High definition... και τηλεοπτική ξεφτίλα το χειμώνα;

@Από το κανάλι novasports HD, ο αγώνας Ελλάδα – Αμερική. Σε λίγες μέρες θα γίνει η πρώτη High Definition μετάδοση στη χώρα μας και συγκριμένα ο αγώνας «NOVA DREAM GAME», μεταξύ των εθνικών ομάδων Μπάσκετ της Ελλάδας και της Αμερικής. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι novasports HD, την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010 στις 19:00.
@Έρχεται το ελληνικό Nickelodeon! Το νέο κανάλι για παιδιά και μαζί του οι αγαπημένοι σου φίλοι! Από τις 3 Σεπτεμβρίου όλοι, μικροί και μεγάλοι, μπορείτε να βλέπετε αγαπημένα κινούμενα σχέδια και νεανικές σειρές κάθε μέρα, όλη μέρα! Ο Μπομπ Σφουγγαράκης, η Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια, ο Ντιέγκο, οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης, η iCarly, οι Drake & Josh και πολλοί ακόμα βρίσκουν το σπίτι τους στο Nickelodeon (πρώην Local TV) . Το νέο κανάλι θα εκπέμπει από τις 3 Σεπτεμβρίου 2010 στην περιοχή της Αττικής, από την αναλογική συχνότητα 35 UHF (από Υμηττό) και ψηφιακά από το δίαυλο συχνοτήτων 54 UHF (από Αίγινα) με δικτυακή υποστήριξη...
@Τα αφεντικά των εφημερίδων και ειδικά των μεγάλων "μαγαζιών" επέστρεψαν στα γραφεία τους νωρίτερα από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια. Κάτι η φετινή ΔΕΘ που γίνεται πολύ νωρίς, κάτι οι εκλογές αλλά κυρίως ο σχεδιασμός για την επερχόμενη σεζόν υποχρέωσαν φέτος τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ αντί να εξαφανιστούν για 1-2 μήνες ως συνήθιζαν σε εγχώριους και ξένους προορισμούς να βρίσκονται συνεχώς στις επάλξεις σχεδόν όλο το καλοκαίρι για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στις επιχειρήσεις τους αλλά και για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους...
@Στη Μύκονο θα ακούσουν την ετυμηγορία των τριών κριτών τα επίδοξα μοντέλα του ριάλιτι του ΑΝΤ1.. Πιο συγκεκριμένα η διαδικασία του bootcamp για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι, από την οποία θα επιλεγούν οι 20 από τις 35 υποψήφιες θα πραγματοποιηθεί στο νησί των Ανέμων από τις 6 έως τις 9 Σεπτεμβρίου σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα στον Ορνό. Τα υποψήφια μοντέλα σύμφωνα με πληροφορίες του medianiouz, θα πάνε στη Μύκονο με πολυτελές σκάφος και θα γίνουν εντυπωσιακές λήψεις από το ταξίδι τους με κάμερα από ελικόπτερο.
@Δεν θα αναλάβει η Έλλη Στάη την παρουσίαση του κεντρικου δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ. Η δημοσιογράφος απάντησε αρνητικά στη πρόταση των υπεύθυνων του καναλιού και τώρα συζητάει αποκλειστικά για την παρουσίαση εβδομαδιαίας πολιτικής εκπομπής με το Κρατικό κανάλι. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.
@Στα χέρια της ομάδας του Γιώργου Παπακωνσταντίνου βρίσκεται το σχέδιο για την προκήρυξη των θέσεων των συμβασιούχων στην ΕΡΤ. Η διοίκηση της Αγίας Παρασκευή , αισιοδοξεί πως ως το τέλος της εβδομάδας θα υπογραφεί η σχετική πράξη του υπουργικού συμβουλίου και θα δημοσιευτούν οι προκηρύξεις. Στόχος είναι ως τα μέσα Σεπτεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί η διαδικασία για τις περίπου 800 θέσεις εργανωμένων, ενώ το τελευταίο χρονικό ορόσημο είναι οι αρχές του Οκτωβρίου , οπότε και θα «τρέχει» το πλήρες πρόγραμμα της κρατικής ραδιοτηλεόρασης...
@Επιστρέφουν και καταστρώνουν σχέδια για την νέα τηλεοπτική σεζόν οι περισσότεροι παρουσιαστές.Η νέα τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει και αναμένεται να δοθεί πραγματική μάχη. Η Ελένη Μενεγάκη που είδε την σεζόν που φεύγει να έχει πέσει από τον θρόνο της, τα αλλάζει όλα. Η Ελένη Μενεγάκη μετά τα ψώνια των τελευταίων ημερών από αύριο πιάνει δουλειά για το πρωινό που θα παρουσιάσει φέτος..
@**«Πάγωσε» η συνεργασία Channel 9 – SBC. Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο , το οικονομικό κανάλι θα ξεκινούσε να μεταδίδει το πρόγραμμα του, από τη συχνότητα του Channel 9 . Όμως φαίνεται πως στον όμιλο Κοντομηνά επικράτησαν δεύτερες σκέψεις για την αξιοποίηση του Channel 9 και προς το παρόν η συνεργασία δεν ξεκίνησε.
@Σάκης Ρουβάς επί… δύο αναμένεται στο Μαρούσι καθώς εκτός από την παρουσίαση του X-Factor 3, οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν προτείνει στον τραγουδιστή να πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται μετά το τραγούδι, τον κινηματογράφο και την σχεδίαση ρούχων να δούμε τον Σάκη Ρουβά και σε σήριαλ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…