Η προπαγάνδα των Τουρκικών σαπουνόπερων και τα τηλεοπτικά νέα

@ΕΧΟΥΜΕ τονίσει ότι η λαίλαπα των Τουκρικών σήριαλ χτύπησε τα κανάλια μετά τον Αντ1 και το Μεγάλο κανάλι αλλά και όσους υποδαυλίζουν με χαμηλής ποιότητας σήριαλ την ελληνική ιδιωτική τηλεόραση με πρόσχημα το χαμηλό κόστος απόκτησης. Οταν την την ίδια ώρα υπάρχουν διαμαρτυρίες για την σειρα EZEL που δείχνει πλάνα απο την κατεχόμενη Κυρήνεια ή την Πόλη του 1971 πριν την εισβολή αποτελούν...σίγουρα προσβολή για τους Ελληνες. Αναρωτιόμαστε γιατί σε αυτή τη περίπτωση δεν επεμβαίνει το ΕΣΡ για χαμηλή ποιότητα προγράμματος και ασχολείται με τους Λαζόπουλος και Ελληνοφρενείς παίδες. Το χειρότερο είναι ότι μέσα απο τις σειρές αποδεικνύεται το πραγματικό πρόσωπο της τουρκικης προπαγάνδας καθώς οι γείτονες γυρίζουν συνήθως σκηνές απο την Πόλη και όχι απο το εσωτερικό της χώρας. Αν μη τι άλλο περιμένουμε απο το πνευματικό κόσμο να ορθώσει τώρα το ανάστημά του....
@Μετά το «DAMAGES», άλλη μία βραβευμένη ξένη σειρά έρχεται στο MEGA. Η νέα σειρά «BREAKING BAD», έχει κερδίσει 4 ΕΜΜΥ και έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, σε ΗΠΑ και Καναδά. Πρόκειται για μία δραματική σειρά, που συνδυάζει μοναδικά, στοιχεία της περιπέτειας, του δράματος, του μαύρου χιούμορ και της δράσης και φέρει την υπογραφή του δημιουργού των "Χ-Files", Βινς Γκίλιγκαν.
@Πολλές αλλαγές «ψήνονται» αυγουστιάτικα στην ΕΡΤ, αφού ο Ηλίας Μόσιαλος ξεριζώνει με τις ευλογίες του Μαξίμου το σύστημα Χυτήρη. Τι συμβαίνει με την Έλλη Στάη; Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika το πρώτο θύμα του Μόσιαλου θα είναι η Έλλη Στάη, η οποία με τα τωρινά δεδομένα, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να κρατά την μπαγκέτα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης. Ο Μόσιαλος και οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος θεωρούν ότι η εφοπλίστρια των ειδήσεων, κάθε άλλο παρά δικαίωσε τις προσδοκίες και στο πλαίσιο αυτό, έχουν αρχίσει ήδη συζητήσεις για την αντικατάστασή της.
@Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του σε οποιαδήποτε μορφή συρρίκνωσης της ΕΡΤ και του ΑΠΕ/ΜΠΕ και δηλώνει ότι θα αντιδράσει δυναμικά για να προασπίσει την ανεξαρτησία, την εύρυθμη λειτουργία και την περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών ΕΡΤ και ΑΠΕ/ΜΠΕ. Η ΕΣΗΕΑ είναι αντίθετη να λειτουργήσουν ως ΔΕΚΟ η ΕΡΤ και το ΑΠΕ/ΜΠΕ, διότι εκτός του ότι αλλοιώνεται η φυσιογνωμία και ο ρόλος τους ως ΜΜΕ, ταυτόχρονα, υπονομεύεται η αυτονομία τους και επιχειρείται ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και των ΣΣΕ των δημοσιογράφων.
@Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του “ ALTER ” κ. Κώστα Γιαννίκο είχε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Κατά τη συνάντηση μαζί του ο κ. Γιαννίκος δεσμεύτηκε:
*Να καταβάλει έως σήμερα Τρίτη 09/08/2011 τις αμοιβές Ιουλίου 100 εργαζομένων και,
*Να εξοφληθεί έως την Πέμπτη 11/08/2011 το σύνολο του προσωπικού για τον μήνα Ιούλιο.
Τονίζεται ότι πρώτιστο μέλημα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η επιβίωση της επιχείρησης, η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και προφανώς η διασφάλιση του συνόλου των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
@Η Δημόσια Τηλεόραση θα είναι παρούσα στον πρώτο ασφάλτινο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ράλι με την διεξαγωγή του 9ου γύρου στη Γερμανία. Στις 19, 20 και 21 Αυγούστου στις 23:00, όπως και με απευθείας μετάδοση την Power Stage την Κυριακή 21/8 στις 15:00.
@Εικοσιτετράωρη απεργία σήμερα στις εφημερίδες «Μακεδονία», «Θεσσαλονίκη» και «Σπορ του Βορρά», λόγω άρνησης της εργοδοσίας για καταβολή των αμοιβών στους εργαζομένους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…