Τα sport στην TV και παρών η...Ελληνοφρένεια

@Αντίστροφη μέτρηση για τον «Μεγάλο Αδελφό» του ALPHA! Το φθινόπωρο θα βγει στους δέκτες μας η ανανεωμένη εκδοχή του “Big Brother” που δεν θα θυμίζει σε πολλά το παλιό ριάλιτι που βλέπαμε στον ΑΝΤ1. Τώρα πια τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα χρήματα είναι λίγα και οι παίκτες πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους εάν θέλουν να αποκτήσουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.
@Την κατάσταση στα χέρια της παίρνει η Μάνια Τεγοπούλου, καθώς μετά την απόλυση του διευθυντή σύνταξης Σήφη Πολυμίλη, εκτός της εφημερίδας βρέθηκε και ο μέχρι χθες εκδότης Θανάσης Τεγόπουλος. Πλέον, ως εκδότης της εφημερίδας, στην θέση του θείου της, αναγράφεται η ίδια η Μάνια Τεγοπούλου. Κολύμπι στα βαθιά μετά απο πολύ καιρό..
@Σχέδιο νόμου του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού , κατατέθηκε σήμερα Τρίτη στη Βουλή.Στο σχέδιο νόμου προβλέπεται διαχωρισμός των προσώπων του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου , τον τελευταίο να αποτελεί πλέον το κορυφαίο εκτελεστικό όργανο της ΕΡΤ.Το Διοικητικό συμβούλιο της Εταιρίας συνεχίζει να είναι το ανώτατο όργανο, ενώ εφεξής οι οικονομικές αποδοχές του διευθύνοντος συμβούλου και των γενικών διευθυντών θα καθορίζονται με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Πολιτισμού.
@Ραγδαίες εξελίξεις υπήρξαν στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκας. Ολυμπιακός και Ξάνθη φαίνεται πως θα μπουν στην διαδικασία της κεντρικής διαχείρισης απ' το 2011-12. Με τη Nova να αποκτάει τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλου του Πρωταθλήματος.
@Η εταιρία MSG ενόψει της έναρξης της μετάδοσης των ιπποδρομιών του ΟΔΙΕ στον ελληνικό δορυφόρο HELLASAT προσφέρει την αντικατάσταση του υπάρχοντος κατόπτρου που διαθέτουν τα πρακτορεία του ΟΔΙΕ με το κάτοπτρο WAVE FRONTIER T55 για λήψηι των δορυφόρων HELLASAT– HOTBIRD με ένα κάτοπτρο. Η τιμή του πακέτου είναι στα 100 ευρώ και περιλαμβάνει το κάτοπτρο Τ55 1 LNBκαι ένα disecq 1x2 και 135 ευρώ με την τοποθέτηση του στην περιοχή της Αθήνας..
@Ξεκίνησε ο διάλογος για το νέο Χάρτη Συχνοτήτων, που θα αποτελέσει τη βάση για την «τακτοποίηση» των ραδιοφωνικών σταθμών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πρόκειται για τη μελέτη την οποία είχε εκπονήσει το 2008 το επιτελείο του Καθηγητή Χρ. Καψάλη από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, αμέσως μετά την ψήφιση του «νόμου Ρουσόπουλου». Ο Χάρτης Συχνοτήτων είχε τότε τύχει ευρείας συζήτησης, έμεινε όμως έκτοτε στο συρτάρι των εκάστοτε υπουργών, περιμένοντας την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που απαιτείται για να τεθεί σε ισχύ και να αρχίσουν να δίνονται οι νέες ραδιοφωνικές άδειες βάσει αυτού.
@Eπιστρέφει στην μικρή οθόνη την 1η Σεπτεμβρίου η "Ελληνοφρένεια". Δοσμένοι ψυχή τε και σώματι στην προσπάθεια να βρεθεί ο Τέταρτος δρόμος προς τον σοσιαλισμό, τα μέλη της Ελληνοφρένειας επιστρέφουν από τις ολιγοήμερες διακοπές τους και ξεκινούν τις εκπομπές. Κάθε μέρα στις 20:45 η τηλεόραση του ΣΚΑΙ γεμίζει από δράση, αγωνία, πάθος, συγκίνηση και άλλες ωραίες και ενδιαφέρουσες λέξεις...
@Φαίνεται να υπάρχει...παρασκήνιο σχετικά με τον δεύτερο κύκλο του Next top model.Όπως αναφέρει το gossip-tv, παρά τα όσα ακούγονται, μέχρι σήμερα δεν έχει κινηθεί τίποτα. Πληροφορίες που ήθελαν την παραγωγή να "μετακομίζει" στη Μύκονο για γυρίσματα έχουν "παγώσει" λόγω του απαγορευτικού κόστους! Γεγονός είναι ότι ακόμα δεν έχει καν οριστεί το πού θα γίνουν οι πρώτες οντισιόν.
@Αντε παει και το καλοκαιρι οποτε ακουστε λίγο ραδιόφωνο απο το διαδίκτυο....

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…