Απεργίες και περικοπές βουλιάζουν την TV...

@Σε νέα 48ωρη απεργία στις εφημερίδες «Μακεδονία» και «Σπορ του Βορρά» προχωράει η ΕΣΗΕΜΘ σήμερα και αύριο. «Η απεργιακή κινητοποίηση αρχίζει στις 8 π.μ. της Δευτέρας 14//2/2011 και λήγει στις 8 π.μ. της Τετάρτης 16/2/2011. Οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να επιτρέψουν στην επιχείρηση να εφαρμόσει το νόμο 3846/2010 πλήττοντας ανεπανόρθωτα το κύρος των εφημερίδων που εκδίδει», αναφέρει η ανακοίνωση.
@Ρεπορτάζ του Enimerosi24 κάνει λόγο για άγριο ψαλίδισμα των bugdet από τον Αλεξάντερ Χόλαντ- του ANT1-και μάλιστα σε εκπομπές που καταγράφουν τις υψηλότερες τηλεθεάσεις σε επίπεδο ημέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» και το «Ράδιο αρβύλα» αναμένεται να υποστούν σημαντικές μειώσεις στους προϋπολογισμούς τους και για αυτό η διοίκηση του σταθμού έχει ξεκινήσει να καλλιεργεί το κλίμα. Ο Αντώνης Κανάκης όμως δεν είναι εύκολη περίπτωση εκπομπάρχη για αυτό δεν αποκλείονται εκπλήξεις που μπορεί να διαταράξουν ακόμη και τις καλές σχέσεις του καναλιού με την παρέα της Θεσσαλονίκης..
@Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει ότι αναβάλλονται οι αυριανές αρχαιρεσίες για την συμπληρωματική εκλογή εκπροσώπων στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ των συντακτών – μελών της Ένωσης, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΚΕΡΔΟΣ» καθώς και στον Ρ/Σ «ΣΚΑΪ 100,3».
Η αναβολή οφείλεται στην 24ωρη απεργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και μετά από αίτημα των συναδέλφων. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί, στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3 ος όροφος), την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ.
@Τα όσα διαδραματίστηκαν εις βάρος δημοσιογράφων στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου στο AEL FC ARENA, καταδικάζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα.Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και καταγγέλλει στις αρμόδιες αθλητικές αρχές την ΠΑΕ ΑΕΛ για τα ανύπαρκτα μέτρα περιφρούρησης του χώρου εργασίας των δημοσιογράφων στον αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου.
@Χαράς ευαγγέλια για τους ποδοσφαιρόφιλους αύριο στο Mega καθώς η "απόλυτη ποδοσφαιρική δράση του Champions League", μετά από διακοπή δύο μηνών, επιστρέφει στο MEGA. Οι πρώτες μεγάλες "μάχες" για τη φάση των "16" της διοργάνωσης, θα μεταδοθούν την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου:Στις 21:45, θα μεταδοθεί ο αγώνας Μίλαν-Τότεναμ, σε απευθείας μετάδοση από το Μιλάνο, σε αγώνα περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου ενώ στις 24:00, θα προβληθει ο αγώνας ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΑΛΚΕ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
@Να τες πάλι οι περικοπές. Η οικονομική κρίση πάντοτε η αιτία. Λέμε τώρα. Κόπηκε λοιπόν η εκπομπή του Γιώργου Μιχάλακα "Ο τελευταίος" που μεταδίδονταν λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα, στον Sentra 103.3. Η απόφαση, για τη διακοπή πάρθηκε λόγω περικοπών στο σταθμό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…