Η σάτυρα επιστρέφει και οι καμπάνιες ακολουθούν..

@Πανέτοιμος για την έναρξη ενός ακόμη τηλεοπτικού κύκλου του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» είναι ο Λάκης Λαζόπουλος, που, όπως έχει προγραμματιστεί, θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στον Alpha. Ο παρουσιαστής θα σατιρίσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλα τα κακώς κείμενα που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα, με κυρίαρχο τις εξελίξεις αναφορικά με την κρίση και την δεινή οικονομική κατάσταση που βιώνουμε, ενώ σε αυτές τις πρώτες εκπομπές του θα ασχοληθεί πολύ με το παρασκήνιο των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών του 2010. Εν αναμονή των απολαυστικών εκπομπών...
@Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συμπαρίσταται στον αγώνα των συναδέλφων της ΕΤΙΤΑ για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την ανάκληση των απολύσεων των συναδέλφων τεχνικών από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1. Οι απολύσεις αυτές εντείνουν το κλίμα ανησυχίας που υπάρχει μεταξύ των εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό από την εξαγγελθείσα περιστολή δαπανών και θεωρείται από τους εργαζόμενους ως προοίμιο κι άλλων απολύσεων.
@Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου ξεκινά η 1η Καμπάνια του FLASH 96 για τη νέα σχολική χρονιά.
Πώς μπορούν οι γονείς να κάνουν οικονομία στα σχολικά είδη, πώς θα εξοικονομήσουν χρήματα για τα δίδακτρα των φροντιστηρίων, πόσα πρέπει να πληρώσουν στους παιδικούς σταθμούς. Ο Flash 96 και η Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας δίνουν στους γονείς τις επιλογές που έχουν ανάγκη. Ιδιοκτήτες φροντιστηρίων, παιδικών σταθμών και επιχειρήσεων με σχολικά είδη, θα καταθέτουν τις προσφορές τους στο www.flash.gr.
Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου αρχίζει η 2η Καμπάνια του Flash 96 για την εργασία.
Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, καταστημάτων και εταιρειών που προσφέρουν εργασία, θα στέλνουν την αγγελία τους στο www.flash.gr.
@Γράψαμε μεσοβδόμαδα για τον Σεπτέμβριο «φωτιά» της ΕΡΤ. Ειδικά, όμως, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τη δημόσια τηλεόραση που πρέπει να χωρέσει πέραν των δύο… καρπουζιών στην ίδια μασχάλη. Πολλές αθλητικές μεταδόσεις και, βέβαια, τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στριμώχτηκαν στο πρόγραμμα ΕΤ1 και ΝΕΤ, την στιγμή που το πρόβλημα με τους συμβασιούχους εξακολουθεί να υφίσταται, κάτι που αφορά και τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς, αλλά και τα συνεργεία…
@Νέες κινήσεις, επί του παρόντος δομικού χαρακτήρα, φημολογείται ότι ετοιμάζονται στη Μιχαλακοπούλου, με στόχο την αναστροφή της πορείας που εμφάνισε ο ΔΟΛ στο εξάμηνο. Στο πλαίσιο αυτό και με το βλέμμα προφανώς στραμμένο στο μέλλον, προωθείται η δημιουργία μιας και μόνο αίθουσας σύνταξης, για την εξυπηρέτηση του συνόλου των διαφορετικών ηλεκτρονικών εκδόσεων που διαθέτει η εταιρεία.
@Σταθεροποιούνται, ελλείψει και άλλης συμφωνίας σε ό,τι αφορά τη ΝΕΤ ειδικότερα, στα δελτία ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, οι υφιστάμενοι παρουσιαστές (Γ. Αλαφογιώργος και Π. Δούκας). Στα δελτία ειδήσεων φαίνεται να μένει και η Ρ. Μπιζόγλη, της οποίας τη θέση στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, δίπλα στον Κ. Αρβανίτη, κρατά σταθερά η Μ. Κατσίμη.
@Πριν από την έναρξη της ΔΕΘ καλείται το υπουργείο Πολιτισμού να ανακοινώσει, τη νέα σύνθεση της διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3 . Ακολουθεί το κείμενο που δημοσιεύσαμε χθες στην έντυπη έκδοση του “Π”. Το όνομα της συγγραφέας Σοφίας Νικολαϊδου ακούγεται πλέον για την προεδρία της διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3. Η κυβέρνηση δείχνει να έχει εμμονή με τους συγγραφείς , αν αναλογιστούμε την προηγούμενη πρόταση για το Γιώργο Σκαμπαρδώνης
@Πέφτει η διαφήμιση σύμφωνα με το 'Παρόν της Κυριακής', ζημιώνονται οι σταθμοί και απολύουν. Η διαφήμιση στην τηλεόραση σημειώνει επίσημα στο εξάμηνο μείωση κατά 4,5%, χωρίς μάλιστα να την έχει επιβαρύνει ο ειδικός φόρος τηλεόρασης (20%), η εφαρμογή του οποίου μετατέθηκε από τον Γ. Παπακωνσταντίνου για την 1η Οκτωβρίου. Η τηλεοπτική διαφημιστική δαπάνη μειώθηκε στα 337.007.000 ευρώ από 352.997.000 ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2009. Οι ελπίδες των σταθμών μεταφέρονται στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, αν και όπως σημειώνει το Mega στην εξαμηνιαία έκθεσή του για την πορεία της εταιρείας, «οι προοπτικές για το 2010 διαγράφονται δυσμενείς, χωρίς να είναι δυνατή η εκτίμηση της ετήσιας διαφημιστικής συρρίκνωσης».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…