Απεργίες και παραπληροφόρηση στην ημερήσια διάταξη...

@Λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων απο χθές Παρασκευή παρέλυσε το προγραμμα...!
Από τις πέντε το πρωί, και για 24 ώρες, οι εργαζόμενοι στο Alter απεργούν. Χθες τελικά δεν μεταδόθηκαν ζωντανά ούτε ψυχαγωγικές αλλά ούτε και ενημερωτικές εκπομπές, ενώ απόψε δεν βγήκε ούτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Οι εργαζόμενοι του σταθμού διαμαρτύρονται με αυτό τον τρόπο για την καθυστέρηση των πληρωμών.
@Λίγους μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega για την επόμενη κίνησή του, μια βραδινή εκπομπή. Σύμφωνα με το «7 Μέρες Tv» η εκπομπή αυτή αποτελεί διακαή πόθο για τον παρουσιαστή. Πρόκειται για ένα βραδινό talk show με καλεσμένους που θα κάνουν αποκαλύψεις και εκμυστηρεύσεις.
@Σε... πινελιές ανανέωσης του προγράμματός της προχωρά η ΕΤ3. Εξασφάλισε για τους τηλεθεατές της νέα ντοκιμαντέρ πρώτης προβολής για όλα τα γούστα, ανανεωμένο πακέτο κινηματογραφικών ταινιών, αλλά και μια καθημερινή εκπομπή μαγειρικής.Η αρχή θα γίνει απόψε (00.30) με την πρώτη προβολή του ωριαίου ντοκιμαντέρ «Ο απαγωγέας μου», το οποίο περιγράφει τη συγκλονιστική ιστορία που αφορά έναν απαγωγέα και το θύμα του. Πρωταγωνιστής της ξένης παραγωγής είναι ο Μαρκ Χέντερσον, ο οποίος το 2003 έπεσε, μαζί με άλλα έξι άτομα, θύμα απαγωγής στη ζούγκλα της Κολομβίας από συμμορία οπλισμένων ανταρτών, οι οποίοι τους κράτησαν αιχμαλώτους για 101 ημέρες.
@Χαμός έγινε την Παρασκευή (11/2) έξω από το Mega, καθώς, γύρω στη μία το μεσημέρι, περίπου 300 διαδηλωτές (μάλλον απεργοί της ΕΘΕΛ) συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του σταθμού στη Μεσογείων και φώναζαν συνθήματα εναντίον των γνωστών μεγαλοδημοσιογράφων, οι οποίοι κάθε βράδυ προπαγανδίζουν από το δελτίο ειδήσεων υπέρ της κυβέρνησης και εναντίον των εργαζομένων. «Πρετεντέρη και Καψή δεν τα φάγαμε μαζί», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους πολίτες, οι οποίοι με αυτό τον τρόπο εξίσωσαν ουσιαστικά τους «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους του Mega με τον Θεόδωρο Πάγκαλο! Αν συνεχιστεί αυτό το βιολί με την παραπληροφόρηση, δεν αποκλείουμε ο κόσμος να μπει και μέσα κάποια στιγμή για να τους τα πει και από... κοντά.
@Περισσότερα από 1,46 εκατ. φύλλα πούλησαν οι εφημερίδες στην περιοχή Αθηνών - Πειραιώς στο διάστημα από 31/01/2011 έως 06/02/2011.Ειδικότερα οι πωλήσεις των πρωινών εφημερίδων ξεπέρασαν τα 117 χιλιάδες φύλλα, ενώ οι πωλήσεις των απογευματινών ανήλθαν σε 527 χιλιάδες. Οι Κυριακάτικες εφημερίδες πούλησαν 380 χιλιάδες φύλλα, ενώ οι εβδομαδιαίες 127 χιλιάδες φύλλα. Στον αθλητικό Τύπο, σε χαμηλότερα από το συνήθη μέσο όρο επίπεδα κινήθηκαν οι πωλήσεις τόσο των καθημερινών όσο και των Δευτεριάτικων αθλητικών εφημερίδων. Ειδικότερα οι πωλήσεις των καθημερινών αθλητικών διαμορφώθηκαν σε 263 χιλιάδες φύλλα, ενώ των Δευτεριάτικων αθλητικών σε 49 χιλιάδες φύλλα.
@Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας για τη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών. Τις εργασίες της πρώτης συνεδρίασης άνοιξε ο υφυπουργός, Σπύρος Βούγιας, ο οποίος έθεσε τις προτεραιότητες, αλλά και τους βασικούς στόχους της ομάδας εργασίας.
Τα μέλη της ομάδας κατέληξαν σε διάφορες αποφάσεις μεταξύ των οποίων:
α) Να ζητήσουν από τα κανάλια να ορίσουν τα σημεία εκπομπής από τα οποία θα εκπέμπουν,
β) Να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα στο πλαίσιο της νομοθετικής πρωτοβουλίας Τ. Χυτήρη κ.α. Οι εργασίες της Ομάδας εντάσσονται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής του Υπουργείου για τη συνολική μετάβαση της χώρας στην ψηφιακή εποχή.
@

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…