το «Kismet» τεσσάρων ανθρώπων θα ξετυλίγεται καθημερινά στις 5 το απόγευμα και θα μας παρασύρει σ’ έναν κόσμο γεμάτο ανθρώπινα πάθη. Βασισμένο σε μία πολυδιαβασμένη νουβέλα του κορυφαίου Τούρκου συγγραφέα Resat Nuri Güntekin, το «Kismet» είναι μια προσεγμένη παραγωγή με γοητευτικούς χαρακτήρες, ειδυλλιακές εικόνες και συγκλονιστική πλοκή γεμάτη ανατροπές. Μας έπρηξαν όμως με τα Τούρκικα που ειναι και χαμηλού κόστους και μάλλον απο τα Μεξικάνικα τώρα το γυρίσαμε στο γειτονικό κινηματογράφο. Λες και είμαστε τόσο ξεφτίλα πλέον...
@Την Δευτέρα επιστρέφουν στην tv οι περισσότεροι παρουσιαστές των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών –πλην της Πόπης Τσαπανίδου, που ξεκίνησε την εκπομπή μια εβδομάδα νωρίτερα και του Γιώργου Παπαδάκη, που θα επιστρέψει στις 20 Σεπτεμβρίου.
Το Mega δεν σταμάτησε την ενημέρωση την θερινή περίοδο, όπου την θέση των Γιώργου Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη πήραν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Δημήτρης Τάκης, καθώς και ο Σκάι, όπου οι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου, έφυγαν εναλλάξ. Αντιθέτως, στο Alter στην θέση του «Καλημέρα σας» έπαιζαν εκπομπές μαγειρικής. Έτσι, λοιπόν, στις 30 Αυγούστου ξαναπαίρνουν την σκυτάλη οι Καμπουράκης – Οικονομέας, ενώ επιστρέφει και ο Γιώργος Αυτιάς, που «αποχαιρέτισε» τελευταίος τους τηλεθεατές του την προηγούμενη σεζόν
@Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, άρχισε ο διάλογος για τον νέο Χάρτη Συχνοτήτων -που θα αποτελέσει τη βάση για την “τακτοποίηση” των ραδιοφωνικών σταθμών σε ολόκληρη την Ελλάδα- μεταξύ της Περιφερειακής Ένωσης Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών και του υπουργείου Υποδομών.
@Λίγο πριν τα μέσα του Σεπτεμβρίου ξεκινούν στον ALPHA οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές καθώς τη Δευτέρα 13 του μηνός κάνουν πρεμιέρα το ''Πάνω στην ώρα'', το ''Κους-κους το μεσημέρι'' αλλά και το ''Δέστε τους''. Ανανεωμένα, με καινούρια θέματα και διάθεση, τα προγράμματα υπόσχονται ώρες τηλεοπτικής διασκέδασης σε συνδυασμό με ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει γύρω μας, σοβαρό ή αστείο.
@Η πρόκριση και των τριών ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Europa League, εκτός των άλλων, δημιούργησε αίσθημα απόλυτης ικανοποίησης στον ΑΝΤ1. Για την ακρίβεια, πανηγυρίζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου... Το κανάλι του Αμαρουσίου που έχει τις δύο πρώτες επιλογές μεταδόσεων (τα υπόλοιπα τα δείχνει η Nova), θα δείχνει δύο αγώνες ελληνικών ομάδων κάθε αγωνιστική. Και πιθανότατα αυτοί θα είναι, τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…