Νέα τηλεοπτική πραγματικότητα απο Φθινόπωρο

@Για μια ακόμα μέρα και με μεγάλη διαφορά, «σάρωσε» το δελτίο του Star στα νεανικά κοινά. Στο σύνολο τηλεθέασης τώρα, πρώτο τερμάτισε το δελτίο του ΑΝΤ1.
Αναλυτικά, το ραβασάκι της AGB για χθες Πέμπτη (11/08/2011), έδειξε τα εξής:
Στο σύνολο: ΑNT1: 21,6%,Star: 19,6% , Alpha: 18,5% , Mega: 17,7% , Alter: 16,5% ,Net: 5,9%
@Το όνειρο του Λάκη Λαζόπουλου να «μεταφέρει» το Αλ Τσαντίρι από την τηλεόραση στο θέατρο παίρνει σάρκα και οστά. Οι πληροφορίες θέλουν τον δημοφιλή ηθοποιό να ετοιμάζει ήδη μια one man show παράσταση, αντίστοιχη με το επιτυχημένο πρόγραμμα του Alpha. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Λάκης Λαζόπουλος βρίσκεται ήδη στο στάδιο της προετοιμασίας του θεατρικού Αλ Τσαντίρι: Μιας δουλειάς που θα είναι ακριβώς ό,τι και το τηλεοπτικό, με interactive στοιχεία, συμμετοχή του κοινού και θεματολογία βγαλμένη από την επικαιρότητα, αλλά και τα πρόσωπα της σοουμπιζ. Το ρεπορτάζ αναφέρει μάλιστα ότι ο Λάκης βρίσκεται σε συζητήσεις με το θέατρο Βρετάνια, προκειμένου να ανεβάσει το έργο εκεί μετά τα Χριστούγεννα.
@«Τα πήρε όλα κι έφυγε» η Nova. Η Forthnet είναι η μεγάλη νικήτρια στη μάχη για τα δικαιώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πληρώνοντας για τα επόμενα 4 χρόνια το ποσόν των 177 εκατ. ευρώ. Στο σύστημα της κεντρικής διαχείρισης εντάσσονται ο Ολυμπιακός αλλά και η Ξάνθη, αν και η τελευταία έχει ακόμη συμβόλαιο ενός έτους με την ΕΡΤ, αξίας 2,7 εκατ. ευρώ.
Συνολικά η Nova, έχοντας ήδη στην πλάτη της δύο χρόνια μετάδοσης αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος (14 ομάδες), το καλοκαίρι του 2015 εκτός απροόπτου θα έχει καταβάλει 265 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία αυτή περιορίζει τις φιλοδοξίες του ΟΤΕ, η δορυφορική πλατφόρμα του οποίου σχεδιάζεται να βγει το επόμενο εξάμηνο. Ο Οργανισμός ρίχνει τώρα το βάρος του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συζητώντας με την ΤΕΑΜ, την εκπρόσωπο εταιρεία των δικαιωμάτων, και τον ΑΝΤ1 για την εξασφάλιση από τον Σεπτέμβριο των αγώνων των ελληνικών ομάδων στο Europa League.
@Ενώ καυτό προβλέπεται το φθινόπωρο για ΟΛΑ τα ΜΜΕ, ιδιαίτερα στον έντυπο Τύπο, η μείωση των κυκλοφοριών εφημερίδων και περιοδικών ανέρχεται, σύμφωνα με στοιχεία των πρακτορείων διανομής, από 17% μέχρι 20%! Όσον αφορά τις διαφημιστικές καταχωρίσεις και τα ένθετα, έχουν κυριολεκτικά καταρρεύσει. Και κάποιες ολοσέλιδες διαφημίσεις που έχουν οι μεγάλες σε κυκλοφορία εφημερίδες είναι κυριολεκτικά... μισοτιμής.
περιορισμός της έκπτωσης στο τιμολόγιο των ΕΛΤΑ για τη διακίνηση των εφημερίδων, που προβλέπεται στο Μεσοπρόθεσμο, σφίγγει ασφυκτικά τη θηλιά για πολλές τοπικές εφημερίδες, και περισσότερο για τις δεκαπενθήμερες και τις μηνιαίες, επισημαίνει το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών και προτείνει τη λήψη μέτρων που θα επιτρέψουν την επιβίωση του τοπικού Τύπου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…