Πρεμιέρες με λίγες νέες εκπομπές και προβλήματα στο ΑΠΕ

@Βαρεθήκατε από τις συνεχείς επαναλήψεις στην τηλεόραση; Υπομονή, και από την ερχόμενη Δευτέρα πολλές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των καναλιών, λοιπόν, από τη Δευτέρα 13/9 αρχίζουν το «Πάνω στην ώρα», το «Κους κους το μεσημέρι» και το «Δέστε τους» στον Alpha. Ανανεωμένα με νέα πρόσωπα, θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Στον ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει να προβάλλεται η καθημερινή σειρά τουρκικής παραγωγής «Kismet», που θα μεταδίδεται στις 17.00. Θέση... μάχης θα πάρουν και οι περισσότερες εκπομπές του Star: η «Πρωινή Μελέτη», οι «Νηστικοί πράκτορες» και το «Super Star» θα κάνουν την πρεμιέρα τους την ερχόμενη Δευτέρα, με εξαίρεση την Τατιάνα Στεφανίδου και το «Αξίζει να το δεις», που θα ξεκινήσει λίγο αργότερα. Στο Alter, ως γνωστόν, οι περισσότερες εκπομπές ξεκίνησαν ήδη από χθες. Μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθούν και τα νούμερα τηλεθέασης όταν πλέον θα έχει συγκροτηθεί ολόκληρο το νέο πρόγραμμα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.
@Βαρεθήκατε από τις συνεχείς επαναλήψεις στην τηλεόραση; Υπομονή, και από την ερχόμενη Δευτέρα πολλές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των καναλιών, λοιπόν, από τη Δευτέρα 13/9 αρχίζουν το «Πάνω στην ώρα», το «Κους κους το μεσημέρι» και το «Δέστε τους» στον Alpha. Ανανεωμένα με νέα πρόσωπα, θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Στον ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει να προβάλλεται η καθημερινή σειρά τουρκικής παραγωγής «Kismet» (φωτό), που θα μεταδίδεται στις 17.00. Θέση... μάχης θα πάρουν και οι περισσότερες εκπομπές του Star: η «Πρωινή Μελέτη», οι «Νηστικοί πράκτορες» και το «Super Star» θα κάνουν την πρεμιέρα τους την ερχόμενη Δευτέρα, με εξαίρεση την Τατιάνα Στεφανίδου και το «Αξίζει να το δεις», που θα ξεκινήσει λίγο αργότερα. Στο Alter, ως γνωστόν, οι περισσότερες εκπομπές ξεκίνησαν ήδη από χθες. Μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθούν και τα νούμερα τηλεθέασης όταν πλέον θα έχει συγκροτηθεί ολόκληρο το νέο πρόγραμμα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.
@Αδιευκρίνιστο εξακολουθεί να παραμένει το εύρος των καθηκόντων του νέου αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού αρμόδιου για θέματα ΜΜΕ – και ίσως όχι μόνο – ωστόσο εξαιρετικά έμπειρου από το παρελθόν περί τα Μέσα, Τηλέμαχου Χυτήρη. Χθες παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στον Γιώργο Παπανδρέου σχετικά με το αν θα παραμείνει η Γ.Γ. Αθλητισμού και ο ΟΠΑΠ στο υπουργείο Πολιτισμού...
@Σε 4ωρη στάση εργασίας προχώρησαν σήμεραοι τεχνικοί στον ΑΝΤ1. Εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «O τηλεοπτικός σταθμός ΑNT1 στην προσπάθειά του να μειώσει το εργατικό δυναμικό του προχωράει σε συμβάσεις με εταιρείες παραγωγής και εξωτερικούς συνεργάτες ώστε να αναλάβουν αυτοί το πρόγραμμα του σταθμού. Σκοπός του ΑΝΤ1 είναι η μείωση του μόνιμου προσωπικού του στο ελάχιστο..."
@Η ανανέωση της συμφωνίας Nova – Euroleague για την τετραετία 2010- 2014, δίνει στη Nova τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων και του final four του Euroleague Basketball, για την Ελλάδα και την Κύπρο. Με τη νέα συμφωνία Nova – Euroleague, η κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ των συλλόγων της Ευρώπης, η Ευρωλίγκα, θα αποτελέσει ένα δυναμικό τμήμα του προγράμματος των καναλιών novasports και novasports HD...
@Οδηγία που προστατεύει τον τηλεθεατή-καταναλωτή αλλά και τους ανηλίκους καλείται να υιοθετήσει η κυβέρνηση, μετά και το πράσινο φως που έδωσε με γνωμοδότησή του το Συμβούλιο της Επικρατείας, κρίνοντας νόμιμο το σχέδιο προεδρικού διατάγματος με το οποίο εναρμονίζεται η ελληνική ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία με τις διατάξεις της οδηγίας 2010/13/ΕΕ του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.
@Με γρήγορες κινήσεις έκλεισε συμφωνία ανανέωσης συνεργασίας η κεντρική δημοσιογραφική ομάδα του Mega, με το μεγάλο κανάλι, σε μια περίοδο δύσκολη για τη μικρή οθόνη και αυτό παρά το ότι το δελτίο του καναλιού της οδού Μεσογείων είναι το πιο επιτυχημένο, τουλάχιστον όσον αφορά την τηλεθέαση. Ειδικότερα η Ολγα Τρέμη, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Παύλος Τσίμας και ο Γιώργος Οικονομέας ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ όπως ακούγεται σύντομα θα κλείσουν και όποιοι άλλοι -λιγότερο προβεβλημένοι- έχουν εκκρεμότητα συμβολαίου.
@Προβλήματα ακούγεται ότι υπάρχουν στον ορίζοντα για το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα οποία βεβαίως οι αρμόδιοι έχουν ήδη επισημάνει τονίζοντας ότι υπάρχει ανάγκη εξορθολογισμού στη λειτουργία του. Υπενθυμίζεται ότι επί σειρά μηνών το ΑΠΕ-ΜΠΕ ήταν χωρίς γενικό διευθυντή, αφού η τοποθέτηση του Ηλία Μάτσικα στη θέση αυτή έγινε στα μέσα Ιουλίου.
@Φουριόζα επέστρεψε η «Ελληνοφρένεια» στις οθόνες μας εδώ και λίγες μέρες. Είναι και η μόνη σατυρική εκπομπή που βρίσκεται στον αέρα αυτές τις μέρες, της ήρθε κουτί και ο ανασχηματισμός, οπότε «έγραψε» πάλι.Από τις κορυφαίες στιγμές του επεισοδίου της Τρίτης, εξολοκλήρου αφιερωμένου στον ανασχηματισμό, ήταν η αναφορά στην Κατερίνα Μπατζελή, την «μόνη ανίκανη στην κυβέρνηση», όπως σχολίασε η εκπομπή με το σούπερ της.
@Οδηγία προς τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής, περιφερειακής και τοπικής εμβέλειας, όσον αφορά την τήρηση των διατάξεων του νόμου 3870/10 πρόκειται να εκδώσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Ειδικότερα, το άρθρο 6 του συγκεκριμένου νόμου απαγορεύει στους επικεφαλής των συνδυασμών, τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, καθώς και στους υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους κατά την προεκλογική περίοδο -που ουσιαστικά αρχίζει από σήμερα- να εμφανίζονται πάνω από δύο φορές σε ραδιοφωνικούς ή τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας και πάνω από μία ώρα σε ραδιοφωνικούς ή τηλεοπτικούς σταθμούς τοπικής ή περιφερειακής εμβέλειας....

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…