Τέλος καλοκαιριού με τηλεθέαση και σπόρ..

@Χωρίς μεταβολές στην πρώτη 4άδα κινείται η τηλεθέαση για την εβδομάδα 15-21 Αυγούστου, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement για το σύνολο του κοινού. Έτσι, για μια ακόμα εβδομάδα ο ΑΝΤ1 βρέθηκε στην πρώτη θέση, με μερίδιο 16,9%, ακολουθούμενος από το Mega, με 13,3%, τον Alpha, με μερίδιο 13,0% και το Star, με 11,6%. Η εικόνα αυτή παραμένει σταθερή για μια ακόμα εβδομάδα και δεν φαίνεται να αναμένονται σημαντικές μεταβολές μέχρι το τέλος του Αυγούστου, αφού το διάστημα αυτό δεν θα προστεθούν νέα προγράμματα στα κανάλια, που θα μπορούσαν να αλλάξουν την κατάσταση. Μάλιστα, το σκηνικό αυτό θα μπορούσε να παραμείνει σταθερό και τις επόμενες εβδομάδες όπως εκτιμούν στελέχη της αγοράς, δεδομένου ότι φέτος το τηλεοπτικό πρόγραμμα της νέας σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει αρκετά αργότερα από το συνηθισμένο χρόνο.
@Τέλος η Χριστίνα Λαμπίρη από το μεσημεριανό του Star. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια θα αναλάβει διοικητική θέση στο κανάλι της Κηφισιάς. Στο πόστο της η Νικολέττα Ράλλη, που γνωρίσαμε μέσα από τα «Σφηνάκια».
@Μπορεί να μην έχουν επιστρέψει όλοι οι τηλεαστέρες από τα καλοκαιρινά μπάνια, ωστόσο, η πρώτη μεταγραφική «βόμβα» της νέας σεζόν μόλις έσκασε: σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, η εκπομπή «Ελληνοφρένεια» θα μεταδίδεται πλέον από το Alter! «Στο Alter Channel ετοιμάζουμε μια νέα καθημερινή, απογευματινή εκπομπή, που νομίζουμε θα αρέσει! :)», έγραψε την Κυριακή στο Twitter του ο Ανδρέας Κουρής. Αν και περισσότερες πληροφορίες δεν έδωσε, το star.gr μαθαίνει πως η εκπομπή αυτή θα είναι η «Ελληνοφρένεια», που ξεκίνησε από τον Σκάι και τώρα ετοιμάζει βαλίτσες για Μπουρνάζι, ενώ, όπως είναι γνωστό, την ακούμε από τον Real Fm.
@Γυρνώντας από τις διακοπές διαπιστώσαμε ότι πλέον η συχνότητα 50 UHF στην Θεσσαλονίκη, πήρε φωτιά. Έχουμε λοιπόν από το Φιλίππειο την εκπομπή του ''Δ.Ε.Π.Θ.Ε. Ψηφιακός πάροχος'' σε mpeg-4 με τα κανάλια TV100, Εuro Channel και Γνώμη. Ενώ από Χορτιάτη στην ίδια πάντα συχνότητα έχουμε την εκπομπή του 4Ε σε mpeg-2. Oι δύο εκπομπές είναι χωρίς δίκτυο SFN. Η νέα σεζόν ξεκινάει, καλό φθινόπωρο σε όλους, αν και η ζέστη συνεχίζεται... © Κώστας Παπαζαχαρίου (23/08/2011)
@ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΙΤΑ: Σας ενημερώνουμε πως στις αρχές Σεπτεμβρίου θα κληθούν από τον ΟΜΕΔ το Προεδρείο μας και το αντίστοιχο προεδρείο του εργοδοτικού σωματείου της Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε. για να οριστεί ο διαμεσολαβητής, προκειμένου να υπογράψουμε νέα Συλλογική Σύμβαση. Σας υπενθυμίζουμε παρόλα αυτά, πως η Συλλογική μας Σύμβαση εξακολουθεί να ισχύει για όλους μας, τόσο στο θεσμικό όσο και στο οικονομικό σκέλος της. Σε περίπτωση που εν τέλει η νέα μας συλλογική Σύμβαση θα είναι αυτή μέσω της διαμεσολάβησης του ΟΜΕΔ, θα έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2011.
@Οπως είναι ήδη γνωστό,η Nova...μάζεψε όλες τις ομάδες της SuperLeague,έχοντας πλέον τα αποκλειστικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.
H εκπομπή του καναλιού Total Superleague με οικοδεσπότες τους Πανούτσο-Καρπετόπουλo είναι,προς ώρας,η μοναδική που θα δούμε μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής. Δυστυχώς,ΕΡΤ-ΣΚΑΙ δείχνουν αναποφάσιστες και αρκετά...άτολμες ως προς το να ρίξουν στον 'αέρα' την ιστορική 'Αθλητική Κυριακή και 'Σκαι Γκολ' αντίστοιχα.Πηγές αναφέρουν πως τελικά θα βρεθεί λύση με τις απαιτήσεις της Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα-12 εκ. ευρώ το χρόνο!- και θα βγουν οι εκπομπές.Ας μην ξεχνάμε πως έχουν δικαίωμα στο θέαμα και οι-μη-κάτοχοι συνδρομητικής τηλεόρασης.Ας το σκεφτούν κάποιοι αυτό....

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…