Μπροστά το Alter και οι μεγαλοεργολάβοι της TV στο πάτο..

ποδοσφαιρική πανδαισία ξεκινά αύριο βράδυ στο Emirates. Η μάχη για το Champions League επιστρέφει από αύριο με τις μάχες για τα play off της διοργάνωσης στο Mega. Το θέαμα ξεκινά στις 21:45 με τον αγώνα Αρσεναλ-Ουντινέζε σε απευθείας μετάδοση από το Λονδίνο ενώ στις 00:15 θα δούμε τον αγώνα «Τβέντε – Μπενφίκα.
@Τη μεγάλη ανατροπή έκανε το Alter. Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών ενέκρινε την αίτηση υπαγωγής του τηλεοπτικού σταθμού στο άρθρο 99 του νόμου 3588/2007. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το Alter παραμένει στο τηλεοπτικό παιχνίδι, σε πείσμα όσων ήθελαν να το δουν να κλείνει, ενώ συνάμα αποκτά την προστασία από τους πιστωτές και τον χρόνο να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση και σε μείωση του κόστους λειτουργίας.
@Το δάνειο σώζοι την «Ελευθεροτυπία». Αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει η διοίκηση της εφημερίδας στους εργαζομένους, οι οποίοι απαίτησαν στοιχεία από το business plan για την αναδιάρθρωση της εταιρείας, αλλά δεν έλαβαν τελικά απαντήσεις. Από το 'Παρόν'
@Δεν συμβαίνουν ατυχήματα μόνο στην Ελένη Φωτοπούλου η οποία χθες νόμιζε ότι δεν ήταν στον αέρα και άρχισε να… βρίζει. Συμβαίνουν και στο δελτίο της ΝΕΤ. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του δελτίου Λίνα Κλείτου έβγαλε στον αέρα ρεπόρτερ του δελτίου, που μετέφερε τις πληροφορίες για φωτιά στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με το star, την στιγμή που η ρεπόρτερ μιλούσε με την παρουσιάστρια τηλεφωνικά, παρενέβη άλλη συνάδελφός της, που με… βροντερή φωνή, ζήτησε να την βγάλουν στον αέρα κι εκείνη, για άλλο φυσικά θέμα. «Βάσω, βγάλε με στον αέρα αν με ακούς», είπε η δημοσιογράφος που παρενέβη στον αέρα, κάνοντας τις άλλες δύο, που ήδη συνομιλούσαν να «παγώσουν».
επόμενη μέρα στα media δεν είναι ρόδινη. Μέχρι τώρα φαίνεται να έχει χτυπήσει το πρώτο κύμα της κρίσης με το κλείσιμο εφημερίδων, όπως η «Απογευματινή» ή το Veto ή με τις μειώσεις στις αποδοχές των εργαζομένων και τις πολλές απολύσεις. Το δεύτερο και πιο ισχυρό κύμα περιλαμβάνει συγχωνεύσεις- συνεπώς και άλλες απώλειες θέσεων εργασίας και φαίνεται να απειλεί τη βιωσιμότητα μεγάλων ΜΜΕ. Η εξασφάλιση ενός δανείου γίνεται πλέον στρατηγικός στόχος, στην εποχή που οι επενδυτές και οι μέτοχοι δεν θέλουν να βάλουν χρήματα στις εταιρείες τους.
@Πυρετωδώς ετοιμάζεται ο ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Παρά την οικονομική κρίση, το κανάλι του Αμαρουσίου θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου ανταγωνιστικού προγράμματος, ενώ θα συνεχίσει και στο μοτίβο των τούρκικων σειρών με την αγορά ενός σίριαλ από την γειτονική μας χώρα, που κατέκτησε τον τίτλο της πιο επιτυχημένη σειράς που προβλήθηκε ποτέ. Ανάμεσα στις νέες παραγωγές που θα δούμε από τον ΑΝΤ1, περιλαμβάνονται το «Dancing on ice» (Χορεύοντας στον πάγο) και η χιουμοριστικού περιεχομένου εκπομπή, «Meet the parents». Στιλιστικές συμβουλές σε άνδρες χωρίς γούστο θα δίνουν ο Ηλίας Ψινάκης μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά στο «Queer Eye».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…