Κοινά video Λάκη -Αρβυλα και στην μέση απεργία!

@Η αυτοκριτική απο τον Λαζόπουλο στην τελευταία εκπομπή του ήταν δεδομένη μαζί όμως με τις διαπιστώσεις για τον χώρο των μέσων ενημέρωσης και με την ανοικτή σύνδεση προς την Κερατέα με τις αφοπλιστικες απαντήσεις των κατοίκων. Το καλύτερο απο Όλα αποτέλεσε η επιβεβαίωση ότι στην χώρα μας επικρατεί μιντιακη ολιχαρχια η οποία επηρεάζει την πολιτική πραγματικότητα...
@Πάντως τα βιντεακια του Λαζόπουλου εδώ και δυο μέρες εμφανίζονται με τον ίδιο περίπου τροπο και απο το Ράδιο Αρβυλα οι οποίοι δείχνουν περισσότερο την προτιμχζηδη τους στον Στεφσνο Χίο. Σύμπτωση άραγε με τς βιντεακια η απλά δεν τους ενδιαφέρει ότι ορισμένοι τηλεθεατές βλέπουν μια επανάληψη για κάθε νοσον και....μαλακιαν..
@Συνολικά 50 εκατ. ευρώ πλεόνασμα παρουσιάζει φέτος η ΕΡΤ Α.Ε. και ως το 2014 αναμένεται να έχουν απαλειφθεί όλες οι σωρευμένες ζημίες, δήλωσε κατά το 27ο Τακτικό Συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, Θανάσης Παπαγεωργίου. Αναφερόμενος γενικότερα στην οικονομική κατάσταση της ΕΡΤ, χαρακτήρισε «ανεδαφική» την οποιαδήποτε συζήτηση για συρρίκνωση της ΕΡΤ και «εξωθεσμικές» τις σχετικές προτάσεις, οι οποίες δεν στηρίχθηκαν σε πορίσματα της Eurostat, ούτε έλαβαν υπόψη τα επίσημα οικονομικά στοιχεία της διοίκησης της ΕΡΤ. Επιπλέον, ο κ. Παπαγεωργίου χαρακτήρισε το ανταποδοτικό τέλος «ζωτικής σημασίας» για την ΕΡΤ, επανέλαβε ότι είναι από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη και υπογράμμισε ότι μεγάλο μέρος του, περίπου το 1/3, επιστρέφει στο κράτος άμεσα ή έμμεσα. Είπε ακόμη ότι η οικονομική εξυγίανση της εταιρείας βασίστηκε κατά κύριο λόγο στην περικοπή των μισθολογικών δαπανών και την περιστολή της σπατάλης και πρόσθεσε ότι μειώθηκαν σημαντικά και τα κοστολόγια των εξωτερικών.
@Ε.Τ.Ι.Τ.Α.: ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011! Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Καταστατικού της, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
2. Εργασιακά
την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 17.00 ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 24ωρης ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ στον Συνεδριακό χώρο του ΚΥΒΕ Περιστερίου[Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού (Γέφυρα Κολοκυνθού)]
@Αρκετοί ήταν οι (άνδρες, λογικά, στην πλειοψηφία τους) θεατές που στήθηκαν μπροστά από την τηλεόραση για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Μίλαν – Τότεναμ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, το πρώτο ημίχρονο του αγώνα σημείωσε τηλεθέαση 13,5% στο σύνολο και 15,6% στα νεανικά κοινά ενώ η επανάληψη του παιχνιδιού ανέβηκε ελαφρώς σημειώνοντας 19,8% στο σύνολο και 20,6% στα νεανικά κοινά.
@Δημοσιεύθηκε: 16.02.11 22:01
Μετά από μία μαραθώνια σύσκεψη των εργαζομένων στο Alter σήμερα το απόγευμα, ο διευθύνων σύμβουλος του σταθμού κ.Κώστας Γιαννίκος ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόμπολο να συναντηθεί αύριο στις 12.00 με τα προεδρεία των σωματείων τεχνικών και δημοσιογράφων. Από τις 05:00 το πρωί της Τετάρτης 16/2 είναι σε εξέλιξη 24ωρη απεργία, η οποία σύμφωνα με τη διοίκηση του σταθμού είναι παράνομη γιατί δεν υπήρξε η εξαγγελία της μέσα στο νόμιμο χρονικό διάστημα. Η τελική απόφαση του πρωτοδικείου θα βγει τελικά αύριο το πρωί - οπότε και θα έχει λήξει η 24ωρη απεργία.
Μετά από τη συνάντηση του κ.Γιαννίκου με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, θα ακολουθήσει ενημέρωση και θα ληφθούν οι αποφάσεις για τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων. Τα σωματεία πάντως προσανατολίζονται σε συνεχείς κινητοποιήσεις για την επόμενη εβδομάδα, αν δεν τακτοποιηθούν άμεσα οι οικονομικές εκκρεμότητες. Η πλευρά του Γ.Κουρή, υποστηρίζει ότι αν το Υπουργείο Οικονομικών προχωρήσει σε αποδέσμευση του 50% των λογαριασμών που έχουν δεσμευτεί, τότε θα μπορέσει να πληρώσει τα δεδουλευμένα. Μία σκέψη που υπάρχει είναι να απευθύνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι έκκληση προς τον κ.Παπακωνσταντίνου προκειμένου να προχωρήσει σε αποδέσμευση- μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προκειμένου να καταβληθούν οι μισθοί.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο κ.Γιαννίκος είχε "εξαφανιστεί" από τα διοικητικά του σταθμού πριν από τα Χριστούγεννα - αν και συνεχίζει να είναι ο δ/νων σύμβουλος της εταιρείας. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η ενημέρωση που θα κάνει τόσο για την καταβολή των μισθών Ιανουαρίου και των ασφαλιστικών εισφορών των Τεχνικών του σταθμού, όσο και για το μέλλον του Alter. Πηγή: newsbomb.gr
@Χαμηλά νούμερα έκανε η χθεσινή πρώτη επίσημη παρουσίαση των τραγουδιών της Eurovision από τη ΝΕΤ. Η εκπομπή, διήρκεσε μια ώρα και τα ποσοστά τηλεθέασης κυμάνθηκαν στο 5,9% για το σύνολο τηλεθέασης, και στο 7,8% στα νεανικά κοινά.
Το δελτίο της ΝΕΤ με την Έλλη Στάη που ακολούθησε αμέσως μετά, δεν διατήρησε το lead in που πήρε από την προηγούμενη εκπομπή, με αποτέλεσμα το μηχανάκι της AGB να δείξει 4% στο σύνολο και 3,1% στα νεανικά κοινά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…